Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
Amikor múlt héten rpgztünk, mindenki szemüveges volt az asztalnál
Szemüvegeket rajzolni nehezebb. Ezt egyrészt tapasztalatból mondom, másrészt Kishi mester is azért adott Narutonak fejpántot, hogy azt a szemüveget ne kelljen megrajzolni, mert nehéz volt.
Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
Szemüvegeket rajzolni nehezebb. Ezt egyrészt tapasztalatból mondom, másrészt Kishi mester is azért adott Narutonak fejpántot, hogy azt a szemüveget ne kelljen megrajzolni, mert nehéz volt.
beküldve: 2008-05-10 20:11:50
(#203) Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szervét Mihály hova állna?
Elsörözne Luther Mártonnal a háttérben és meghagyná a főhősöknek a piszkos munkát!
Na ja
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ő lenne a nevető harmadik, ha nem "égett" volna be (szószerint) a saját nézeteivel
The Dawn külön lesz v. úgy mint a crossfire, vagy nem is lesz?
A Dawnt most már biztos, hogy nem rakják bele a sorozatba, szerintem külön manga, nem lenne rossz, ha megjelenne, mert némileg rávilágít a múltban történt események egy részére.
Nos én a katolikus/protestáns...meg a többi irányzat közti ellentétekre, és a nem mindig vértelen hittérítésre gondoltam.(De miért is ne szaladgálhatnának papok több TV-shopnyi késkészlettel a Vatikánban )
Elsörözne Luther Mártonnal a háttérben és meghagyná a főhősöknek a piszkos munkát!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-05-08 14:59:22
(#198) Nos én a katolikus/protestáns...meg a többi irányzat közti ellentétekre, és a nem mindig vértelen hittérítésre gondoltam.(De miért is ne szaladgálhatnának papok több TV-shopnyi késkészlettel a Vatikánban )
ő lenne a nevető harmadik, ha nem "égett" volna be (szószerint) a saját nézeteivel
Nos én a katolikus/protestáns...meg a többi irányzat közti ellentétekre, és a nem mindig vértelen hittérítésre gondoltam.(De miért is ne szaladgálhatnának papok több TV-shopnyi késkészlettel a Vatikánban )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[QUOTE]
Annyira valós hogy a vatikánnak
nagy lézerhadserege van!
[/SPOILER]Nos én a katolikus/protestáns...meg a többi irányzat közti ellentétekre, és a nem mindig vértelen hittérítésre gondoltam.(De miért is ne szaladgálhatnának papok több TV-shopnyi késkészlettel a Vatikánban )
Szerk: Tspawn 2008-05-04 20:52:33
Nos én is túl vagyok az 1. köteten és rá kellett jönnöm hogy Alucard nem csak olyan hasznos mint rokona( alufólia ),de sokkal szórakoztatóbb is.Bár az elején megijedtem hogy ez ilyen "jajj mindenki legyen keresztény mert az a faja" stílusú lesz, de szerencsére ez a manga egy "valósabb" képet mutat a vallás világáról(itt most nem a vámpírokra utalok...feltétlanül)
nagy lézerhadserege van!
beküldve: 2008-05-04 18:57:08
(#192) Nos én is túl vagyok az 1. köteten és rá kellett jönnöm hogy Alucard nem csak olyan hasznos mint rokona( alufólia ),de sokkal szórakoztatóbb is.Bár az elején megijedtem hogy ez ilyen "jajj mindenki legyen keresztény mert az a faja" stílusú lesz, de szerencsére ez a manga egy "valósabb" képet mutat a vallás világáról(itt most nem a vámpírokra utalok...feltétlanül)
beküldve: 2008-05-02 22:25:54
(#191) Nos igen, bishiMaxwellnél nehezen találni szebbet 8-D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!