Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-05-02 22:20:14
(#190) Most nézem,hogy a Mangazin-on még a Cross Fire fejezetek letölthetően ott vannak... azokat nem kéne leszedni onnan?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Egyébként várom a második kötetet..nekem a crossfire még jobban is tetszett mint a Hellsing (!)
Nálam is az Iskariótiak viszik a pálmát!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-02 21:21:17
(#188) Egyébként várom a második kötetet..nekem a crossfire még jobban is tetszett mint a Hellsing (!)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
Amikor múlt héten rpgztünk, mindenki szemüveges volt az asztalnál
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-02 20:39:17
(#186) Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
Fogadni mernék rá, ha nem lett volna a szerzői megjegyzés a szemüveges dologról, tuti nem tűnne fel. Egyébként meg a szemüveg álltalában az inteligencia jelképe. Hiába no, sok okos ember van a Hellsingben...
beküldve: 2008-05-02 11:09:06
(#184) Engem a Hellsingben eléggé zavar az az irdatlanul sok szemüveg? Minek oda annyi?
beküldve: 2008-05-02 09:35:25
(#183) Ha megszeretem, akkor egy jó élmény, ha megutálom, akkor lesz pénzem másra.
beküldve: 2008-05-02 08:59:57
(#182) Hát igen, mivel az első kötet még bevezető, plussz teljesen más a rajz, később vagy nagyon megszereted, vagy nagyon megutálod.
beküldve: 2008-05-02 07:56:23
(#181) Szerintem nálam a Hellsing a Rouroni Kenshin sorsára jut. Első kötet jó, de nem üt túl nagyot, és a további köteteknek sikerül jól megbarátkoztatni a sorozattal.
Még Csaba a korhatárral kapcsolatban azt mondta, ez a kötet lájtos. Szerintem egyáltalán nem. Nem tudom, milyen lehet akkor a nem lájtos.
A kép amit belinkeltem SPOILERT tartalmaz, de ez már mondjuk annyira nem lájtos rész. Az egy puska egyébként, nem karó.
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080501/hellsing05.06_22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
Szerk: Rockypapa 2008-05-01 09:56:23
beküldve: 2008-05-01 07:23:37
(#179) Még Csaba a korhatárral kapcsolatban azt mondta, ez a kötet lájtos. Szerintem egyáltalán nem. Nem tudom, milyen lehet akkor a nem lájtos.
Jó a Teaser.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-01 07:23:58
beküldve: 2008-04-30 23:20:12
(#178) Igen, tényleg nincs 92. fejezet az áprilisi Young King Oursban. A lusta disznaját neki. x')
Mellesleg van már Hellsing anime topic.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-30 22:45:31
(#177) Nem akarok feleslegesen létrehozni egy Hellsing anime topikot ezért a linkért, de ezt szerintem minden Hellsing kedvelőnek látnia kell. Tömör gyönyörűség, vadállat zene, szuper vágás és ismerős arcok...
Hellsing Teaser
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-04-30 23:13:45
Eddig csaka tv soroztot láttam és bejött, de hiányzott valami belőle. Sokan emlegették, hogy a manga jobb. Ezt így az első kötet után ki merem jelenteni, hogy a manga sokkal jobb. HUmoros, akciódús, Alucard pedig igazán "cool" karakter. Igazi pózer arc...
Alig várom már a 2. részt.
Alig várom már a 2. részt.
Az őrület, a szörnyűségek, és a pure pwnage keveréke, én személy szerint imádom!