Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-05-28 10:40:27
(#235) Hmm.. Tudni már valamit arról, h kb. mikor jön ki a Hellsing 2. kötete? őszi Con?
MIANEVED?!
Egészen pontosan a Hellsing Királyi Protestáns Lovagrend és a Vatikán XIII-as különítménye, az Iskariótiak közötti konfliktusról, aminek az alapja, hogy az Iskariótiak nem csak a szörnyeket törölnék el a létezésből, hanem az "eretnek Hellsing-kutyákat" is...
Nem szeretem a pontos definíciókat, de így van.
Egészen pontosan a Hellsing Királyi Protestáns Lovagrend és a Vatikán XIII-as különítménye, az Iskariótiak közötti konfliktusról, aminek az alapja, hogy az Iskariótiak nem csak a szörnyeket törölnék el a létezésből, hanem az "eretnek Hellsing-kutyákat" is...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ja, lehet, h keverem xD
de akkoris szinte mindenki nyakában kereszt van, tehát van köze ehhez a református izéra! meg olvastam is benne, h református, v protestáns vmi...
na jó, inkább hagyjuk
de akkoris szinte mindenki nyakában kereszt van, tehát van köze ehhez a református izéra! meg olvastam is benne, h református, v protestáns vmi...
na jó, inkább hagyjuk
Nincs abban református. Tuti hogy hallottál már róla hogy angliában egy koronás ember átgyúrta a vallást, na arról, meg a rendes római katolicizmusról van némi szó.
Azért vannak kivételek..például Vampire Knight, Vampire Master Dark Crimson (bár az inkább másért 18+) stb.
Alibizés Ha már vámpírok vannak, akkor a vérnek is folynia kell, lehetőleg bőséggel*
*: vagy belsőséggel, de az inkább már a zombis vonal...
Szerk: alister 2008-05-27 15:03:15
Nálam is, de van aki nem csípi.
Az ne olvasson vámpíros történeteket. Ott definíció szerint sok a vér és az erőszak
Azért vannak kivételek..például Vampire Knight, Vampire Master Dark Crimson (bár az inkább másért 18+) stb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
a Mondo-ba olvastam, h ez egy kultikus (meg protestáns meg kerestény egyházak -v mi- vannak benne) és én az ilyeneket nem naon szeretem!
A kultikus (itt) azt jelenti, hogy sokan szeretik (tulajdonképpen "imádott"). Nem kevered véletlenül a kultuszossal?
ja, lehet, h keverem xD
na jó, inkább hagyjuk
私は日本のファンです。
Hát egen, elég véres. Dehát az a vámpírokkal együtt jár, hogy legyen vámpír vér nélkül? ^^
Ha már lány kérdezi, akkor a nőneműeknek izgalmasabb részek: Van benne bishi-szerűség (legalábbis szebb, mint CLAMPék elképzelése a bishikről), shota, nekoboy (!), pasi-fanszervíz (mert harcolni csak félmeztelenül lehet, az örökigazság), nagyon kacér vigyorgások.
Persze inkább a férfiak a célközönség, szóval van szépnéni nagy didikkel, nagyonrövidszoknya, besatírozott pantsu-shot gyanús jelenetek (de tényleg és mindig mintha cenzúrázva lenne Oo), gravitációnak nem engedelmeskedő cicik. Meg ilyesmi.
Amúgy vicces, komoly, drámai, szóval úgy egyben minden.
És persze van benne Integra, akit nagyon szeretünk :3
Úgy nagyjából ennyi lenne a történet x) Ja meg nácik, ha esetleg valakinek már kezdtek volna hiányozni a nácigyakós sztorik.
A×I Solid&ETC
Ha már lány kérdezi, akkor a nőneműeknek izgalmasabb részek: Van benne bishi-szerűség (legalábbis szebb, mint CLAMPék elképzelése a bishikről), shota, nekoboy (!), pasi-fanszervíz (mert harcolni csak félmeztelenül lehet, az örökigazság), nagyon kacér vigyorgások.
Persze inkább a férfiak a célközönség, szóval van szépnéni nagy didikkel, nagyonrövidszoknya, besatírozott pantsu-shot gyanús jelenetek (de tényleg és mindig mintha cenzúrázva lenne Oo), gravitációnak nem engedelmeskedő cicik. Meg ilyesmi.
Amúgy vicces, komoly, drámai, szóval úgy egyben minden.
És persze van benne Integra, akit nagyon szeretünk :3
Úgy nagyjából ennyi lenne a történet x) Ja meg nácik, ha esetleg valakinek már kezdtek volna hiányozni a nácigyakós sztorik.
A×I Solid&ETC
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az ne olvasson vámpíros történeteket. Ott definíció szerint sok a vér és az erőszak
bocs apu...
Rockypapa:
Szerintem ez pozitívum
Negatívum lehet a rengeteg vér, agresszió
Szerintem ez pozitívum
Szerk: Rockypapa 2008-05-24 17:48:33
a Mondo-ba olvastam, h ez egy kultikus (meg protestáns meg kerestény egyházak -v mi- vannak benne) és én az ilyeneket nem naon szeretem!
A kultikus (itt) azt jelenti, hogy sokan szeretik (tulajdonképpen "imádott"). Nem kevered véletlenül a kultuszossal?
Rockypapa:
Negatívum lehet a rengeteg vér, agresszió
Szerintem ez pozitívum
beküldve: 2008-05-24 09:32:11
(#223) hmm.....
szal, válaszotokat köszönöm!
a vámpíros történeteket szeretem, de a Mondo-ba olvastam, h ez egy kultikus (meg protestáns meg kerestény egyházak -v mi- vannak benne) és én az ilyeneket nem naon szeretem!
de majd még alszok rá 1-2-t!
szal, válaszotokat köszönöm!
a vámpíros történeteket szeretem, de a Mondo-ba olvastam, h ez egy kultikus (meg protestáns meg kerestény egyházak -v mi- vannak benne) és én az ilyeneket nem naon szeretem!
de majd még alszok rá 1-2-t!
私は日本のファンです。
Alucard egy igazi gizda pózer karakter. Nagyon jó stílusa van és könnyen megkedveli az ember, pedig nem éppen egy szent. Szerintem olvass bele valahol a mangába és úgy dönts.
ha szereted az akciódus (és véres) sztorikat, amik egy kis humorral is meg vannak fűszerezve és még a vámpíros téma sem zavar, akkor vágj bele. Azt azért hozzá tenném, hogy nem a klasszikus vámpírok vannak benne...
ha szereted az akciódus (és véres) sztorikat, amik egy kis humorral is meg vannak fűszerezve és még a vámpíros téma sem zavar, akkor vágj bele. Azt azért hozzá tenném, hogy nem a klasszikus vámpírok vannak benne...
sziasztok!
szeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
szal, mondjatok róla pozitív, negatív véleményt, h mér érdemes, mér nem érdemes megvenni!
előre is köcc!
szeretnék véleményeket hallani a mangáról mert már régebben meg akartam rendelni, csak féltem, h nem fog érdekelni és csak kiadtam rá a pénzt!
szal, mondjatok róla pozitív, negatív véleményt, h mér érdemes, mér nem érdemes megvenni!
előre is köcc!
A vámpírtörténetek koronázatlan királya. Ez manapság a legnépszerűbb vámpíros manga.
Negatívum lehet a rengeteg vér, agresszió, és ha az nem jön be neked akkor az atommenő emberek, nameg a mély, elgondolkodtató történet hiánya.
Ha a Hellsinget a kezedbe veszed, agy könnyed akciódús sorozatot kapsz időnként hatalmas poénokkal.
Személy szerint csak ajánlani tudom.