Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Tényleg, most hogy mondod. Én csak a kalapját figyeltem, köszi :3 Akkor esetleg valami szerkesztői kiegészítés a levágással kapcsolatban, vagyhagyjuk a fenébe? x') Én speciel még az elolvasásáig sem jutottam el, szóval nem mondhatom, hogy zavarna.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
@Ashihei: pont, hogy nem, a Planet Mangáénál még a kalapja tetejének kezdete is látszik egy hangyányit.
Felfelé valóban egy picit többet mutat, de ha megnézed, az alja sokkal teljesebb a DH-nak.
beküldve: 2008-04-25 17:13:16
(#158) a köteten miért 12 van írva a 14 helyett abba a szép kis karikába?
a, Meggondolták magukat
vagy
b, nyomdahiba
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-22 20:52:31
(#156) Most tűnt fel valami igazán. A Hellsing részletes ismertetőjébe az oldalon az van vastagon szedve (ezért tűnt fel), hogy "14 éven felülieknek ajánljuk". Innen jön a kérdés: a köteten miért 12 van írva a 14 helyett abba a szép kis karikába?
Nem számít sokat, csupán feltűnt.
Nem számít sokat, csupán feltűnt.
beküldve: 2008-04-22 10:30:04
(#155) dehooogy, régi nevem + avám, nekem is jobban teccik mint dracula
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-22 10:12:45
(#154) Jó kis anyag
Gáz, ha az én kedvencem (egyelőre) nem Alucard vagy Sir Hellsing, hanem Anderson atya?
Gáz, ha az én kedvencem (egyelőre) nem Alucard vagy Sir Hellsing, hanem Anderson atya?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-21 20:14:17
(#153) Áh nagyon jó lett a kiadás, én ugyan nem vettem meg magyarul, de belenéztem máséba. XD Mostanság én a 9-10. kötetet várom, abban végre talán több lesz a magyarázat.
beküldve: 2008-04-21 20:10:01
(#152) Elolvatam az 1. kötetet=)
Nagyon tetszik, biztosan megveszem a többit is majd =)
Nagyon tetszik, biztosan megveszem a többit is majd =)
MIANEVED?!
Húhhhh....... elelvastam a Conon vett Hellsinget! hátt...... nahyon király! Várom a folytatást! nemtudjátok h mikor jelenik meg a 2dik kötet???
Várhatóan Nyári AnimeCon-ra, vagy még azután kb. egy hónappal.Lanwell, nem hülyesg, amit csináltál. Nekem ez nem jutott eszembe, de talán majd Nyári Con-on megteszem, ha tehetem.
beküldve: 2008-04-21 09:42:00
(#150) Conon az első kötet megvétele után belelapoztam a 8. könyvbe és nem kicsit betegebb a rajz! Valóban már említve volt, hogy az idő múlásával bizony a stílus is megváltozott, de érdekes volt egymás mellett látni a változást.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-21 09:26:31
(#148) Húhhhh....... elelvastam a Conon vett Hellsinget! hátt...... nahyon király! Várom a folytatást! nemtudjátok h mikor jelenik meg a 2dik kötet???
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Nem, hivatalos romanizálás szerint Hirano Kohta (Planet Manga és Dark Horse is), és a Kouta az, amit gyakrabban emlegetnek. Talán mert könnyebb kimondani xD De tényleg, magyar kiadáson mindenhol Kohta, hátul a védőborító alatt pedig Kouta, nocsak O.o
@Ashihei: pont, hogy nem, a Planet Mangáénál még a kalapja tetejének kezdete is látszik egy hangyányit.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen csak nálad. Vigyázni kell rá... ennyi
Már beistettem egy légmentes vitrinbe és bezártam a Mona Lisa festmény hátamögött lévő széfembe is ^_^
Mind1 már annyira nem zavaró csak gondoltam megemlítem.Ettől függetlenül még mindig baromira örülök neki és még1szer kösz mangafan hogy kiadjátok majd szép lassan!!! (lehet van rá esély eme megjelenéstől hogy az animax-en adják a sorozatot majd plusz az eddig kijött OVA-kat? ? Áh azé animax-et ismerve annyira őkse bátrak...bár kitudja)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-04-20 20:32:35