Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-04-14 20:34:26
(#111) Ma megvettem az éprilisi Mondo-t. a Hellsing mellékletet nem olvasom el. Azt az 5 napot már kibírom. (A Kenshin 2-nél nem bírtam ki azt a pár hetet.
) Ha az a hosszú és sűrű hajú fickó a szemüveggel Integra, akkor tényleg nagyon nyomott feje van.
Nem mondom, hogy jól áll neki, de nem tudnám elképzelni normális fejjel.
) Ha az a hosszú és sűrű hajú fickó a szemüveggel Integra, akkor tényleg nagyon nyomott feje van.
Nem mondom, hogy jól áll neki, de nem tudnám elképzelni normális fejjel.
beküldve: 2008-04-14 20:11:40
(#110) beküldve: 2008-04-14 14:22:12
(#109) Az biztos, hogy az OVA nagyon jó grafikával redelkezik. Szerintem ez a fajta ábrázolás sokkal jobban illik a történethez mint a sorozaté.
Jobban kihangsúlyozza a karakterek egyéniségét. :]

OVA mindent visz, elmebeteg figurák, az animálás is jobb, plusz pörög ezerrel! 

Hja, és még Integra is észrevehetőbben pirul :'3
Nyuuuj, védőborító! ='DDD Erre nem is gondoltam. Védőbórító rulz! x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-04-14 14:22:25
beküldve: 2008-04-14 10:55:48
(#108) Én eddig 1-7ig olvastam, de mindenképp meg szeretném szerezni a folytatást is!!
Riku:Hogy hogy állhat bárkinek jól a fura fej?Olvass több Hellsing mangát,cö-cö-cö.
Majd a Con után meglesz.
vadooc, köszi a NANA topic-beli inrormációt és a képet. Ha a MangaFan-tól már megszokhattuk a védőborítót, miért pont ezt adnák ki anélkül?
beküldve: 2008-04-13 21:11:05
(#106) Az OVA mindent visz, elmebeteg figurák, az animálás is jobb, plusz pörög ezerrel!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
ahogy eddig screenshotok alapján elnézegettem, az ovában hozza a formáját, mindenki megkapta az eredeti szétkattant fejét >)
Az biztos, hogy az OVA nagyon jó grafikával redelkezik. Szerintem ez a fajta ábrázolás sokkal jobban illik a történethez mint a sorozaté.
Szerk: Yumi 2008-04-13 20:30:45
beküldve: 2008-04-13 14:37:19
(#104) Haaii, Inte-chan for president! :33 Szeressük a szexiscicáskreolbőrűjégkéks zemű néniket :')) Annyira imádom a színösszeállítását x'D Mnn~
Kár, hogy Hirano az utolsó fejezeteket nagyon elkapkodja, és elveszti azt a fincsi egyéni stílusát. De ahogy eddig screenshotok alapján elnézegettem, az ovában hozza a formáját, mindenki megkapta az eredeti szétkattant fejét >)
Kár, hogy Hirano az utolsó fejezeteket nagyon elkapkodja, és elveszti azt a fincsi egyéni stílusát. De ahogy eddig screenshotok alapján elnézegettem, az ovában hozza a formáját, mindenki megkapta az eredeti szétkattant fejét >)
Na az szép. XD Bár végül is minden csak nézőpont kérdése. Én személy szerint maradok Integra fan. :)
A rajzolást illetően nekem az eddig kiadott kötetek tetszenek, de valóban nem lenne előnyére a sorozatnak nagyobb változtatás - sőt.
Te is lányom,Brutina?Ez egyre meghatóbbb...rövidke életem folytán oly kevés Integra-fannal találkoztam,pedig megérdemelné
És a Sőt.-ödhöz én is csak csatlakozni tudok,ilyennek szeretjük és kész.Riku:Hogy hogy állhat bárkinek jól a fura fej?Olvass több Hellsing mangát,cö-cö-cö. "Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Na az szép. XD Bár végül is minden csak nézőpont kérdése. Én személy szerint maradok Integra fan. :)
A rajzolást illetően nekem az eddig kiadott kötetek tetszenek, de valóban nem lenne előnyére a sorozatnak nagyobb változtatás - sőt.
Szerk: Yumi 2008-04-13 13:14:56
A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
Pedig szerintem jól állt drágámnak az első kötetekben megszokott is....nem baj,Integrát mindenhogy szeressük*.*
Ámen *__* Olyan jók voltak azok a (és most egyik kedves usert idézném egy másik fórumról) 'szétkattant fejek' x')
De bírom a deviantartosokat:
"Who is your favourite character?"
Integra.
"What do you like on her/him?"
Alucard.
Eheee x'D A×I rulz the world *_*
Szerk: Hanon 2008-04-13 12:07:45
beküldve: 2008-04-13 10:08:58
(#100) A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
Pedig szerintem jól állt drágámnak az első kötetekben megszokott is....nem baj,Integrát mindenhogy szeressük*.*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-12 21:00:10
(#98) A Hellsingben van furcsa fejű ember? Ezt csak úgy tudnám elképzelni, ha már szét lenne lőve az illető feje. Majd meglátom, nem-e szörny az illető.
A Hellsingnél sokkal feltűnőbb. Elvégre azért volt itt 10 év az első és a mai kötetek között ;)
Egyetlen baj az, hogy így elveszti az egyeidségét. A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
Egyetlen baj az, hogy így elveszti az egyeidségét. A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')