Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-04-14 22:39:06
(#115) Memo frissités és ráhangolodás céljából olvasgatam egy kicsit a Hellsinget (pontosabban a Hellsing - The Dawn-t).Nem biztos, hogy túl jó választás egy kiegészítő sztorival kezdeni azt a bizonyos ráhangolodást de hát' istenkém x). *Megjegyzés saját magának: én miért nem kezdtem ezt már korábban, már lassan fél éve folytatom azt a bizonyos 'na most elkezdem' lángolást. Lustaság fél egészség...*
Dee'ez a Walter... tényleg dögletes suhanc volt ;D. C'ak "később" kissé megcsúnyul... kár x)
Dee'ez a Walter... tényleg dögletes suhanc volt ;D. C'ak "később" kissé megcsúnyul... kár x)
beküldve: 2008-04-14 21:39:54
(#114) Hnh, megmondaná valaki, hogy melyik rész volt a Mondoban? Mondjuk amiben Integra van, az csak jó lehet :')
Hja, Integra nő, csak alapból hátránnyal indul szegénykém, így fel kell vennie a férfiasabb arcát. :) Ugye először is a kora, elég fiatalka még a 'többiekhez' képest; aztán a bőrszíne, mert hát attól, hogy Hellsing vér folyik az ereiben, még mindig kreol bőrű, arrafelé meg nem sok ilyen nő járkál; és persze a neme.
Én meg nemhogy elvetemült Integra fan vagyok, hanem rettenthetetlen A×I shipper is. Avagy szeressem az Alucard×Integra párost, tündériek együtt :') Sajna nem úgy néz ki, hogy ez valaha tisztán benne lesz a mangában, de maga Hirano nyilatkozta, hogy van ez a "twisted love" közöttük. Magyarul félhivatalosan táplálnak gyengéd érzelmeket egymás iránt. Nomindegy, aki akarja rákeres. :'3
Hja, Integra nő, csak alapból hátránnyal indul szegénykém, így fel kell vennie a férfiasabb arcát. :) Ugye először is a kora, elég fiatalka még a 'többiekhez' képest; aztán a bőrszíne, mert hát attól, hogy Hellsing vér folyik az ereiben, még mindig kreol bőrű, arrafelé meg nem sok ilyen nő járkál; és persze a neme.
Én meg nemhogy elvetemült Integra fan vagyok, hanem rettenthetetlen A×I shipper is. Avagy szeressem az Alucard×Integra párost, tündériek együtt :') Sajna nem úgy néz ki, hogy ez valaha tisztán benne lesz a mangában, de maga Hirano nyilatkozta, hogy van ez a "twisted love" közöttük. Magyarul félhivatalosan táplálnak gyengéd érzelmeket egymás iránt. Nomindegy, aki akarja rákeres. :'3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha az a hosszú és sűrű hajú fickó a szemüveggel Integra, akkor tényleg nagyon nyomott feje van. Nem mondom, hogy jól áll neki, de nem tudnám elképzelni normális fejjel.
(Integra nem fickó, mert nő nemű, szóval légyszi ne pasizd le. ^___^") - tudom ezt más is írta, de csak az után vettem észre, hogy elküldtem az üzenetem.
És nem nyomott a feje!! - megj. Integra fan vagyok
Szerk: Yumi 2008-04-14 21:21:20
Ma megvettem az éprilisi Mondo-t. a Hellsing mellékletet nem olvasom el. Azt az 5 napot már kibírom. (A Kenshin 2-nél nem bírtam ki azt a pár hetet. ) Ha az a hosszú és sűrű hajú fickó a szemüveggel Integra, akkor tényleg nagyon nyomott feje van. Nem mondom, hogy jól áll neki, de nem tudnám elképzelni normális fejjel.
Ne pasizd le Integrát, ha még szeretnéd megtartani fejedet fanatikus Hellsing fanok között. ^^°
beküldve: 2008-04-14 20:34:26
(#111) Ma megvettem az éprilisi Mondo-t. a Hellsing mellékletet nem olvasom el. Azt az 5 napot már kibírom. (A Kenshin 2-nél nem bírtam ki azt a pár hetet. ) Ha az a hosszú és sűrű hajú fickó a szemüveggel Integra, akkor tényleg nagyon nyomott feje van. Nem mondom, hogy jól áll neki, de nem tudnám elképzelni normális fejjel.
beküldve: 2008-04-14 20:11:40
(#110) beküldve: 2008-04-14 14:22:12
(#109) Az biztos, hogy az OVA nagyon jó grafikával redelkezik. Szerintem ez a fajta ábrázolás sokkal jobban illik a történethez mint a sorozaté.
Jobban kihangsúlyozza a karakterek egyéniségét. :]
OVA mindent visz, elmebeteg figurák, az animálás is jobb, plusz pörög ezerrel!
Hja, és még Integra is észrevehetőbben pirul :'3
Nyuuuj, védőborító! ='DDD Erre nem is gondoltam. Védőbórító rulz! x')
Szerk: Hanon 2008-04-14 14:22:25
beküldve: 2008-04-14 10:55:48
(#108) Én eddig 1-7ig olvastam, de mindenképp meg szeretném szerezni a folytatást is!!
Riku:Hogy hogy állhat bárkinek jól a fura fej?Olvass több Hellsing mangát,cö-cö-cö.
Majd a Con után meglesz.
vadooc, köszi a NANA topic-beli inrormációt és a képet. Ha a MangaFan-tól már megszokhattuk a védőborítót, miért pont ezt adnák ki anélkül?
beküldve: 2008-04-13 21:11:05
(#106) Az OVA mindent visz, elmebeteg figurák, az animálás is jobb, plusz pörög ezerrel!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
ahogy eddig screenshotok alapján elnézegettem, az ovában hozza a formáját, mindenki megkapta az eredeti szétkattant fejét >)
Az biztos, hogy az OVA nagyon jó grafikával redelkezik. Szerintem ez a fajta ábrázolás sokkal jobban illik a történethez mint a sorozaté.
Szerk: Yumi 2008-04-13 20:30:45
beküldve: 2008-04-13 14:37:19
(#104) Haaii, Inte-chan for president! :33 Szeressük a szexiscicáskreolbőrűjégkéks zemű néniket :')) Annyira imádom a színösszeállítását x'D Mnn~
Kár, hogy Hirano az utolsó fejezeteket nagyon elkapkodja, és elveszti azt a fincsi egyéni stílusát. De ahogy eddig screenshotok alapján elnézegettem, az ovában hozza a formáját, mindenki megkapta az eredeti szétkattant fejét >)
Kár, hogy Hirano az utolsó fejezeteket nagyon elkapkodja, és elveszti azt a fincsi egyéni stílusát. De ahogy eddig screenshotok alapján elnézegettem, az ovában hozza a formáját, mindenki megkapta az eredeti szétkattant fejét >)
Na az szép. XD Bár végül is minden csak nézőpont kérdése. Én személy szerint maradok Integra fan. :)
A rajzolást illetően nekem az eddig kiadott kötetek tetszenek, de valóban nem lenne előnyére a sorozatnak nagyobb változtatás - sőt.
Te is lányom,Brutina?Ez egyre meghatóbbb...rövidke életem folytán oly kevés Integra-fannal találkoztam,pedig megérdemelné És a Sőt.-ödhöz én is csak csatlakozni tudok,ilyennek szeretjük és kész.Riku:Hogy hogy állhat bárkinek jól a fura fej?Olvass több Hellsing mangát,cö-cö-cö.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Na az szép. XD Bár végül is minden csak nézőpont kérdése. Én személy szerint maradok Integra fan. :)
A rajzolást illetően nekem az eddig kiadott kötetek tetszenek, de valóban nem lenne előnyére a sorozatnak nagyobb változtatás - sőt.
Szerk: Yumi 2008-04-13 13:14:56
A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
Pedig szerintem jól állt drágámnak az első kötetekben megszokott is....nem baj,Integrát mindenhogy szeressük*.*
Ámen *__* Olyan jók voltak azok a (és most egyik kedves usert idézném egy másik fórumról) 'szétkattant fejek' x')
De bírom a deviantartosokat:
"Who is your favourite character?"
Integra.
"What do you like on her/him?"
Alucard.
Eheee x'D A×I rulz the world *_*
Szerk: Hanon 2008-04-13 12:07:45