Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
egy kis infót szeretnék
miről szól a Hellsing??
ha jó akkor igényt tartok a beszerzésére
miről szól a Hellsing??
Semmi extra... vámpírok, titkos szervezetek, kvázi halhatatlan lények, világégés, szélsőjobb és a megalománia, pár köbliter vér, egy pár repkedő belsőség, szerelem, halál, regenerálódó hosszúkabát...
Ne hezitálj, ezt is úgy kell, mint a kiínai büfében:
- Ez mi ez mi?!
- Nem kérdesz! Eszik!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 10:15:18
(#50) egy kis infót szeretnék
miről szól a Hellsing??
miről szól a Hellsing??
beküldve: 2008-04-08 10:08:40
(#49) Az egyik szemem sír a másik már kugrott a helyéről...
Luvluv Mangafan, köszönöm, nekem is nagy örömöt szereztetek, bittos rajta leszek ezen és bittos még egy -2000 ft-os tétel a havi összesítőmben!
Luvluv Mangafan, köszönöm, nekem is nagy örömöt szereztetek, bittos rajta leszek ezen és bittos még egy -2000 ft-os tétel a havi összesítőmben!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 07:17:58
(#48) Gartula a Mangafan-nek, a jogok megszerzéséért, megvenni már tuti nem fogom, mer' megvan a fele a Dark Horse-tól.(csak 3 kötet kell, ami nemsokára úgyis a polcomon lesz XD, meg ugye az utolsó 2, ami még nincs angolul.)
Lenne egy "életbevágó" kérdésem, a kötetek végén található Crossfire epizódok is benne lesznek? (a vatikániakkal)
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2008-04-08 00:18:06
(#46) ésmostmár csak az a bizonyos "befejezett" mangára vok kivi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Olyan matt a Dark Horse verzióhoz képest, meg a felirat számomra egész szokatlan.
Ez még nem a nyomdai színkép (anno a Kensin is változott), a logó pedig a 2. kiadású németet és az anime logóját követi kicsit. Nagyban kurvajó, majd meglátod
Gyakoriság: 3-4 kötet évente, kb 3 év alatt érnénk utól.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-07 23:36:26
(#44) beküldve: 2008-04-07 23:26:59
(#43) beküldve: 2008-04-07 23:07:32
(#42) Szerintem ezt megveszem. De jó lenne valami pár kötetes is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-07 23:04:05
(#41) beküldve: 2008-04-07 22:45:47
(#40) Baártomnak beszereztem az első második kötetet majd meglátjuk :) Remélem a másik két manga is meglesz Conra és olyan amire érdemes várni.
Mert most a NANÁról lemondtam és kéne valami ecchis romantikus, sci-fi vagy minimum jó sztoriju manga
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-07 22:32:05
(#39) beküldve: 2008-04-07 22:25:03
(#38) Wow!
Most látom, hogy kyaaa:
HELLSING!!!!
Hát az elsőre tuti beruházok, aztán a következő kettő megvan...utána meg majd kiderül... Én jobbára animeben ismerem...az viszont nagyon tetszett!
Most látom, hogy kyaaa:HELLSING!!!!
Hát az elsőre tuti beruházok, aztán a következő kettő megvan...utána meg majd kiderül... Én jobbára animeben ismerem...az viszont nagyon tetszett!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
...milyen gyakori lesz a kiadás? Mármint hány havonta?
Hárommal előtted már én is megkérdeztem.
Igen? Nos, akkor ez biztos akkor történt, amikor a hozzászólást írtam. Amúgy biztos az illetékes is észrevette, hogy többen is megkérdezték, de köszi, hogy közölted a tényeket!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.