Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
A tv sorozat egy ideig követi a mangát, de mivel csak a manga első két 2 kötetét dolgozza fel, a vége teljesen más, és persze sok szereplőt hiányzik.
Az ova már elvileg teljesen hűen követi a mangát (még nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem), több infót nem is érdemes róla elmondani.
Animében is, mangában (tehát ovában) is literszámra ömlik a vér, de persze nem vész el benne a sztori :P
A történet alapjait pedig Lanwell már nagyvonalakban felvázolta [és én kiegészítettem a még említendő hozzávalókkal x'))].
Az ova már elvileg teljesen hűen követi a mangát (még nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem), több infót nem is érdemes róla elmondani.
Animében is, mangában (tehát ovában) is literszámra ömlik a vér, de persze nem vész el benne a sztori :P
A történet alapjait pedig Lanwell már nagyvonalakban felvázolta [és én kiegészítettem a még említendő hozzávalókkal x'))].
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-04-08 19:13:26
(#54) A manga sztem teljesen más mint az anima...Durvának nekem nem elég durva, de van benne zaft...A sztori? www.aoianime.hu
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-08 19:11:08
(#53) köszönöm Hanon... na kérdéseim : a manga összefügg az animével vagy teljesen eltér tőle? ( gondolom te már olvastad + láttad is ) "durva" ( mármint sok benne a vér? ) röviden mi maga a sztori?
Saját gondolat: elvileg a Crossfire fejezetek a Hellsing manga részei, nem számítanak különálló terméknek, ergo benne lesz. Plusz Csabáék nem lehetnek annyira gonoszak, hogy kihagyják bishiMaxwellt :33 Azt sok fangirl nem élné túl x)
Plusz didisnénik; nem túl szép, de szimpatikus nénik; miniszoknya; a vége felé nagyon fanszervízelt bishik; shoták (de még mennyi!) de loli nincsen
Semmi extra... vámpírok, titkos szervezetek, kvázi halhatatlan lények, világégés, szélsőjobb és a megalománia, pár köbliter vér, egy pár repkedő belsőség, szerelem, halál, regenerálódó hosszúkabát...
Plusz didisnénik; nem túl szép, de szimpatikus nénik; miniszoknya; a vége felé nagyon fanszervízelt bishik; shoták (de még mennyi!) de loli nincsen
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
egy kis infót szeretnék miről szól a Hellsing?? ha jó akkor igényt tartok a beszerzésére
Semmi extra... vámpírok, titkos szervezetek, kvázi halhatatlan lények, világégés, szélsőjobb és a megalománia, pár köbliter vér, egy pár repkedő belsőség, szerelem, halál, regenerálódó hosszúkabát...
Ne hezitálj, ezt is úgy kell, mint a kiínai büfében:
- Ez mi ez mi?!
- Nem kérdesz! Eszik!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 10:15:18
(#50) egy kis infót szeretnék miről szól a Hellsing?? ha jó akkor igényt tartok a beszerzésére
beküldve: 2008-04-08 10:08:40
(#49) Az egyik szemem sír a másik már kugrott a helyéről...
Luvluv Mangafan, köszönöm, nekem is nagy örömöt szereztetek, bittos rajta leszek ezen és bittos még egy -2000 ft-os tétel a havi összesítőmben!
Luvluv Mangafan, köszönöm, nekem is nagy örömöt szereztetek, bittos rajta leszek ezen és bittos még egy -2000 ft-os tétel a havi összesítőmben!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 07:17:58
(#48) Gartula a Mangafan-nek, a jogok megszerzéséért, megvenni már tuti nem fogom, mer' megvan a fele a Dark Horse-tól.(csak 3 kötet kell, ami nemsokára úgyis a polcomon lesz XD, meg ugye az utolsó 2, ami még nincs angolul.)
Lenne egy "életbevágó" kérdésem, a kötetek végén található Crossfire epizódok is benne lesznek? (a vatikániakkal)
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
beküldve: 2008-04-08 00:18:06
(#46) ésmostmár csak az a bizonyos "befejezett" mangára vok kivi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Olyan matt a Dark Horse verzióhoz képest, meg a felirat számomra egész szokatlan.
Ez még nem a nyomdai színkép (anno a Kensin is változott), a logó pedig a 2. kiadású németet és az anime logóját követi kicsit. Nagyban kurvajó, majd meglátod
Gyakoriság: 3-4 kötet évente, kb 3 év alatt érnénk utól.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-07 23:36:26
(#44) beküldve: 2008-04-07 23:26:59
(#43) beküldve: 2008-04-07 23:07:32
(#42) Szerintem ezt megveszem. De jó lenne valami pár kötetes is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-07 23:04:05
(#41)