Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-04-09 20:17:38
(#70) Kiváncsi vagyok, mennyire fogja érinteni a magyar verziót, hogy a fordító bevallottan mélységesen lenézi a Hellsinget. Már előre félek, pedig csak a fordítót ismerem valamennyire, a mangát nem is.
beküldve: 2008-04-09 19:40:21
(#69) Szerencsémre nem írtatok nagyon sokat, ezért ezt az 5 oldalt nem volt olyan nagy munka végigbogarészni. Én is biztosan beszerzem ezt a sorozatot. Köszönöm az információkat a sorozatról.
Jééé én is beszélek petit franciául és én is... hát ja!
Na dehát ki nem szereti a kerek dolgokat?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hát Pip. "French and loves boobs". Hehe. :'D A többi poént nem akarom lelőni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csak a Hellsing intézetet vázolta(tuk/ták) fel.
Tuom tuom, hogy nem rendelkezik párttagsági igazolvánnyal és nincs a szervezeti ábrán rögzítve, de btw azéé Pip is odatartozik, csak mert halandó, ne diszkrimináljuk!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-08 20:37:05
(#65) wááóóó többet kaptam mint vártam mindenkitől nagyon szépen köszi az infót télleg beszerzem
Csak a Hellsing intézetet vázolta(tuk/ták) fel. Ha belekezdenének(nénk/nék) Iscáékba is, az már alapból nagy spoiler adag lenne. Főleg Yumiko-téren.
//update: Rockypapa: há' de ne mondd, hogy nem! :'D Már maga a komornyikruha kész fanszervíz :3
Egh, frusztrál, hogy itt minden további infó már spoiler. Semmit nem lehet rendesen elmesélni :')
//update: Rockypapa: há' de ne mondd, hogy nem! :'D Már maga a komornyikruha kész fanszervíz :3
Egh, frusztrál, hogy itt minden további infó már spoiler. Semmit nem lehet rendesen elmesélni :')
Szerk: Hanon 2008-04-08 20:17:32
beküldve: 2008-04-08 20:10:55
(#63) és ANDERSONT kihagytátok???????
neee...régi önmagam...brühühü...
neee...régi önmagam...brühühü...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
És nagyon feszül a popóján a gatya ^^
Na most tört össze a gyerekkorom... jááj
Rockypapa,az ismertetődbe a "más dögök" fedőnéven a ghoulokra és a nácikra, gondoltál?XD
Ez nem tartozik ide,de én teljesen lehidalatam ezen,hogy kiadják...tegnap 20:00:01 óta le se lehet vakarni a vigyort a képemről...
Igen a nácikra, csak nekem sokkal nagyobbat ütött amikor olvastam, a nácik a nácik, mintha megmondtam volna. Gondoltam meghagyom ezt másoknak is...
Van egy vezető, az egyik fő karakter, Integra Hellsing
Aki a legjobb női karakter, és őt szeretni kell <3
ő a mestere a fő karakternek Alucardnak
Aki a női rajongótábor örömére szintén kap a vége felé egy kis adag fanszervízt. :3
Felmerül még szereplőként Valter a komornyik(különórákat ad iparművészetből)
És nagyon feszül a popóján a gatya ^^
és Seras a vámpír akit Alucard változtatott át.
Aki a manga fanszervíz-részét viszi el. És az ovában a mellei önálló életet élnek.
Nagyjából ennyi-nyi :3
beküldve: 2008-04-08 19:51:33
(#59) Rockypapa,az ismertetődbe a "más dögök" fedőnéven a ghoulokra és a nácikra, gondoltál?XD
Ez nem tartozik ide,de én teljesen lehidalatam ezen,hogy kiadják...tegnap 20:00:01 óta le se lehet vakarni a vigyort a képemről...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-08 19:44:51
(#58) köszönöm Hanon... na kérdéseim : a manga összefügg az animével vagy teljesen eltér tőle? ( gondolom te már olvastad + láttad is ) "durva" ( mármint sok benne a vér? ) röviden mi maga a sztori?
Fú kérlek, a sima régi 12 részes anime teljesen más szálon halad pár rész után, és közel annyira sem durva mint a manga. Az OVA mint új sorozat pontosan követi a mangát, egy epizód naggyából egy kötet, és ugyanolyan véres. A magam részéről annyi vért kiömleni, és annyi testet széttépni, szétlőni/robbantani mint ebben, még egy történetben sem láttam. Ha megfilmesítenék kéne hozzá japán paradicsomlékészlete.
A sztoriról kb annyit hogy:
Napjainkban vagyunk, a Hellsing szervezet célja a harc a vámpírok és más dögök ellen. Van egy vezető, az egyik fő karakter, Integra Hellsing, ő a mestere a fő karakternek Alucardnak,(olvasd visszafelé ) aki a legerősebb vámpír. Felmerül még szereplőként Valter a komornyik(különórákat ad iparművészetből), és Seras a vámpír akit Alucard változtatott át.
Namost az első kötetben nem elég hogy ott vannak nekik a vámpírok, de összeütközésbe kerülnek a vatikánnal is. Később jön még egy nagy közös ellenség, de nem lövök poént.
Igen , szar ismeretetőket írok, de a szándék a lényeg.
Legnagyobb hasznát valószínű ennek veszed: [Link]
És ez csak a pisztolyos rész.
beküldve: 2008-04-08 19:25:51
(#56)