Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-04-07 22:45:47
(#40) Baártomnak beszereztem az első második kötetet majd meglátjuk :) Remélem a másik két manga is meglesz Conra és olyan amire érdemes várni.
Mert most a NANÁról lemondtam és kéne valami ecchis romantikus, sci-fi vagy minimum jó sztoriju manga
INGYEN ÖLELÉS! :)
beküldve: 2008-04-07 22:32:05
(#39) beküldve: 2008-04-07 22:25:03
(#38) Wow! Most látom, hogy kyaaa:
HELLSING!!!!
Hát az elsőre tuti beruházok, aztán a következő kettő megvan...utána meg majd kiderül... Én jobbára animeben ismerem...az viszont nagyon tetszett!
HELLSING!!!!
Hát az elsőre tuti beruházok, aztán a következő kettő megvan...utána meg majd kiderül... Én jobbára animeben ismerem...az viszont nagyon tetszett!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
...milyen gyakori lesz a kiadás? Mármint hány havonta?
Hárommal előtted már én is megkérdeztem.
Igen? Nos, akkor ez biztos akkor történt, amikor a hozzászólást írtam. Amúgy biztos az illetékes is észrevette, hogy többen is megkérdezték, de köszi, hogy közölted a tényeket!
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-04-07 22:18:39
(#36) Na, most már én is regisztem.
Srácok, imádlak titeket. A hellsing manga magyarul? Ezt el se mertem eddig képzelni. Már alig várom, hogy a többi számláló is lepörögjön. Amúgy eddig miden kiadváynotok meg van. Az a gond, hogy annyira jók, hogy fogalmam sincs, hogy honnan szerze annyi pénzt, hogy mindent meg tudjak majd későbbiekben venni.
Srácok, imádlak titeket. A hellsing manga magyarul? Ezt el se mertem eddig képzelni. Már alig várom, hogy a többi számláló is lepörögjön. Amúgy eddig miden kiadváynotok meg van. Az a gond, hogy annyira jók, hogy fogalmam sincs, hogy honnan szerze annyi pénzt, hogy mindent meg tudjak majd későbbiekben venni.
beküldve: 2008-04-07 22:04:53
(#35)
Szerk: Gadhead 2008-04-07 22:05:16
beküldve: 2008-04-07 22:04:00
(#34) //update: jesszus, valami nagyon félrecsúszott O____O Gomen' ^^"
De hogy már valami témá(m)hoz kapcsolódót is írjak: furcsa a borító :'3 Olyan matt a Dark Horse verzióhoz képest, meg a felirat számomra egész szokatlan. Nonembaj, ennyi volt a "fikázás" :)) Még mindig szeretlek Mangafan ^^
De hogy már valami témá(m)hoz kapcsolódót is írjak: furcsa a borító :'3 Olyan matt a Dark Horse verzióhoz képest, meg a felirat számomra egész szokatlan. Nonembaj, ennyi volt a "fikázás" :)) Még mindig szeretlek Mangafan ^^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-04-07 22:08:12
Nem, csak beírtunk valamit. Reméljük elkészül, toljuk nagyon
Pár oldal felment, és elő is rendelhető azoknak, akik nem tudnak eljönni conra [/QUOTE]
Csaba.... Én nem ismerem a hellsinget. De nem spórolnak a vérrel. Korhatár nuku?
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-04-07 21:22:49
(#32) A manga simán übereli az animét! Sőt, én nagyot néztem amikor az Andersenes rész jött mert az nekem jobban tetszett a mangában..szal képzelheted
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-07 21:21:21
(#31) nem a kedvencem viszont Alucard és Anderson nagyon adja a fílinget ugyh MINDENKÉPP megveszem, hátha amanga übereli az animét
(és most még jól is jön h nem néztem meg az OVA-kat )
(és most még jól is jön h nem néztem meg az OVA-kat )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-04-07 21:08:25
(#30) Nagyon király...Ennél már csak egy jobb jöhetne...mellesleg szerintem dalolva adták el a jogokat és remélem, hogy magyarországon is egyre népszerűbb lesz ez a zseniális manga
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Pár oldal felment, és elő is rendelhető azoknak, akik nem tudnak eljönni conra
jaja, pont ezt néztem h már lehet is nézni az oldalakat.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-04-07 21:01:02
(#28) beküldve: 2008-04-07 20:49:25
(#27) Pedig ott a Dawn a manga.hu-n :)
Összefoglalva a lényeg címszavakban:
Alucard és barátai vs nácik
Összefoglalva a lényeg címszavakban:
Alucard és barátai vs nácik
Nem erre gondoltam, úgy értettem megrendelhető formában, mindenhol csak a Young King Ours Dawnos címplapja ugrik be.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!