Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2008-04-13 10:08:58
(#100) A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
Pedig szerintem jól állt drágámnak az első kötetekben megszokott is....nem baj,Integrát mindenhogy szeressük*.*
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-04-12 21:00:10
(#98) A Hellsingben van furcsa fejű ember? Ezt csak úgy tudnám elképzelni, ha már szét lenne lőve az illető feje. Majd meglátom, nem-e szörny az illető.
A Hellsingnél sokkal feltűnőbb. Elvégre azért volt itt 10 év az első és a mai kötetek között ;)
Egyetlen baj az, hogy így elveszti az egyeidségét. A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
Egyetlen baj az, hogy így elveszti az egyeidségét. A vége felé már Inte-channak is teljesen normális feje lesz >')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még csak most néztem bele a mintaoldalakba. A rajzolása egész jó. Ez is abban erősít, hogy megvegyem.
Egyébként a rajzolás az első kötethez képest sokat fog változni, ha ez tetszik, akkor már mondjuk a negyedik nagyon tetszeni fog.
Egyre jobb lesz, egyre jobb. Én az Árnybíróban véltem felfedezni rajzstílus változást, de szinte minimális.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-12 13:46:21
(#94) Mondjuk én egy kicsit izgulok
akkor mi lesz később?
hogy ha már az első kötetben egymásnak esik a két rivális szervezet legerősebb ügynöke, és a Hellsing vezetője is személyesen síkra száll
akkor mi lesz később?
Tipp: Armageddon
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Még csak most néztem bele a mintaoldalakba. A rajzolása egész jó. Ez is abban erősít, hogy megvegyem.
Egyébként a rajzolás az első kötethez képest sokat fog változni, ha ez tetszik, akkor már mondjuk a negyedik nagyon tetszeni fog.
beküldve: 2008-04-12 12:47:18
(#92) beküldve: 2008-04-12 11:02:38
(#91) Még csak most néztem bele a mintaoldalakba. A rajzolása egész jó. Ez is abban erősít, hogy megvegyem.
@Meglivorn: ismétlem, az ideges fan esete.
Nyugi, biztos megint remek munkát végeznek majd *optimista*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-11 18:26:33
(#89) @drwest: ehh, bocs, de tudod hogy van ez, ideges fantól nem szabad sokat várni. ^^°
@Réka: ez mind szép és jó, de az még mindig kérdéses, hogy a többi fordító is így gondolkozik-é. Jó, vicceltem x')
@Réka: ez mind szép és jó, de az még mindig kérdéses, hogy a többi fordító is így gondolkozik-é. Jó, vicceltem x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen, ez a mangafan legújabb titkos terve, szándékosan jól elrontják a hellsinget, hogy mindenki megutálja, és akkor helyet csinálnak a most licencelt, és hamarosan leleplezendő Hello Kitty at Night mangájuknak... (huppsz elszóltam magam!)
Ez lesz majd a másik topicban is emlegetett csápos hentai?
Jeeee!!! XD
Namostakkor mégegyszer. Mangafannak van több fordítója is? Ha van akkor miért pont rá kellett bízni a Hellsinget? Vagy most mivan, mit bosszantotok >((
Igen, ez a mangafan legújabb titkos terve, szándékosan jól elrontják a hellsinget, hogy mindenki megutálja, és akkor helyet csinálnak a most licencelt, és hamarosan leleplezendő Hello Kitty at Night mangájuknak... (huppsz elszóltam magam!)
Namostakkor mégegyszer. Mangafannak van több fordítója is? Ha van akkor miért pont rá kellett bízni a Hellsinget? Vagy most mivan, mit bosszantotok >((
4-5 fordító van, különféle leterheltségek mellett. Annak, hogy szeretjük-e, amit fordítunk, nincs jelentősége, sőt. Egy profi fordítónak ezen kell átlépnie legelőször, nem dolgozhatsz mindig olyan munkán, amit szeretsz.
Én pl. nem különösebben rajongok a Narutóért, a könyvtáram nagy része is sódzsó/dzsószei. Ettől még a fordításra odafigyelek, és megkeresem a legjobb fordulatot az adott helyre :)