Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-02-06 20:01:32
(#477) Tényleg kicsit kecske szerű. :'D
Nocsak, új pletyka. Azt beszélik Hirano DOLGOZOTT. Márciusra három új Hirano kötet van "bejelentve" (kb annyira bejelentve ahogy anno a fejezetek). Az egyik a Hellsing 10. kötete, ezt tudjuk. De hogy mi a másik kettő. Talán a Ikaryaku első és a Daidoujin Monogatari második kötete. Érdekes utóbbiról rémlik valami, de az előbbi azon kevés Hirano művek közé tartozik, amit nem olvastam (valószínűleg túl "hosszú" - Hiranóhoz képest mérve persze). Erre kíváncsi leszek, bár ha valóban ezek lesznek akkor engem nagyban nem érint.
Bár...lehet, hogy az egyik a Dawn?
Nocsak, új pletyka. Azt beszélik Hirano DOLGOZOTT. Márciusra három új Hirano kötet van "bejelentve" (kb annyira bejelentve ahogy anno a fejezetek). Az egyik a Hellsing 10. kötete, ezt tudjuk. De hogy mi a másik kettő. Talán a Ikaryaku első és a Daidoujin Monogatari második kötete. Érdekes utóbbiról rémlik valami, de az előbbi azon kevés Hirano művek közé tartozik, amit nem olvastam (valószínűleg túl "hosszú" - Hiranóhoz képest mérve persze). Erre kíváncsi leszek, bár ha valóban ezek lesznek akkor engem nagyban nem érint.
Bár...lehet, hogy az egyik a Dawn?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-06 16:56:38
(#476) Kész az a dög ...mármint Kutyus.[Link]
Ki mit szól hozzá? 35 centi a farkáig, ami nem számít, mert úgyis lóg És a valóságban nem csillog ilyen gusztustalanul.
Most itt figyel engem az asztalról...ortopéd lábai ugrásra készek... csak nehogy bekebelezzen!!!! *csammmmm*
Ki mit szól hozzá? 35 centi a farkáig, ami nem számít, mert úgyis lóg És a valóságban nem csillog ilyen gusztustalanul.
Most itt figyel engem az asztalról...ortopéd lábai ugrásra készek... csak nehogy bekebelezzen!!!! *csammmmm*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-31 19:34:49
(#475) Nem éppen Hellsing, de nincs külön mangaka/Hirano topicunk.
A Hellsing véget ért, de Hirano már régebben megemlítette, hogy tervez egy új sorozatot. Az ehavi YKOsban kaptunk is egy szép kétoldalas képet belőle. [Link]
Elvileg az áprilisi YKOsban indulna, de persze ezt Hiranonál sose lehet tudni.
No nézzük miből élünk. Egy kardos, egy íjász, egy fegyveres, egy VV2-s japán katona és egy köztük egész normálisnak kinéző valaki. Nagyon kíváncsi vagyok miféle beteg ötlettel hozza össze a különböző korszakokat egy nagy háborúba (már gondolom, hogy itt sok harc lesz, tekintve a háttérben lévő tűzre és persze Hirano ízlésére).
Engem jelenleg legjobban a jóképű kardos úriember érdekel, és persze az íjászgyerek, akiről már most összevitatkoztunk egy külföldi fórumon, hogy fiú-e vagy lány (én a fiú mellett állok :P) - nagyon aranyos arca van. x)
Már csak a Dawn sorsa kérdéses. Hirano azt nyilatkozta még az egész estés Hellsing vetítésen, hogy folytatódni fog 60-80 oldallal, még az új mangájának publikálása előtt, de erre már csak két hónapja maradt.
A Hellsing véget ért, de Hirano már régebben megemlítette, hogy tervez egy új sorozatot. Az ehavi YKOsban kaptunk is egy szép kétoldalas képet belőle. [Link]
Elvileg az áprilisi YKOsban indulna, de persze ezt Hiranonál sose lehet tudni.
No nézzük miből élünk. Egy kardos, egy íjász, egy fegyveres, egy VV2-s japán katona és egy köztük egész normálisnak kinéző valaki. Nagyon kíváncsi vagyok miféle beteg ötlettel hozza össze a különböző korszakokat egy nagy háborúba (már gondolom, hogy itt sok harc lesz, tekintve a háttérben lévő tűzre és persze Hirano ízlésére).
Engem jelenleg legjobban a jóképű kardos úriember érdekel, és persze az íjászgyerek, akiről már most összevitatkoztunk egy külföldi fórumon, hogy fiú-e vagy lány (én a fiú mellett állok :P) - nagyon aranyos arca van. x)
Már csak a Dawn sorsa kérdéses. Hirano azt nyilatkozta még az egész estés Hellsing vetítésen, hogy folytatódni fog 60-80 oldallal, még az új mangájának publikálása előtt, de erre már csak két hónapja maradt.
Szerk: Hanon 2009-01-31 19:36:51
beküldve: 2009-01-28 07:40:58
(#474) Mert amúgy Alucardnak nem lenne nehéz átalakulni, so a kontra, így legalább a fritzek le tudták bombázni Londont.
Na de akkor is, nem értem...vlki vílágosítsa fel a "newfisht"
Na de akkor is, nem értem...vlki vílágosítsa fel a "newfisht"
beküldve: 2009-01-28 07:27:19
(#473) Alucard fő laza....
De mi van ezzel a vizzel, vampir haver nem tud úszni?
Vagy ez köztudott tény és csak én vagyok kezdő vámpírológus?
(Ova 4)
De mi van ezzel a vizzel, vampir haver nem tud úszni?
Vagy ez köztudott tény és csak én vagyok kezdő vámpírológus?
(Ova 4)
Biztos ő is szemüveges...
Azám.
Az első ember akiről tudom, hogy szemüveg fétise van. Soha nem hallottam még ilyenről Hirano előtt.
Szerk: alister 2009-01-20 14:21:23
Na és egy kis ajándék a 3. kötet apropóján, amit a deviantarton találtam:
http://dw3girl.deviantart.com/ art/Alucard-11259508
Nekem nem nyitja meg a kis buta! Milyen kép?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kétségtelenül, főleg amikor megvillan a sötétben.
Jaj, nagyon szexi Ismerek olyanokat,a kik kerek szemüveget hordanak, és tök jól áll nekik (Harry Potter kivétel:)
beküldve: 2009-01-20 13:59:04
(#468) Kétségtelenül, főleg amikor megvillan a sötétben.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
De most már szinte biztos, hogy Hirano Kohta valamilyen szemüvegfétisben szenved! Minden főbb figura (Seras kivételével) szemüveges!
Biztos ő is szemüveges... Egyébként meg tök menő szerintem a kerek szemüveg!
beküldve: 2009-01-18 19:12:27
(#466) Baromi jó volt a 3. kötet, gratulálok hozzá! Személy szerint nekem magasan ez a kedvencem a jelenlegi MangaFan-sorozatok közül (bár erős versenyben van vele az Árnybíró)!
Ez a beteg, fekete humor, ami jellemzi az egész sztorit, Seras szerencsétlenkedése és Alucard "übercoolsága" mesteri keveréket alkot! De most már szinte biztos, hogy Hirano Kohta valamilyen szemüvegfétisben szenved! Minden főbb figura (Seras kivételével) szemüveges!
Ez a beteg, fekete humor, ami jellemzi az egész sztorit, Seras szerencsétlenkedése és Alucard "übercoolsága" mesteri keveréket alkot! De most már szinte biztos, hogy Hirano Kohta valamilyen szemüvegfétisben szenved! Minden főbb figura (Seras kivételével) szemüveges!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Szerk: Maniac 2009-01-18 19:13:52
Ja, csak ne lenne tök halvány a nyomdafesték az oldalakon és túl közel kötve a gerinchez, amiből kifolyólag néha észre se veszem, hogy valójábon van még ott egy szövegbuborék is... (''X_x) mondjuk lehet hogy csak az enyém ilyen..(T_T)
Ezzel a problémával én is szembesültem. Igazán lehetne az egész könyv kb. 1 cm-mel nagyobb!
beküldve: 2009-01-14 11:27:34
(#464) Még mindig keresem azt a fiút!!!Hátrább van a leírása.
Ha valaki magára ismer irjon privibe fent van a mail címem a profilomban!
Előre is thx!
Ha valaki magára ismer irjon privibe fent van a mail címem a profilomban!
Előre is thx!
[
Így van.
És már 3 kint van
Befejeződik, jönnek új címek helyette^^
Így van.
És már 3 kint van
Befejeződik, jönnek új címek helyette^^
eléggé előre gondolkodsz xD de amúgy jaja
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"