Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Szóval Alucardnál fordított okság állna fönt, hm? Nem azért pszichopata, mert vámpírrá lett, hanem azért lett vámpírrá, mert pszichopata volt? Érdekes koncepció.
Van benne némi Ravenloft-os beütés, ami persze nem baj
Az elméletem lenne Ravenloft-os? Kouta visszanyúl a történelmi Vlad Tepeshez ami látszik a visszeemlékezésekből. Vladot karóbahúzónak is nevezték mert ez volt a kedvenc kivégzési és kínzási módszere. Tehát ha ebből a tényből indulunk ki akkor valószínűbb, hogy a vérengzési hajlamától lett vámpír és nem a vámpírságtól vérengzős. Az csalk adott egy kis pluszt. Onnantól már nem csak nézni hanem enni is szerette.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-03-31 12:13:57
(#551) Szóval Alucardnál fordított okság állna fönt, hm? Nem azért pszichopata, mert vámpírrá lett, hanem azért lett vámpírrá, mert pszichopata volt? Érdekes koncepció.
Van benne némi Ravenloft-os beütés, ami persze nem baj
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-31 09:10:47
(#550) Szerintem Vlad halál nélkül lett vámpír. Szerintem szimplán azzá alakult a vérengzős természetének köszönhetően. És ami meg a vérengzős énjét kiválthatta prímán magyarázható az utolsó két link tartalmával. Én nem szívesen lettem volna azzal a törökkel egy szobában neki meg... Jobb ha nem részletezem neki mit kellett. De utána ha neki lettem volna apró miszlikekre szedem, karóba húzom, kizsigerelem, kerékbetöröm, forró ólmot öntök rá... Na nem részletezem, mert már belőlem is kijött a vérengzés. Máris bemutattam ezáltal miért lett olyan amilyen!
Hát én nem konkrétan arra gondoltam, hogy minden vámpír idegbeteg. Inkább amolyan psychológiai dolgokra amik jobbára befolyásolják az ember életét a későbbiekben. Pl gyermekkori trauma. Ahogy néztem a késöbbi köteteket Alucardnak abból is jut.
Pölö az, hogy meghaltak és vérivó szörnyetegként keltek szentségtelen halálon túli létre? ;) Mert ez szerintem bőven elég ahhoz, hogy valaki becsavarodjon hát még ha már előtte se volt teljesen normális
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-03-30 20:46:37
beküldve: 2009-03-30 20:27:15
(#548) Ha tudjátok, mit jelent a 'loli', akkor a shotát is értitek: ugyan az, csak az ellenkező nemben.
[Link]
Legjobb minőségű panel amit kisVladról találhatsz, ráadásul egész jól színezve.
Egyébként még itt van pár (imádom a BloodKnightot, valahogy sikerült a legjobb paneleket kiválasztania mindenkiből):
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Legjobb minőségű panel amit kisVladról találhatsz, ráadásul egész jól színezve.
Egyébként még itt van pár (imádom a BloodKnightot, valahogy sikerült a legjobb paneleket kiválasztania mindenkiből):
[Link]
[Link]
[Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azt a szót én se de muti róla egy-két képet! Yupp yupp! Kíváncsi vagyok rá, hogy néz ki cukin...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-30 16:51:19
(#546) A shota szót még nem ismerem, de valóban nagyon cuki volt. Nem is hinné el az ember, hogy Alucard olyan kis cuki volt. Ha gondolod, kereshetek képet róla!
Ó, hadd egyem meg!
Lehetetlen, a Hellsing shotáit én birtoklom.
nem akarom tudni....
De a Valentine-fivérek az enyémek!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-03-29 20:54:31
Ó, hadd egyem meg!
Lehetetlen, a Hellsing shotáit én birtoklom.
Ó, nem is sejted, hogy milyen ennivaló kis shota volt. Első osztályú, hosszú hullámos hajjal, gyönyörű pofival.
A harmadik OVA még nem nagy kunszt, a negyedikben vannak szép jelenetek Rippel.
Ó, hadd egyem meg! (első osztályúú? o-o Ezt nem tudom értelmezni ) Biztos nagyon édes volt...
A negyediknél még nem tartok. De majd jövő héten!
gyermekkori trauma
Na neeee!!! Valahogy nem tudom Alucardot gyereknek elképzelni...
Ó, nem is sejted, hogy milyen ennivaló kis shota volt. Első osztályú, hosszú hullámos hajjal, gyönyörű pofival.
A harmadik OVA még nem nagy kunszt, a negyedikben vannak szép jelenetek Rippel.
gyermekkori trauma
Na neeee!!! Valahogy nem tudom Alucardot gyereknek elképzelni...
Most néztem meg nemrég az első ova-t. nyammm! Tényleg jobb a rajzolása, mint a tv-s verziónak, és sokkal véresebb
és perverzebb
mint az. Mi lesz itt a harmadik résznél? Az mangában nagyon fröcsögős volt. Komolyan, csöpög belőlee a vér. és én még nem is láttam a többi részt
beküldve: 2009-03-29 17:30:05
(#540) Hát én nem konkrétan arra gondoltam, hogy minden vámpír idegbeteg. Inkább amolyan psychológiai dolgokra amik jobbára befolyásolják az ember életét a későbbiekben. Pl gyermekkori trauma. Ahogy néztem a késöbbi köteteket Alucardnak abból is jut.
beküldve: 2009-03-28 14:35:16
(#539) És Hirano új mangájának becses címe pediglen Drifter. Eddig jó.
Ó, és a meglepi Hirano kötet pedig az Ikaryaku. Engem nem hoz lázba, de sok sikert annak is.
Ó, és a meglepi Hirano kötet pedig az Ikaryaku. Engem nem hoz lázba, de sok sikert annak is.
meg lehetne magyarázni, hogy Alucard miért lett olyan psycho mint amilyen.
Itt a magyaráyat: a vámpírok 98%-a ilyen, mivel Seras-on kívül nem sok jópofa, kedves és babázó vámpír van benne, kivéve azok akik világuralomra törés közben nem érnek rá a fétiseknek és az elferdült vágyaiknak hódolni...