Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-04-03 14:10:14
(#567) Akkor engem csak a szamurájkardos fazon zavart be. Az ijjásznál max a szeme árulkodik arról, hogy csaj a többi nem. Kicsit hasonlít Integráéra. Nála pedig Hirano is bevalotta, hogy többen pasinak nézték. Hát a női ábrázolásait nem csak a mellméretekre kéne korlátoznia.
Sötétség nélkül nincs fény.
Hanon, te rajzolsz mangát? Kaphatnék linket?
Nem rajzolok én semmit.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerintem nem ronda. Bár ha vigyelembe vesszük Alucardot beláthatjuk, hogy Hirano nem rajzolhatott volna angyalarcú kistündérkét
Ez igaz. Jó, a rondát nálam nem úgy kell érteni.
Hanon, te rajzolsz mangát? Kaphatnék linket?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Azaz, igaz szamuráj pont nincs benne. Kidolgozottférfifelsőtestek strikes back. [Link]
Közben kiderült, hogy az íjászemberke mégis nő, ráadásul megint rip-off karakter egy régebbi mangájából. Pedig már úgy örültem, hogy ez teljesen tiszta lappal indul.
Én az Akuma Stockingon sírtam fel végleg, kegyetlen.
Akik nem tudnák miről van szó: Wingates
Best Hellsing fancomic evah.
Közben kiderült, hogy az íjászemberke mégis nő, ráadásul megint rip-off karakter egy régebbi mangájából. Pedig már úgy örültem, hogy ez teljesen tiszta lappal indul.
Én az Akuma Stockingon sírtam fel végleg, kegyetlen.
Akik nem tudnák miről van szó: Wingates
Best Hellsing fancomic evah.
beküldve: 2009-04-02 15:38:07
(#563) Szerintem nem ronda. Bár ha vigyelembe vesszük Alucardot beláthatjuk, hogy Hirano nem rajzolhatott volna angyalarcú kistündérkét, mert nem férne össze a felnőttkori jellemécvel, a vámpírsággall meg még annyira se. Túl nagy lenne az ellentmondás.
Hanon az új manga amiről szó van az az amiről már van fenn egy kép a neten, nem? Van rajta egy rakás alak különböző korokat idéző ruhába. Van valami szamuráj féle is rajta asszem. Az az?
Megnéztem a mangádat! Hát behalás! Millenum Falcon röpköd benne meg ember irányította robotok, Integra meg ládában... Hát nagyon kész!!!
Hanon az új manga amiről szó van az az amiről már van fenn egy kép a neten, nem? Van rajta egy rakás alak különböző korokat idéző ruhába. Van valami szamuráj féle is rajta asszem. Az az?
Megnéztem a mangádat! Hát behalás! Millenum Falcon röpköd benne meg ember irányította robotok, Integra meg ládában... Hát nagyon kész!!!
Egyébként szerintem nem szép gyerek. Inkább kis ronda.
DDDDD:
Mégsem biztos, hogy Drifter az új manga címe. YKOsban Driftersnek volt írva, a 10. kötet reklámszalagján pedig Drifternek.
Annyit viszont tudunk, hogy a következő YKOs borítóján Drifter/s lesz, ráadásul színes oldalakkal. Aaaw. Hirano évek óta nem produkált színes oldalakat.
Csak abban reménykedem, hogy Hirano most összehoz valami mainstreamet. Amilyen zseniális megérdemli a hírnevet - már tudjuk, hogy mire képes, elnézhetjük neki, ha most egy kicsit lágyabb, több rétegnek szóló cuccot alkot.
Szerk: Hanon 2009-04-02 14:36:35
beküldve: 2009-04-02 13:39:31
(#561) Jujj, mik várnak még rám!
Az első kép nagyon kis elszánt. :) A többi hát izé...
Egyébként szerintem nem szép gyerek. Inkább kis ronda. De jó a haja.
Az első kép nagyon kis elszánt. :) A többi hát izé...
Ez az "erőszakoljuk meg a gyereket" motívum az összes brutál mangában felbukkan? Ld. Berserk
Egyébként szerintem nem szép gyerek. Inkább kis ronda. De jó a haja.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-02 14:13:12
beküldve: 2009-04-01 17:48:54
(#560) Szerintem Alucard esetében azért sincs jelentősége annak, hogy szűznek kell-e lenni vagy sem, mert ő volt az első vámpír. Az átalakulásában valymi kevés szerepet játszhatott ez a tényező. A kialakult természete és a környezete annál inkább. Elvégre elég vérgőzös életet élt. Rágyújtott egy csomó koldusra egy termet, hogy megszabaduljanak a földi nomorúságtól (milyen kis kedves! ), karóbahúzott emberekkel teli helyen étkezett, rászegeltette egy török nemes fejére a turbánt mert nem szedte le a színe elött, és nem utolsó sorban a nevéhez fűzhető Tepes Erdeje, mely 2000 török feje volt karóra húzva. Ha ennyi vértől valaki nem indul el a vámpírrá válás útján akkor semmitől se.
Köszönöm a segítséget!
Akkor Alucard átváltozása inkább a Goldman Juli által írt Éjfél vámpírjainak létrejöttére hajaz, míg a gyengusz vámpírok inkább csak amolyan önálló, nem teljesen agyatlan zombiizék.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-01 09:14:36
(#558) Éló, egy ponton az én tudományom is megáll.
Az, hogy Alucard technikailag hogyan vált vámpírrá ismeretlen. Annyit tudunk, hogy amikor vitték kivégezni (mikor még a karóbahúzós korszakát élte) felnyalogatta a földről a vért és így lett true vampire.
De az 'őrültség' valószínűleg nagy mértékben közrejátszott.
Szűz-nem szűz: férfiaknál ez tényleg homályosabb. De mivel csak a bácsi ment a kisfiúba és a kisfiú ezt nem viszonozta, elvileg még szűz. De nála ez teljesen mindegy, mert nem ezen dőlt el.
De az 'őrültség' valószínűleg nagy mértékben közrejátszott.
Szűz-nem szűz: férfiaknál ez tényleg homályosabb. De mivel csak a bácsi ment a kisfiúba és a kisfiú ezt nem viszonozta, elvileg még szűz. De nála ez teljesen mindegy, mert nem ezen dőlt el.
Izé... szerintem az szűz, akinek még nem volt szexuális kapcsolata...
Nem csak szüzekből lehet vámpír?
Őőő... *vakarja a fejét* hát anatómiai nonszensz lenne, ha szűzhártya szakadna, vagyis... juj nem t'om. (Pasiknál olyan kérdéses ez a téma.) Alucard biztos kivétel, de majd Hanon megmondja...
Pontosan az. Szegény shota.
No, újabb infók a 10. kötetről. A kevéske teljesen új oldalak alatt értendő többek között összesen három Robbal és feltehetőleg a fiával/unokájával, és egy Integra hátulról, csini popsival. Miért kell minden fanszervízt a végére hagyni Hirano? Ejnye ejnye.
No, újabb infók a 10. kötetről. A kevéske teljesen új oldalak alatt értendő többek között összesen három Robbal és feltehetőleg a fiával/unokájával, és egy Integra hátulról, csini popsival. Miért kell minden fanszervízt a végére hagyni Hirano? Ejnye ejnye.
Szerk: Hanon 2009-03-31 22:20:44