Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Egyébként szerintem szegény srác inkább úgy néz ki mintha macska lenne, nem úgy mint vérfarkas. Doki igazán megeröltethette volna magát.
De ha Schrödtze nem úgy nézne ki mint egy cica, akkor hol lenne a poén?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-05-19 09:16:38
(#671) Na igen, ezt a táskát én is megtaláltam, csak én nem mertem venni a bátorságot ahoz, hogy megkérdezzem az árát mert biztos voltam benne, hogy a csillagos egekben van. Ezek szerint egyáltalán nem tévedtem. Ilyenkor mondom azt, hogy majd lesz ha nagy leszek.
Egyébként szerintem szegény srác inkább úgy néz ki mintha macska lenne, nem úgy mint vérfarkas. Doki igazán megeröltethette volna magát.
Sötétség nélkül nincs fény.
[/ge3187.jpg]Hellsing tatyómat[/L] láttam.
Ez az.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-18 18:04:22
És Schrö egy....VÉRFARKAS???????
Igen, de Hellsingék felé égető különbség van vérfarkas és vérfarkas között. Schrödéket Doki csinálta, viszont Hans igazi vérfarkas.
És volt pont olyan táska, amit szerettem volna...potom 10 ezerért.
Ha találsz mutatnál róla képet? :3 Conon mindig csak a mostani Hellsing tatyómat láttam.
Szerk: Hanon 2009-05-18 17:34:24
[
]Igen, de szerinteme zt tehetted volna spoilerbe...
]Igen, de szerinteme zt tehetted volna spoilerbe...
Gondoltam rá, de a négyesben az első felbukkanásánál úgyis kiderül.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hogy egyértelmű legyen, hogy totál dilinyós a fickó.
És ronda dagadt. Egy régi osztálytársamra emlékeztet.
Igen, de szerinteme zt tehetted volna spoilerbe...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hogy egyértelmű legyen, hogy totál dilinyós a fickó.
És ronda dagadt. Egy régi osztálytársamra emlékeztet.
És volt pont olyan táska, amit szerettem volna...potom 10 ezerért.
Szerk: Fiszi 2009-05-18 17:21:27
beküldve: 2009-05-17 15:06:21
(#665) Szerintem ezzel a fokozással pusztán a háború iránti imádatát akarták mégjobban felerősíteni. Hogy egyértelmű legyen, hogy totál dilinyós a fickó.
beküldve: 2009-05-16 20:33:41
(#664) Hellsing volume 4 by Mangafan:
ÉS IGEN, maradt ShitFuck. Ó je.
Viszont az I love war beszéd valami iszonyatosan weird így. Oo Úgy értem, így magyarul leírva látni kicsit olyan 'eeew'. Én nagyon 'uraim'ra számítottam, pedig még Funimation is "my friendsnek" írta a subjába. Mellesleg nem "suki - suki - daisuki" volt? Semmi bajom a kedvelem - szeretem - imádom sorokkal, de én úgy emlékeztem, hogy 2 kedvelem és egy szeretem. Bár ez már nagyon mély szőszálhasogatás.
ÉS IGEN, maradt ShitFuck. Ó je.
Viszont az I love war beszéd valami iszonyatosan weird így. Oo Úgy értem, így magyarul leírva látni kicsit olyan 'eeew'. Én nagyon 'uraim'ra számítottam, pedig még Funimation is "my friendsnek" írta a subjába. Mellesleg nem "suki - suki - daisuki" volt? Semmi bajom a kedvelem - szeretem - imádom sorokkal, de én úgy emlékeztem, hogy 2 kedvelem és egy szeretem. Bár ez már nagyon mély szőszálhasogatás.
beküldve: 2009-05-16 13:58:24
(#663) hello itt alucard most csatlakoztam csak alisternek szeretném irni hogy az nme bratislava hanem pozsony magyar koronázási város nem bratislava
beküldve: 2009-05-15 15:31:25
(#662) Éééééééééééééééé ééééééééésssss nyertünk!!!!! Lesz Hellsing négy!!! Tutkerály!!!
beküldve: 2009-05-10 14:30:37
(#661) nem portré hanem jellemrajz!
Ez mekkora!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-08 13:38:53
(#659) Végül is igazad van! Max megjegyzed, hogy nem portré hanem jellemrajz! LOL!!!
Jól van na! Újra rajzolni azért nem akarom. Jó ez így, olyan kis torz. A feje sem élethű, végül is. Így hangsúlyosabb a gesztus, amit mutat.
EZ, ha valaki nem látta még:
Szerk: Fiszi 2009-05-07 20:39:19