Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-05-22 18:22:33
(#702) Ezeket a borító képeket nem Hirano rajzolja? Annyira olyan mintha ő csinálná ha mégsem hódolatom a grafikusnak. na igen ezek az idézetek valóban ultra bruták. Nekem Alucard beszólása Integrának viszi a pálmát, de az örnyagy se volt semmi amikor mondta, hogy nyugodtan elrejtheti a reszkető öklét egy nyehehe kíséretében és, hogy már érti Alucard miért lesi minden szavát.
Sötétség nélkül nincs fény.
Nem a kontra "Attól tartok az lehetetlen" jobban tetszett. ;D
Igen, de azt kénytelen voltam diszkvalifikálni, mert önmagában nem állja meg a helyét, csak összefüggésében. Úgy viszont tényleg üt, mint a kőműves kalapács 
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
"Lassúúú! Amíg maga végigsétált a folyosón... addig én elugrottam Londonba, belenyomtak a számba egy hatalmas pisztolyt, szétlőtték a fejem, és még vissza is értem! Nem kellene egy kicsit fogyóznia? Őrnagy." (Schrödinger)
Nekem a kontra "Attól tartok az lehetetlen" jobban tetszett. ;D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-05-22 17:25:05
beküldve: 2009-05-22 16:51:50
(#699) Hú, a negyedik kötetből a kedvenc rövid (könnyen idézhető) szövegemet Rip van Winkle kapta: "A fegyverem nem válogat a söpredék között."
Versenyben voltak még:
"Visíts nekem, mint egy disznó!" (Alucard)
"Úgy tűnik, méltóságod félreért valamit. Ez most nem kihallgatás! Belső ellenőrzés? Nem!! Felelősségre vonás? Nem!! Ez inkvizíció!! " (Maxwell)
"Lassúúú! Amíg maga végigsétált a folyosón... addig én elugrottam Londonba, belenyomtak a számba egy hatalmas pisztolyt, szétlőtték a fejem, és még vissza is értem! Nem kellene egy kicsit fogyóznia? Őrnagy." (Schrödinger)
A legnagyobb szöveg persze az Őrnagy háború-monológja.
Versenyben voltak még:
"Visíts nekem, mint egy disznó!" (Alucard)
"Úgy tűnik, méltóságod félreért valamit. Ez most nem kihallgatás! Belső ellenőrzés? Nem!! Felelősségre vonás? Nem!! Ez inkvizíció!! " (Maxwell)
A legnagyobb szöveg persze az Őrnagy háború-monológja.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-22 16:19:40
(#698) Tankoubon - maga a manga kötet.
Yay, frissítés hivatalos honlapon.

Ha ez lesz a 6. ova LE borítója én sírvafakadok a gyönyörtől.
Yay, frissítés hivatalos honlapon.

Ha ez lesz a 6. ova LE borítója én sírvafakadok a gyönyörtől.
beküldve: 2009-05-22 14:09:41
(#697) Szerintem ha nem múlt volna a lehetőségen sem sietett volna alkalmazni. Túl viráglelke van ahoz. Eddig is ha szadult akkor bekattant elötte. Mondjuk Alucardnak határozottan tetszett amit ilyenkor csinált.
Az a tank- izé szó az mit jelent?
Az a tank- izé szó az mit jelent?
Csak akkor nyílik szegénynek alkalma rá.
Először jó lenne, ha Hirano egyáltalán befejezné a Dawnt és kiadnák a tankout, ami így Drifers (ami tényleg jó) mellett meghatározhatatlan, hogy mikor következik be.
Először jó lenne, ha Hirano egyáltalán befejezné a Dawnt és kiadnák a tankout, ami így Drifers (ami tényleg jó) mellett meghatározhatatlan, hogy mikor következik be.
Szerk: Hanon 2009-05-22 13:37:10
beküldve: 2009-05-22 13:17:27
(#695) Remélem, hogy tervezik!!!
Hetedik???? Olyan soká??? 10 kötetből csak a 7.-ben képes ilyenekre?? Nagyon nem akarja elfogadni, hogy már nem ember...
Hetedik???? Olyan soká??? 10 kötetből csak a 7.-ben képes ilyenekre?? Nagyon nem akarja elfogadni, hogy már nem ember...
Most már csöppet cseszi a csőrömet, hogy mindenbe bele kell szólnod. Ha nincs a témához való RENDES hozzászólásod, akkor maradj csöndben. A saját érdekedben is.
Tudom-tudom, ne etessem a trollokat, de már unom.
Here comes again the iron maiden
Ma kiolvastam a magyar 4. kötetet. Tetszett.
Különben a Hellsing: The Dawnt is tevrvezitek valahogy kiadni?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-21 16:17:51
(#692) Fisi ha tudni akarod:
Abszolút igaz. Ezért mondtam, hogy meglátszik ki a mestere. Majdnem olyan atrakciókra képes vele mint Alucard. Mondhatni ez neki, olyan mintha meghosszabodna és megszaporodna a keze. csak már arra lennék kíváncsi melyik kötetben aktivizálja magát.
Igen, én is láttam olyan Victoria-cosplayt, képen, amin a keze helyén egy kutyus-forma izé van, és pár hasonló rajzot is. Nem tudom, ez mennyire kreált ötlet...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-21 13:08:45
(#690) Fúj ez egy kissé undorító. Amúgy sem egy szépség, de így elképzelve egyenesen förtelmes.
Mondjuk az eddigi tudásom alapján Seras is mutat érdekességeket. Meglátszik ki a mestere.
Mondjuk az eddigi tudásom alapján Seras is mutat érdekességeket. Meglátszik ki a mestere.

Nem tudom mennyire durva spoiler, de azért, hogy senkinek se fájjon:
Zorin megnő egy csöppet, plusz a tenyerén lévő szem is besegít egy keveset
beküldve: 2009-05-21 09:15:47
(#688) Hát én arra gondoltam, hogy megmagyarázhatnád a Zorin átalakulásával kapcsolatos mondatodat. Hogy Schrödinger nem tud átváltozni de Zorin más tészta. Erre gondoltam.