Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Az a szem inkább magenta. xD
Mettől meddig pontosan?
Hahon spoilertt, please!!
!!!

Mettől meddig pontosan?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-05-20 20:57:24
beküldve: 2009-05-20 20:26:48
(#686) Helyette lett ibolyalila. Amúgy szerintem Cshrödinger sem brutább mint Alucard mert ő nem csak nézi hanem csinálja is.
És mivel mondhatjuk, hogy hitlerjugend, azok legalább olyan fanatikusok mint a többi náci katona. Nem lehet meglepődni semmin sem.
!!!

Sötétség nélkül nincs fény.
Ráadásul shota. Hát ha még kék szemei lennének (komolyan nem értem Nakamori - ovák karakterdizájnere - gondolkozásmódját, nemhogy nőket nem tud rajzolni, de hogy ilyen magas labdát kihagy valami hihetetlen. A kék szem egyszerűen adta volna magát).
De milyen morbid ötlet, egy gyerek, aki úgy néz ki, mint Victoria húga, vérfarkas, és nevetgélve nézi, amint embereket széttépnek előtte.
És macskaszerű, Schrödingernek hívják és aranyosan pimasz a feletteseivel! Hát meg kell zabálni, nem? 
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Eris: De milyen morbid ötlet, egy gyerek, aki úgy néz ki, mint Victoria húga, vérfarkas, és nevetgélve nézi, amint embereket széttépnek előtte. Hát ezért nem bírom őt kedvelni. De amikor az animében megláttam mint macskafülű lényt, nem tudtam mire vélni.
Hanon: Művérfarkas, ez jó!

De én még csövi módon csak a magyar részeket olvastam, nem tudom értelmezni az "előrejelzéseket"...

És igeeeeeen, mindenki perverz!

Usagi-chan: ne etesd a trollokat
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Oké megpróbálom befogni
Amúgy a Hellsing opening zene eleje tökre hasonlít egy European Mantra & FSCO számra

Amúgy a Hellsing opening zene eleje tökre hasonlít egy European Mantra & FSCO számra
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-19 20:56:25
Most már csöppet cseszi a csőrömet, hogy mindenbe bele kell szólnod. Ha nincs a témához való RENDES hozzászólásod, akkor maradj csöndben. A saját érdekedben is.
Tudom-tudom, ne etessem a trollokat, de már unom.
beküldve: 2009-05-19 20:40:32
(#680) *Értelmetlen, a témához nem kötődő hozzászólás törölve.
A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-05-21 11:57:14
beküldve: 2009-05-19 20:30:06
(#679) Sajna még nem sikerült beszereznem a 3.kötetet,pedig már kellene.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-05-19 18:51:24
(#678) a Conon csak 2000 forintom volt,és hát mire költöttem?Hát persze, hogy a Hellsingre

פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-05-19 17:19:06
(#677) Fúú én nem egészen így értelmeztem, de így még perverzebb mint amúgy pedig úgy se semmi.
A Zorinos mondattal mire akartál utalni? Nem akarsz spoilerezni nekem?
A Zorinos mondattal mire akartál utalni? Nem akarsz spoilerezni nekem?
beküldve: 2009-05-19 16:11:36
(#676) Művérfarkas, nem változik át (Zorin más tészta). Ez csak Hansnak adatott meg (és az is, hogy szereti letépni magáról a kabátját).
PS Alucard konkrétan arra kérdezett rá, hogy ő felizgatta-e Integrát.
PS Alucard konkrétan arra kérdezett rá, hogy ő felizgatta-e Integrát.

beküldve: 2009-05-19 14:53:27
(#675) Szerintem nem fogjuk látni átváltozva. Hiába vérfarkas szerintem meghagyják neki a mcskás filinget. Az Őrnagy extra perverz de azért Alu is hozta a formáját. Csak nem bírta ki, hogy megkérdezze Integrától, hogy felizgatta e a harc meg az egyéb vérengzések... Menthetetlen...
És Schrödinger nagyon metál!!!

Én nem tudom eldönteni, utáljam-e vagy se. Mindenesetre látni akarom átváltozva.

Tegnap olvastam ki a művet, szörnyűlködtem Őrnagyon, egyszerűen undorító! A perverzség tetőfoka. Ráadásul úgy beszél a háborúról, hogy ő kábé csak nézi.

És a végén az a Marie Antoinette-s hülyeség...már majdnem ütötte a kutyusosat.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-19 13:18:07
(#673) HOKOSARUTO:
Hanon: "Viszont az I love war beszéd valami iszonyatosan weird így."
Nem tudom, nekem tetszett.
Az Őrnagy nem szimplán kattant: lement Freuddal a pincébe szénért, és ott meg beleesett egy kútba...
"csak alisternek szeretném irni hogy az nme bratislava hanem pozsony magyar koronázási város nem bratislava"
Az állításod ténytartalmát nem is vizsgálva: a kérdéses rész egy idézet volt egy komikus színházi előadásból, ahol a színész éppen csehszlovák kiejtéssel "próbált" beszélni. Több szövegértést, kérlek
Az állításod ténytartalmát nem is vizsgálva: a kérdéses rész egy idézet volt egy komikus színházi előadásból, ahol a színész éppen csehszlovák kiejtéssel "próbált" beszélni. Több szövegértést, kérlek

Hanon: "Viszont az I love war beszéd valami iszonyatosan weird így."
Nem tudom, nekem tetszett.

Az Őrnagy nem szimplán kattant: lement Freuddal a pincébe szénért, és ott meg beleesett egy kútba...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-19 13:18:42