Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-06-01 17:56:22
(#750) Ja, de ha jóval fiatalabban fut össze vele. Nem biztos, hogy akkor épp olyan korban lenne amikor annál többet fel tudna fogni, hogy nem menj a közelébe mert rossz bácsi. Nem biztos, hogy megértené, hogy a vámpír vért szív és megölhet meg ilyenek.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-01 17:42:05
(#749) Meglehet. Bár ha Alucard a házban ténfergett volna, Papi biztosan mesél róla a kislánynak, felkészíti a találkozásra.
beküldve: 2009-06-01 17:36:45
(#748) Aláírom, hogy integra meglehetősen gyakorlatias és kellő hűvösséggel tudja kezelni a dolgokat. Szerintem pont erre alapozott az Őrnagy is amikor látta, hogy Integra keze remeg amikor kijelenti, hogy elmehet a sunyiba mert úgyis el lesz intézve mégis azt mondja neki, már érti Alucard miért lesi minden szavát. Deegy gyerek véleményem szerint származástól függetlenül is gyerek. Pl amikor meglátta a pincében is ráhozta a frászt csak azért tudta palástolni mert az élete fontosabb volt mint, hogy féljen valamitől ami láthatóan megvédi. De ha ezt nem tudja csak hírtelen ott találja a folyosón... Nos akkor nem biztos, hogy olyan fensőbbséges lett volna.
beküldve: 2009-06-01 17:09:02
(#744) Így is ráférne...
ÉN azért el tudnék viselni egy ilyen alakot a házban...
...Ha jól belegondolok, Integra ízig-vérig Hellsing, parancsolásra született- és arra, h gőgös legyen.
Kinézem belőle, h már 5 évesen kihúzta volna magát, és elküldi a sunyiba a meghökkent Alucardot, még ha közben citeráznak is a térdei.
ÉN azért el tudnék viselni egy ilyen alakot a házban...
...Ha jól belegondolok, Integra ízig-vérig Hellsing, parancsolásra született- és arra, h gőgös legyen.
Kinézem belőle, h már 5 évesen kihúzta volna magát, és elküldi a sunyiba a meghökkent Alucardot, még ha közben citeráznak is a térdei.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve, kapcsolódó offok törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-02 10:43:03
beküldve: 2009-06-01 17:06:19
(#743) Ha jól tudom, ő volt az aki annak idején legyőzte Alucardot. Tehát az ő szemében Alucard még az eskü ellenére sem több mint egy vérszívó, életveszélyes szörnyeteg. Nem volt rá szüksége hát minek rohangáljon a házban? Amúgy lehet Integrára is tekintettel volt. Gondoljunk csak bele milyen sokkoló lehetne egy mondjuk öt éves kiscsajnak, hogy egyszer megy a ház egyik folyosóján najd hirtelen elé kerül egy ekkora monstroum, nagy vörös kabátban. Szerintem már ez a frászt hozta volna rá, hát még ha továbbmegyünk feltételezzük, hogy lehajol hozzá, megjelenik a sátáni vigyor a képén és mézes-mázosan megkérdezi azt amivel így is végig nyaggatta, hogy megkostólhajtja-e a vérét. Szegény Integra ettől szerintem olyan sokkot kapna, hogy élete végéig járhatna agykurkászhoz.
beküldve: 2009-06-01 15:59:43
(#742) Ó, igen, Alucard hangja...
Hm... Azért igazán méltatlan így bánni egy ilyan hűséges "alkalmazottal". Ha nem kell, fiókba rakjuk, majd szépen előcibáljuk, ha szorongat valaki.
Megvan a vélerményem Hellsing- papáról.
beküldve: 2009-06-01 15:39:01
(#741) Lehet, hogy nem is fogunk. Elképzelhetőnek tartom, hogy csak azért lett penészvirágnak kiképezve mert akkor semmilyen aktuális feszélyforrás nem volt jelen ami miatt okvetlenül szükség lett volna rá, és mint tudjuk... hmmm... a természete és a viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után. Eléggé kibírhatatlan is tud lenni.
Fisi remélem azért megnézted japán szinkronnal is, mert Alucard hangja kihagyhatatlan.
Fisi remélem azért megnézted japán szinkronnal is, mert Alucard hangja kihagyhatatlan.
beküldve: 2009-06-01 14:27:22
(#740) Sziasztok! Az kiderül a mangákból, h 20 éve miért kellet szegény Alucard-kunt leszíjazni stb?
A sorozatból és az ova-kból nem sokat tudtunk meg erről.
beküldve: 2009-06-01 00:31:29
(#739) beküldve: 2009-05-31 22:18:24
(#738) Dzirun: én nem vagyok szemüveges, a húgomnak van egy gyenge olvasószemüvege, azt használnám
Parasikoly: általában próbálok nem belenézni, és akkor okés
A dobozokról: eredetiben persze jobb lenne, csak hát jó drága
Yaven: majd ha találkozunk megmutatom
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
(és szédülök a szemüvegben...)
nagyon rosszat tesz, ha erősebb szemüveg van rajtad, mint kéne
pláne, ha sokáig
-
Nekem mindkét borító tetszik a gyüjtőmániákus lelkemnek viszont egyértelműen a fémdobozos verzió jön be a nyalánkságokkal. $:
A szemüveg biztos, hogy jó ötlet ha szédülsz benne? Tecsóben vagy hasonló nagy mocskos multiknál kapható 2-300 forintos olvasószemüveg. Azokat próbáltad már?
A tanárnős cosplay máshová is jó lehet. (;
Öltönyt kapni mindig nagyon jó, meg zakót. :nyálcsorgat:
Ha nem bírjuk követni a szöveget, akkor jön az, hogy az ember lánya/fia a látványos jeleneteket visszatekeri és másodjára a szövegre figyel. (:
A szemüveg biztos, hogy jó ötlet ha szédülsz benne? Tecsóben vagy hasonló nagy mocskos multiknál kapható 2-300 forintos olvasószemüveg. Azokat próbáltad már?
A tanárnős cosplay máshová is jó lehet. (;
Öltönyt kapni mindig nagyon jó, meg zakót. :nyálcsorgat:
Ha nem bírjuk követni a szöveget, akkor jön az, hogy az ember lánya/fia a látványos jeleneteket visszatekeri és másodjára a szövegre figyel. (:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Összepróbálva ezt az együttest, úgy nézek ki, mint egy tanár (és szédülök a szemüvegben...)
Na ezt megnézném... Amúgy az a szőke paróka, amit még anno használtunk már nincs meg?
Ez a borító annyira nem tetszik...jobb az, amelyiket föltöltöttem És az eddigi 5 ova megvan, letöltve...
Eris: Én angol szinkronnal néztem, és mázlim volt, hogy a harmadik részig tudtam a cselekményt, mert úgy rábambultam a képekre, hogy a szöveget nem bírtam figyelemmel kísérni. A négyes Ovánál ezzel már gondok voltak, mert ugye akkor még azt nem olvastam.
És mégse Rip leszek következő conon. Kaptam ma egy kétrészes, halvány krémszínű öltönyt. Ez, kiegészítve a húgom ovális szemüvegével, tökéletes Luke-jelmez. Csak egy szőke paróka kéne még, vagy áldozatot hozok és szőkére festem a hajam. És van egy élethű pisztolyom is
Összepróbálva ezt az együttest, úgy nézek ki, mint egy tanár (és szédülök a szemüvegben...)
Ja, és a földön-fetrengős-perverz lövési módot majd nem mutatom bve, mert az öltöny drága. :) Pedig poén lenne.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-31 21:08:22
beküldve: 2009-05-29 20:57:16
(#733) Én is szívesen beszerezném csak épp magyar felirat nélkül nem sokra mennék vele.