Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Limited Edition lesz az szerintem. Ez ugye drágább, mint a normál kiadás, cserébe viszont sokkal fluffosabb. Fém tokban van (ami szép meg jó, de én túl hendikepes vagyok, hoyg ki tudjam venni a lemezeket belőle) meg vagy kis szobrokat vagy art bookokat kapsz hozzá.
Ha jól tudom, ez az, amire Hanon gondol.
El kellene kezdenem nekem is beszerezni a lemezeket.
Ha jól tudom, ez az, amire Hanon gondol.
El kellene kezdenem nekem is beszerezni a lemezeket.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-29 17:16:01
beküldve: 2009-05-29 14:56:20
(#731) Még ha látnád a LE borítóját, az már igazi Hirano-féle Rip.
Nofene, valaki nagyon bukik Hiranora az OURsnál. Már megint megjelenés előtt fentvan a Drifters.
Drifters ch. 2
Nos, foglaljuk össze.
ELF SHOTA.
Ennyi, kész, részemről Hirano megnyerte ezt is.
Nofene, valaki nagyon bukik Hiranora az OURsnál. Már megint megjelenés előtt fentvan a Drifters.
Drifters ch. 2
Nos, foglaljuk össze.
ELF SHOTA.
Ennyi, kész, részemről Hirano megnyerte ezt is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tudom, ekkora...fegyver nincs
Találtam egy olyan szép képt Ripről! Muszáj ide beraknom. Bár sokan már biztos láttátok, én csak most találkoztam vele.
Alig várom a nyári cont, hogy cosplayezhessem őt! Majd lenyúlom a húgom szemüvegét, az már majdnem kereknek mondható.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-29 13:51:32
beküldve: 2009-05-27 17:33:54
(#728) Na de Fisi!!! Ez egy kicsit erős!!! Ekkora fizikai képtelenség!!! Na igen Rip sem egy nőies jelenség és a neve sem árulkodik bár szerintem Integráé sem.
Sötétség nélkül nincs fény.
Pedig pont, hogy nem. Sőt, nyilatkozta, hogy Rip az ő "fétisnője", pedig rajta aztán nem sok domborulat látható.
Hanon: "minden fegyver fallikus szimbólum" Hát igen: [Link]
Integrát egy az egyben férfinak néztem, aztán nagyot csalódtam, hogy nő.
Ripről nehéz volt eldönteni, hogy milyen nemű. Még a neve sem segítség. Én előbb az animét láttam, és ott a hangja alapján kiderült, hogy nő.
A mellei gyakorlatilag csak akkor látszanak, mikor meghal. Ja, és ő se szereple valami sokat, az animében legalábbis. Fétisnő???
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-27 15:04:32
beküldve: 2009-05-26 22:00:23
(#726) beküldve: 2009-05-26 17:44:08
(#725) Az enyémen nem lötyög. Ja most már siethetnének a Hellsing 5.tel mert a 4-re is december óta vártunk az meg hol volt már? Majdnem ezer éve már annak.
beküldve: 2009-05-26 13:39:03
(#724) Um... másnak is furán ferdén lötyög a 4. kötet borítója, vagy már megint én voltam a mázlista?
Úgy tudtam, hogy boltban kellett volna venni, és nem rendelni! Ráadásul ajándékba lett volna...
Pedig pont, hogy nem. Sőt, nyilatkozta, hogy Rip az ő "fétisnője", pedig rajta aztán nem sok domborulat látható.
Nem úgy értettem, hogy nagymell fétise van a fickónak, hanem hogy csak azokon a női karakterein látszik, hogy tényleg nők, akiknek nagy cickói vannak, egyébként pasinak is elmennének. Amúgy Rip nemét sem tudtam elsőre beazonosítani.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
(mondjuk júliusban, hogy legyen mit kapni születésnapomra a kollégáktól).
Milyen leleményes
De tudod mit, ha nyári conon lesz hármatfizetsznégyetvihetsz, és csak nyárra jön ki a Hellsing öt, akkor negyediknek kérek egy hellsingötöt és nekedadom.
Ezt az akciót úgysetudom sose kihazsnálni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerintetek kijön a következő kötet nyári conra?
Addigra szvsz mindenképpen ki kellene jönnie, hiszen az még jó három hónap. Tulajdonképpen előbb is jöhetne (mondjuk júliusban, hogy legyen mit kapni születésnapomra a kollégáktól)."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ja, sztem Hiranónál a nőábrázolás ott kezdődik és ott is ér véget, hogy csöcsök.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-05-25 19:46:22
beküldve: 2009-05-25 19:35:32
(#718) Kezeket viszont szerintem nem szeret rajzolni mivel Integra még annál a bizonyos jelenetnél is inkább kesztyűn keresztül vágta el az ujját. Vagy pedig csak szimolán imádja őket? Integrát én nem néztem pasinak de azért, jó, hogy már nem olyan szénabogja a feje mint az első kötetben. Viszont Hirano is megjegyezte, hogy nagyon sokan kérdezték, hogy Integra pasi-e. Ezt pont az első kötet végén taglalja azt hiszem a szereplők bemutatásánál.