Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
NANA
Kapcsolódó tartalom: NANA
beküldve: 2021-09-06 22:47:01
(#1106) Sziasztok
Akinek megvan az összes NANA manga magyarul és megválna tőle azt megköszönném
Akinek megvan az összes NANA manga magyarul és megválna tőle azt megköszönném
Sziasztok! ヾ(・ω・*)
Szerintetek, ha egyszer megéljük a NANA manga folytatását, (azaz a 22. kötetet) akkor előbb utóbb a Mangafan is kiadná a magyarra fordított verzióját? ( ˙▿˙ ) ♡
Szerintetek, ha egyszer megéljük a NANA manga folytatását, (azaz a 22. kötetet) akkor előbb utóbb a Mangafan is kiadná a magyarra fordított verzióját? ( ˙▿˙ ) ♡
2016 óta várunk a love.com-ra. Szerintem nem..
beküldve: 2021-08-09 12:42:20
(#1104) Sziasztok! ヾ(・ω・*)
Szerk: Letta 2021-08-09 12:43:22
Mikor lehet az egész sorozatot egyben olcsóbban megvenni?
Szia!
Nekem megvan 1-18 kötet, ha esetleg érdekel. :)
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
beküldve: 2017-03-01 19:56:13
(#1101) Ööö, nem?
Csak az utolsó fejezet egy kiegészítő fejezet, ami nem illik pontosan a többi fejezet közé.
Csak az utolsó fejezet egy kiegészítő fejezet, ami nem illik pontosan a többi fejezet közé.
Tudom, hogy van benne egy extra fejezet a végén. De az én példányomban (mivel nálad nincs így, ezért gondolom az enyémet, véletlenül rosszul kötötték össze) a 78. fejezetet a 80. fejezet követi, majd végül a 79. fejezet (és persze legvégül az extra).
Ööö, nem?
beküldve: 2016-12-30 18:19:08
(#1098) A 21. kötetnek tiszta kalandregény feelingje van, ezzel az ide-oda lapozgatunk dologgal Rosszul kerültek bele a fejezetek, - gondolom már rég ti is észrevettétek.
beküldve: 2013-08-20 22:04:10
(#1097) Kedves Mangafan! Előreláthatólag mikor lesz kiadva a manga egészen a 21. kötetig? Hány év kb.?
beküldve: 2013-07-06 21:10:25
(#1096) A Nana 13 . mikor lehet magyarul olvasni?!Külföldi oldalakon olvastam tovább,de az nem ugyanolyan,mintha magyarul olvasná az ember és ezután jönnek az izgi részek
Infusion Madness
beküldve: 2013-03-27 12:59:21
(#1095) Utána néztem, és elismerem a tévedésemet, végig kiadta a Mangafan a Deathnote sorozatot!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Valójában a Death Note se lett végig kiadva DVD-n, éppen azért mert nem nagyon veszik.
A Death Note nincs végig kiadva? Vagy a 2 Specialra gondoltál, hogy nincs kiadva?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Ha most kéne választanom, hogy melyik a legjobb manga a magyarul megjelentek közül én a Nanát mondanám. Imádom. :)
én nem
at the end,we all die alone
Valójában a Death Note se lett végig kiadva DVD-n, éppen azért mert nem nagyon veszik.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar