Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
YuYu Hakusho
A fórumszabályzat tiltja a warezolást.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
beküldve: 2011-01-19 17:50:29
(#87) Én arra lennék kíváncsi, és nagyon örülnék neki ha valaki meg tudná mondani elkészítették-e a teljes Yu Yu Hakusho animéhez a feliratot, mert sehol nem találtam. És ha igen akkor honnan tudnám beszerezni előre is köszi.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2011-01-19 17:51:12
beküldve: 2010-12-17 21:49:15
(#86) Én látttam az öszesset de nekem hiei a kedvencem
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-16 19:41:41
(#85) beküldve: 2010-11-12 14:33:55
(#84) Szerintem elég jo mert már várod mi lesz a következő részbe...
Nekem ez volt a 6.Anime-Manga amit láttam..
a top 6 listán szerintem a sorrend:
1.Bleach
2.Yu YU Hakusho
3.Kertvárosi getto(nem láttam végig)
4.Digimon(2éve látttam utoljára )
5.Kukucska(Nagyon rég láttam )
6.Full Metal Alchemist(Nekem anyira nem jött be )
Nekem ez volt a 6.Anime-Manga amit láttam..
a top 6 listán szerintem a sorrend:
1.Bleach
2.Yu YU Hakusho
3.Kertvárosi getto(nem láttam végig)
4.Digimon(2éve látttam utoljára )
5.Kukucska(Nagyon rég láttam )
6.Full Metal Alchemist(Nekem anyira nem jött be )
beküldve: 2010-10-31 00:35:32
(#83) Számomra nagyon sokat jelent ez a sorozat, mert az első animék között volt amiket láttam. Izgalmas, és rengeteg benne a bunyó. Ez sorozat mutatta be nekem az anime világát, és így vetettem bele magam újjabbnál-újjabb animékba. Legalább 5x néztem meg az elejétől az utolsó részig.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-10-28 15:57:21
(#82) Egyik nagy kedvenc shonen animém volt. Sensui volt a kedvencem.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
5 rész/DVD
Kösz a választ *Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:34:18
Figy, szerintem nem kell ide új évad. Több okból is. Mint sok animénél (pl.: Bleach) nagyon sokáig húzzák a sztorit. Első anime (a GiTS meg egy-két anime kivételével) aminek van vége. Inkább ne tudjuk meg mi lesz az alvilágban, de...ezért van a képzelőerő. Így mindenki úgy folytathatja a sztorit ahogy akarja. Engem különösebben nem is érdekelne, hogy mi van az alvilágban, inkább akkor egy visszatekintést az alvilág születésébe...Raizen tevékenykedésére, ilyesmi.
,,Hitler fején ugrálok!"
5 rész/DVD és klasszul mutat a polcon csak kár hogy félbe van hagyva A borítók szerintem egészen jól sikerültek, extrák nincsenek max pár előzetes a következő részekből de ettől még nekem megérte mert szeretem ezt a sorozatot
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:34:38
beküldve: 2010-07-13 16:13:38
(#78) Majd beszerzem a dvd-ket.
Hány rész van 1 lemezen?
Hány rész van 1 lemezen?
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-06-06 06:10:13
(#77) Én anno a DVD kiadással haladtam ( nincs Animax-em) de kb mikor leállt a kiadás kb a 25. résznél akkor letöltött verzióval folytattam és azt kell mondanom a gyenge kezdetek után tökre rákattantam és egyik kedvencemmé vált. A 2. és a 4. évad a kedvencem de a többi sem rossz. Nagyon klassz kis Shounen fight anime. Az anime vége felé az addig egyszerű karakterek tökre összetettekké, több dimenzióssá válnak ami nagyon bejött. Sokat fejlődtek a sorozat eleje óta és ez a változás szembetűnő. Max a végét találtam egy kicsit elkapkodottnak de ismerve a manga életét és szomorú végét ezt nem is csodálom. Mindent egybevéve egy zsírkirály anime jó story-val és még jobb karakterekkel.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
az xpress.hu oldalon lévő yu yu hakusho dvdk a sorozat, ugye?
mert ha igen akkor a két moviet hol lehet megrendelni??
igen, az a sorozat. amiből is az utolsó amit kiadtak, az az 5. kiadás, de abban is sztem csak a sötét viadalok torna vége van benne. vagyis a sorozat feléig van csak kiadva eddig. :S
nézd meg azt is a xpress-en! szerintem ott is megvan..bár én még nem néztem csak ha az Inuyashának megvannak a filmjei ott akkor hátha ennek is:)
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-03-09 19:12:04
(#74) az xpress.hu oldalon lévő yu yu hakusho dvdk a sorozat, ugye?
mert ha igen akkor a két moviet hol lehet megrendelni??
Asumi Uchiha, az én álmomban született Sasuke ikertestvére csak lány, Asumi a fiatalabb