Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
YuYu Hakusho
Ilyet sem láttam még, hogy valaki rajtam kívül hatalmas Hiei-fan^.^
Van egy barátnőm, aki erre csupán annyit mondott : " Akkor ott komoly gondok lehetnek XD "
Hát erről ennyit^.^
Akkor is Hiei a fav, bárki bármit is mond^_^
Van egy barátnőm, aki erre csupán annyit mondott : " Akkor ott komoly gondok lehetnek XD "
Hát erről ennyit^.^
Akkor is Hiei a fav, bárki bármit is mond^_^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:41:28
Óh, tényleg!
Akkor te is a különc, rossz fiúkat szereted, akik nem is olyan rosszak?!
Nálam is Hiei az abszolút favorit!
Akkor te is a különc, rossz fiúkat szereted, akik nem is olyan rosszak?!
Nálam is Hiei az abszolút favorit!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:43:42
beküldve: 2008-07-10 18:05:20
(#11) Hüpp-hüpp Emlékszem még, anno, én is felvettem kazettára mindet. Összvissz 3 kazettám volt otthon, így amikor mind a három betelt, elkezdtem venni a következő részeket a legelső kazettára. Úgyhogy nem sok értelme volt Nah mind1, a lényeg hogy Hiei volt a kedvencem
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:41:14
Valakinek megvan movie filmbe Yu Yu Hakusho?
Nincs meg, de láttam, és nagyon tetszett! Illetve volt melette egy rövidebb rész is, kb. 20-30 perces, és az is nagyon jó volt. Bár egyiknek sem volt semmi köze a sorozathoz, de az alapfelállás, szereplők terén ugyanaz volt.Már akkor az egyik kedvenc animém lett, amikor először adta a tévé, és azóta sem került ki a kedvenceim közül. Örülök, hogy elkezdét kiadnai Dvd-n, és meg is veszem őket, bár annak idején felvettem az összes részt a tv-ről!
De nem baj!!! Jöhet!!!
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:45:33
Mondjuk szvsz lehetne több rész 1 DvD-n
Elvileg úgy lesz, hogyha lemegy a detektív-sztori (talán az első 25 rész, ha jól rémlik), utána többet pakolnak fel egy lemezre, amolyan InuYasha-stílusban. Remélhetőleg.
Június harmincadikán pedig jön a harmadik dvd.
Szerk: Zsolti 2008-06-08 21:44:03
Épp' hogy csak kijött a második, és már a következő kéne...? Nekem megfelel a tempó, így legalább bírom pénzzel.
*Egyetért!*
Mondjuk szvsz lehetne több rész 1 DvD-n
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-16 21:23:12
(#6) beküldve: 2008-05-15 10:48:53
(#5) jaja. már a 2dikis megvan es nézem az animexen is ...de az elajéről lemaradok mindíg.mert a narutonak akkor van vége és egy kicsit átcsúszik de kb 3x láttam az egészet!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-05-10 10:30:12
(#4) Épp' hogy csak kijött a második, és már a következő kéne...? Nekem megfelel a tempó, így legalább bírom pénzzel.
beküldve: 2008-05-10 09:55:21
(#3) Nekem megvan összes rész, az a+-on ott 2-szer is végignéztem az egészet meg msot ott az animax imádom régen ez volt a kedvenc animém
Avarrejtek falva ősi taidzsucu technikája AZ ÉVEZREDES SZENVEDÉS!!!
Akkor nézd az animaxen. Tudtommal 2-3 havonta jön ki egy lemez...
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:46:19
beküldve: 2008-05-08 15:39:03
(#1) nem tudja valaki h mikor jön ki a 3dik dvd? műár az elvonási tünetek kezdenek jelentkezni...
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "