Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
YuYu Hakusho
beküldve: 2009-04-02 19:24:36
(#58) Jujj. Mit vettem észre. Ide nem is irtam. Szégyen gyalázat.
Ez volt az első anime amit láttam, és első nagy kedvenc. Még mindig első 5-ben van nálam.
Kedvencem belőle, hááát Kurama,.
Morduk: az nem csak a mangában volt olyan 18-as. de jó a történet szal kártpótol
álljunk csak meg drága öcsikém. hogy van az h neked megvan nekem nincs?XD
Ez volt az első anime amit láttam, és első nagy kedvenc. Még mindig első 5-ben van nálam.
Kedvencem belőle, hááát Kurama,.
Morduk: az nem csak a mangában volt olyan 18-as. de jó a történet szal kártpótol
álljunk csak meg drága öcsikém. hogy van az h neked megvan nekem nincs?XD
Szerk: Zoé 2009-04-02 19:26:07
beküldve: 2009-04-02 18:52:51
(#57) húúú mangát valahonnan le lehet tölteni? vagy meg lehet venni?
Nekem Hiei a kedvencem aztán Kurama.... Ez volt az első anime amit láttam *boldog a régi szép emlékek miatt*
De úgy látom a manga eltér az animétől rendesen... itt is
Nekem Hiei a kedvencem aztán Kurama.... Ez volt az első anime amit láttam *boldog a régi szép emlékek miatt*
De úgy látom a manga eltér az animétől rendesen... itt is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-03-29 10:19:24
(#56) Hát végülis amikor találkozik az apjával a templomban és elkezd mesélni az annyáról az elég +18-as volt.... De a lényeg h jó manga.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-28 23:39:43
(#55) húúú én is szeretem Kuramát, de nekem a 2 kedvencm az Hiei meg Koenma. ja meg Yusuke és az apja!!! na az nemsemmi egy fószer de akkor ez már nem is 2 hanem 4 akkor 4 kedvencem van
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2009-03-17 14:57:39
(#54) Számomra a yhh azok közé az animék közé tartoznak amelyiket akárhányszor nézem is meg nem tudom megunni Kurama a kedvencem...sokan cikizik, hogy olyan, mint egy lány tekintve, hogy a szinkronhangja is nő...de sztem nem olyan csajos xD A yyh filmek közül még csak a 2. láttam de az 1. is hamarosan megnézem :P
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Ezen én már túl vagyok...most várom már az 5. DVD-t...és ahogy meglátom majd az egyik boltban egyböl lecsapokrá...igaz addig még van két-három hét....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:36:04
beküldve: 2008-11-07 14:10:07
(#52) Ohh! Köszike!
Gyanus volt nekem h vmi nincs rendjén, mert a 3 azzem tavaszi conom vettem meg. Arigatou még 1x ! Akkor indulok megvenni!
Gyanus volt nekem h vmi nincs rendjén, mert a 3 azzem tavaszi conom vettem meg. Arigatou még 1x ! Akkor indulok megvenni!
beküldve: 2008-11-05 18:56:50
(#51) énis úgy gondolom mintha pár napja látam volna pesten a deák feri környékén egy cd dvd boltba
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Én úgy tudom hogy a 4. dvd már kijött augusztus végén...ha jól emlékszem akkor augusztus 29-én...Már az 5. dvd fog megjelenni november 26-án....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:36:26
beküldve: 2008-11-05 15:00:06
(#49) Ki tud vmit arrol hogy a YYH 4. dvd mikor jön ki?
beküldve: 2008-10-30 18:01:49
(#48) Én is nagyon szeretem de, már régi sztori.Amúgy a magyar szinkron az jó lett belöle.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-29 23:03:07
(#47) Nekem az első sötét harcmüvészetek viadal a kedvencem... meg minden rész ahol Hiei, vagy Jin van ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-10-29 22:53:12
(#46) YYH-nak a zenéi nagyon tetszenek....^^ Én szívesen meg nézem többször is ....^^ A harcok tényleg nagyon jóóóók!!!
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-10-21 21:44:55
(#45) nekem az elsö részekkel csak annyi a bajom, hogy egy picit unalmas...egyszer-kétszer meglehet nézzni, de utána már nem birom...a harcok meg nagyon jók benne...föleg az utolsók, ahol eldöntik hogy ki legyen az alvilág új uralkodója...
beküldve: 2008-10-15 18:02:14
(#44) Én teljes egészében szeretem, még az első részek is tetszettek.
Azért az alvilági harcok(amikor a következő uralkodót szeretnék így kiválasztani) tetszettek a legjobban.
Talán azért, mert itt úgy látszott, hogy mindenki képes megváltozni, még egy "gonosz" alvilági szörny is...akkor mi is, igaz?
Azért az alvilági harcok(amikor a következő uralkodót szeretnék így kiválasztani) tetszettek a legjobban.
Talán azért, mert itt úgy látszott, hogy mindenki képes megváltozni, még egy "gonosz" alvilági szörny is...akkor mi is, igaz?
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"