Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
YuYu Hakusho
legalább 8x végignéztem<)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-18 20:56:57
(#72) szerintem ez egy nagyon jó anime
csak az a baj hogy már látam végig ezért nehéz végignézni
föleg hogya a d-gray man elöt van
csak az a baj hogy már látam végig ezért nehéz végignézni
föleg hogya a d-gray man elöt van
A sorozatot én is láttam egy párszor.
A moviekat meg aki teheti,kezdje el megnézni.
A moviekat meg aki teheti,kezdje el megnézni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Elképzelhető, de lehet azért is adják le ert népszerű. Én például simán végginéztem nyolcadszorra is, azután hogy már a dvd-ket is végignézem. Valahogy nem tudom megunni
Nincs második sorozata, 2 Movieja van van
Nincs második sorozata, 2 Movieja van van
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-16 17:51:10
(#69)
Szerk: ORIHIME11 2010-02-16 17:51:46
beküldve: 2010-02-08 19:00:55
(#68) Én szeretem bár igaz hogy eléggé zaccá játszották már az animaxon de hát mi tudnak tenni nincs elég hosszú animéjük amit berakjanak. Több Anime kéne a csatornának és végre elkezdhetnék játszani pl: Tenpō Ibun ayakashi ayashit. De ez csak a saját véleményem.
Hi,én már a YuYu Hakushot már 5-ször néztem végig az egész évadját de nem értem , hogy mért nem folytatják ha már ilyen sokszor adják tv-ben de lehet hogy jelent meg új évad csak nem hozták be az országba vagy ilyes mi!!!!????
Nem jelent meg új évad, és nem is fog. A yu-yu hakusho ennyi, és végig is adták a TVben.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-29 13:18:48
(#66) Hát én úgy tudom, hogy nincs 2. évadja...sajna pedig kíváncsi lettem volna, hogy mik történnek majd az alvilágban meg ilyenek
Am dejó neked Díva..az én anyukám utálja az animét xD sőt a családban én vagyok az egyetlen fanatikus
Am dejó neked Díva..az én anyukám utálja az animét xD sőt a családban én vagyok az egyetlen fanatikus
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-06-25 17:32:30
(#65) Hi,én már a YuYu Hakushot már 5-ször néztem végig az egész évadját de nem értem , hogy mért nem folytatják ha már ilyen sokszor adják tv-ben de lehet hogy jelent meg új évad csak nem hozták be az országba vagy ilyes mi!!!!????
Best of manga!!!
beküldve: 2009-06-24 14:17:59
(#64) Megint megy a tévében,anyukámnak is ez a kedvence.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-24 14:18:16
Hát végülis amikor találkozik az apjával a templomban és elkezd mesélni az annyáról az elég +18-as volt.... De a lényeg h jó manga.
Morduuuuuuuuuuuuuk!ezt muszáj leszel kölcsön adni a nővéreidnek !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-03 13:54:27
(#62) Az első ötben még nekem is benne van de igazából szoros a verseny arra felé, de mind1
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ezt azért tedd spoilerbe.....
Azért
Azért
Genkai meghal és feléled. Bárki meghal és feléled, ez idegesitő. Az a ellenséges meg nem lepett meg annyira.
Hát igen. Kinek mi tetszik. Rég láttam szal nevekre nem nagyon emlékszem már, de ha a fordulatoknál tartunk,
most jobb?
mi van akkor mikor Genkai meghal? és amikor visszatér? mikor Kurama elmegy az alvilágba? és ellenségek lesznek ő meg Yusuke és Hiei? Bár azt a részt én tudtam volna még húzni. mit tom én, egy csata pl Hiei és Kurama v Kurama és Yusuke közt.
most jobb?
Szerk: Zoé 2009-04-02 19:46:26
beküldve: 2009-04-02 19:29:25
(#59) Nem tudom, nem fogott meg annyira, húzzák az időt+semmi váratlan fordulat. Ízlések és pofonok.