Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
YuYu Hakusho
Ne is mond. Az NGE számomra örök klasszikus. Egyszerűen imádom. Az utolsó részek annyira össze vannak rakva....
beküldve: 2008-08-05 20:59:39
(#27) Az azért érdemes tudni, hogy már a DBZ-t is 1989-ben kezdték vetíteni. Most akkor azt nem értem hogy hogy tetszhet, ha a grafika olyan nagy szempont.
Engem egyébként csak a szélsőségesen csúnya grafikák zavarnak. Ott van pl az én örök kedvencem a Neon Genesis Evangelion-->1996-os grafika, mégis a világ talán legnagyobb kultaniméje.
Engem egyébként csak a szélsőségesen csúnya grafikák zavarnak. Ott van pl az én örök kedvencem a Neon Genesis Evangelion-->1996-os grafika, mégis a világ talán legnagyobb kultaniméje.
Azért elég erős egy Akirát hasonlítani bármelyik 100+ részes shounen sorozathoz...
Nem baj ha trollnak érzed magad, én nem etetlek. Ha nem tetszik, ne nézd.
Nem baj ha trollnak érzed magad, én nem etetlek. Ha nem tetszik, ne nézd.
Szerk: Rudymester 2008-08-05 20:15:10
hát az igaz ,hogy már lassan "nagykorú",de jó sztorik akkor is voltak már,lásd akira.
Aki azt gondolná,nincs csőlátásom,mert a dragonball-t vmiért szeretem,pedig egy kicsit hasonlítanak,legalábbis műfajban
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:38:19
beküldve: 2008-08-05 19:37:41
(#24) Értem. Viszont azt sem felejtsd el, h nem mai animéről van szó >> Grafika
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-05 19:37:51
beküldve: 2008-08-05 19:35:04
(#23) Válasz Kyoto-nak
Nem tetszik mert:
-Egyszerűen ocsmány a grafika(nálam ez nagy szempont)
-Olyan "kiszámítható".és uncsi hogy 5-6 percnél tovább nem bírom.
-A Narutós harcokal ellenben itt uncsik a "meccsek".
-Szerintem hallgathatatlan op
-Igaza van az Animastars-nak,hogy sablonos,sőt az egész egy sablon,de ezt még lehetne jól is csinálni,de ez itt jött össze.
Elnézést,ha trollkodtam!
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-07-18 19:32:21
(#22) Hát én nem tom eldönteni kivan elöl a kedvenc listán innen...Talán Kurama és Hiei döntett lenben állnak az élen...legalább is most
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-07-13 17:39:48
(#21) Én is hatalmas Hiei fun vagyok végig ő a kedvencem.
Tetszik a tartása a véleménye, no meg karakter maga:)
Bár bevallom Sakio is nagyon tetszett.
Tetszik a tartása a véleménye, no meg karakter maga:)
Bár bevallom Sakio is nagyon tetszett.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:39:16
Ilyet sem láttam még, hogy valaki rajtam kívül hatalmas Hiei-fan^.^
Hehe. Nekem is Hiei a kedvenc karakterem. Ő változik, fejlődik belül a legtöbbet a sorozat alatt ( amit erősen próbál titkolni ).
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:40:10
Ilyet sem láttam még, hogy valaki rajtam kívül hatalmas Hiei-fan^.^
Hát most "láttál" egyet, mint Akinom, valamint "láthatsz" engem is. Mondjuk én nem vagyok HATALMAS Hiei-fan, de a sorozatból ő a kedvencem. Utána Kurama,
aki fiú most is, előző életében is az volt. (Ha valaki nem tudná.)
A Drgon Ballt nem láttam, csak halottam róla, de ezek szerint az is nagyon tetszene!
(Valahonann megpróbálom majd megkaparintani...)
(Valahonann megpróbálom majd megkaparintani...)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:39:44
Hmm, Hiei karaktere "szinte" ugyanaz mint a Dragon Ball-ból Vegita. Csak Vegi eredetibb volt ^.^°... Ilyen majdnem gonosz vagyok de mégsem, segítek is meg nem is etc... (ugyanakkor néha nagyon idegesítő.) A DB-t nagyon szeretem a Yuyu-t viszont nagyon nem x]--> Magánvéleményt olvastak
beküldve: 2008-07-10 18:21:17
(#15) Igen, Igen! A Mi szemszögünkből^.^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Igen, szerintem Hiei karakterében meg van minden, amit régen a lányok HŐSNEK hívtak! (És pont ezekért a tulajdonságokért zúgtak beléjük!)
Bocs, de ez egy lány véleménye, a mi szemszegünkből!
Bocs, de ez egy lány véleménye, a mi szemszegünkből!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:40:46