Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
YuYu Hakusho
Amikor a csapt felkerekedett már csapat volt előtte az volt a lényeg , hogy CSAPAT legyen.
Utánna jöttek a "küldetések".
Utánna jöttek a "küldetések".
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-08-19 16:24:55
Pontosan, meg amikor a csapat felkerekedett szétverni a négy szent szörnyet.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:36:49
beküldve: 2008-08-18 18:28:44
(#41) gondolom amikor Hiei meg Kurama el akarták lopni a cuccokat arra gondol, vagy nem?
beküldve: 2008-08-18 14:40:24
(#40) Az első bevetése?
Mire gondolsz pontosan?
Mire gondolsz pontosan?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Az alvilági részekből nekem is Raizen a kedvenc. De azok a részek tetszenek a legkevésbé. Még az első bevetések is jobbak nála, magánvéleméynem szerint, nem szeretnék vitát kirobbantani.
De ezt ő választja azzal, hogy nem eszik emberhúst, ami elég kemény ismerve a szükségletetit.
Ki adna fel ennyit a "szerelemért"???
Ki adna fel ennyit a "szerelemért"???
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:37:05
beküldve: 2008-08-17 15:57:48
(#37)
Szerk: Sabani Urim 2008-08-17 15:58:24
Hát az biztos hogy überel mindnekit
Nekem a kinézete is tetszik nem mint Yusuke kinézete.
Valóban a legjobb részek ott történnek.
Nekem a kinézete is tetszik nem mint Yusuke kinézete.
Valóban a legjobb részek ott történnek.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:37:28
beküldve: 2008-08-16 21:48:34
(#35) beküldve: 2008-08-11 18:25:53
(#34) Amikor szerepjátékoztunk pont ez tűnt fel nekem, ugye mindenkenek megvan a saját szeélyisége és beleviszi a karakterébe, de mégis egy csapat együtt:)
CSak azt tudom mondani csodálatos volt.
A hibáimat a többiek "kiküszöbölték" sokat tanultam.
CSak azt tudom mondani csodálatos volt.
A hibáimat a többiek "kiküszöbölték" sokat tanultam.
beküldve: 2008-08-11 17:35:41
(#33) Ez 100%-ig így van...kihozzák egymásból a legeslegjobbat
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-08-11 17:26:57
(#32) Nekem tetszett és azért voltak benne jó poénok meg elgondolkoztató részek.
Legalábbis számomra, a csapat csak együtt volt teljes mindenkinek megvan a saját hibája.
Ezt nagyon át tudom érezni hisz senki nem tökéletes, de együtt kihozzák egymásból a legjobbat.
Legalábbis számomra, a csapat csak együtt volt teljes mindenkinek megvan a saját hibája.
Ezt nagyon át tudom érezni hisz senki nem tökéletes, de együtt kihozzák egymásból a legjobbat.
Egyetértek, hogy az eleje tényleg nem a legjobb...kell egy kis idö, hogy beinduljon a sorozat, és összerázodjanak vagy inkább összeszokjnak a csapat tagok...de a harcmücészetek viadalától lesz igazán jó az anime....
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:37:45
beküldve: 2008-08-09 23:06:11
(#30) Nem kell bántani szerintem jó igaz az eleje elég gagyi a Randos részek meg ezek de amikor beindul a sötét harcművészetek viadala ott már annál érdekesebb
a "világpusztítós" és az alvilágban játszódó részek is jók
grafikailag nem valami szép igaz elnézhetjük mivel ha jól emlékszem 94-ben kezdték összességében élvezhető
a "világpusztítós" és az alvilágban játszódó részek is jók
grafikailag nem valami szép igaz elnézhetjük mivel ha jól emlékszem 94-ben kezdték összességében élvezhető
Szerk: Kál 2008-08-09 23:06:33
beküldve: 2008-08-05 22:05:19
(#29)