Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Gondolom ez nem ilyen egyszerű. Én is most épp hasonló cipőben járok; már 3 hónapja várok Rozen Maiden magákra, mert elfogyott szinte mindenhonnan. Újranyomni meg gondolom nem érdemes, mert nincs rá akkora kereset. Sztem a te figuráddal is hasonló a helyzet. Vagy nem.
Témába vágó kérdésem lenne: még múlt ősszel volt arról szó, hogy kiadnátok Árnybíró és egyéb manga gyűjtő dobozokat. Ez a terv meghíusult, vagy csak csúszik a kiadás?
Szerk: Yaven 2010-04-06 21:18:02
beküldve: 2010-04-06 20:51:40
(#230) Külfüldről is el tudnak ám ezek fogyni. ;)
Az is igaz, de ennyi idő alatt már csinálhattak volna 1000 db-ot!!!!!! (milyen jó lenne 1000 Edward között lenni )
Szeretek mindenre IGEN-t mondani, de aztán az ellenkezőjét csinálni!! XD
Szerk: Winry-chan 2010-04-06 20:52:57
beküldve: 2010-04-05 19:33:31
(#228) Az eszedbe se jutott, kiscsibém, hogy azért nincs fent, mert elfogyott...?
De már vagy két hónapja nincsen egy darab se!! Ennyi idő alatt rég megérkezett volna Magyarországra akkor is ha külföldről rendelik!!!
Szerk: Winry-chan 2010-04-05 19:35:22
Az eszedbe se jutott, kiscsibém, hogy azért nincs fent, mert elfogyott...?
beküldve: 2010-04-05 13:07:09
(#226) Kérem a Mangafan szerkesztőket tegyék fel a honlapra az Edward Elric PVC figurát ugyanis megszeretném venni, de úgy hogy vegyem meg ha nincsen fenn a honlapon, és itt van a legjobb árban! Köszönöm!!
beküldve: 2009-08-21 10:13:28
(#225) Szerintem azért ne az idő rovására menjen a minőség...Azért előbb is kiadható lenne...Mondjuk annak örülök, hogy így legalább megvárják, hogy megkapjam a zsebpénzemet.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-01-01 20:40:14
(#224) Én maximálisan elégedett vagyok a MANGAFANOSOK munkájával, és ugyanazt az elvet vallom mint ők. MINŐSÉG! Egyszerűen gyönyörű és szép minden, amit a kezeik közül kiadnak. Ki a francnak kell egy összegányolt, 10 perces manga, rossz, csúnya borítóval és hibákkal? Meg nehogy azt mondja nekem valaki hogy 2000Ft-ot nem ér meg egy ilyen mangafan által kiadott manga :)
-----Watashi wa L desu-----
beküldve: 2008-12-26 17:29:41
(#223) Szerintem nagyon fontosak a részletek, és teljesen elégedett vagyok a Mangafannal. Örülök, hogy kiadják a Nanát és a Death Note-ot, valamint a Chrno Crusade-et is csicsergik egypáran, aminek szintén örülök! A védőborítók, mint ahogy a többiek is mondják, nagyon szépek, és minden apró részlet csak dob - a betűtípusok váltakozása, a nyomtatás is jó. Épp az előbb rendeltem a webboltban, erről sajnos még nem tudok véleményt írni, de remélem, hiánytalanul megérkezik majd a kitűzőm és a mangám :) És ha késik valami pár napot, akkor mi van? Annál jobb lesz a tényleg hibátlan kiadást kézhez kapni. És aminek még inkább örülök, hogy a Nanát és a Death Note-ot nem írtátok át - mármint a neveket bennük. Egy Jágámi Lájt láttán szerintem jól lerúgtam volna az asztalról szegény könyvet. Szóval mindent bele, kitartás, ne foglalkozzatok (annyit) a kritizálókkal - minden ember legjobb szórakozása mások lehúzása ;)
Szerk: Shi 2008-12-26 17:31:07
beküldve: 2008-12-01 10:43:12
(#222) Vegyünk egy gyors példát. Meg akarok veni egy katanát. Utánna járok a dolgoknak neten ismerősök közöt stb. Kiderülnek az árak és a miértek.
Ekkor jön a lényeg.
A, verzió csak hirtelen felindulásból akatam vásárolni és az árak láttán elszaladok.
B, az elhatározásom komoly de az egom akkora mint egy hegy és elkezdem szapúlni a kereskedőt mia f-ért ilyen drága ez, és nem veszem meg
C, az elhatározásom komoly, de nincs pénz türelmetlen vagyok veszek olcsón egy vackot, (amivel később kitöröl... szóval érted)
D, az elhatározás komoly, tisztelem azt aki az árut elkészítette, főleg akkor ha nem anyagi haszonból, hanem az én javamért próbálta minnél jobban megcsinálni, fáradságot nem kimélve, van bennem alázat gyüjtök egy kicsit és meg veszem. MAJD KIBA*****UL NAGY ÖRÖMÖMET LELEM ABAN AMIT A MEG VÁSÁROLT ÁRÚVAL KEZDEK.
Na valyon melyik verziót válasszátok ti?
Amikor én gimis voltam, ilyen mangákat ennyiért lehetett volna beszerezni, és nem lett volna pénzem inkább nem ettem volna hogy meg szerezzem.
Van rajongás és rajongás között különbség.
Ekkor jön a lényeg.
A, verzió csak hirtelen felindulásból akatam vásárolni és az árak láttán elszaladok.
B, az elhatározásom komoly de az egom akkora mint egy hegy és elkezdem szapúlni a kereskedőt mia f-ért ilyen drága ez, és nem veszem meg
C, az elhatározásom komoly, de nincs pénz türelmetlen vagyok veszek olcsón egy vackot, (amivel később kitöröl... szóval érted)
D, az elhatározás komoly, tisztelem azt aki az árut elkészítette, főleg akkor ha nem anyagi haszonból, hanem az én javamért próbálta minnél jobban megcsinálni, fáradságot nem kimélve, van bennem alázat gyüjtök egy kicsit és meg veszem. MAJD KIBA*****UL NAGY ÖRÖMÖMET LELEM ABAN AMIT A MEG VÁSÁROLT ÁRÚVAL KEZDEK.
Na valyon melyik verziót válasszátok ti?
Amikor én gimis voltam, ilyen mangákat ennyiért lehetett volna beszerezni, és nem lett volna pénzem inkább nem ettem volna hogy meg szerezzem.
Van rajongás és rajongás között különbség.
beküldve: 2008-11-29 15:30:25
(#221) Nos elolvastam Csaba kis történetét és sajnos ez bizonyítja ,hogy továbbra is a trollok kik töbségben vannak =(((
Amúgy meg néhány icike-picike észrevétel.
Árak: rendben hogy a kenyér és a tej sőt az élet is drága, de akárhogy is töröm a fejem, a minőség sosem volt olcsó. De a mangafan a minőséget egy elérhető áron biztosította/biztosítja a sok kis habzószájú trollnak és mint egy misszionárius nyitja fel szemeiket és ismerteti meg velük a méltán híres manga kultúrát még ha kissé populáris anyagokkal tesz is azt(Bár az Alive nem tartozik ezek közé). Szal stfu damare fogd be kinek melyik tetszik és persze kinek nem inge ne vegye magára =))
Minőség: Nos fennt már írtam és ebből kitalálható hogy szvsz a mangafan a legkíválóbb kiadó ilyen téren. Az összes kiadványuk megvan és továbbra is támogatni fogom őket azért, hogy mégtöbb igényes szép mangával gazdagodjunk =)
Várakozás: Itt öszinte leszek. Sokat kell várni..s néha már elfelejtem mit olvastam az előző kötetben hahaha xD DE nem szomorkodom mert újra el kell olvasni az előző kötetet szal még jól is járok xD Amúgy meg itt a példa, hogy minek panaszkodni az ár miatt mikor úgy is 3 havonta kell kifizetni kemény 2e ft-ot..bele ne szakadjatok már =)
Hirtelen ennyi jutott eszembe ^^
Amúgy meg néhány icike-picike észrevétel.
Árak: rendben hogy a kenyér és a tej sőt az élet is drága, de akárhogy is töröm a fejem, a minőség sosem volt olcsó. De a mangafan a minőséget egy elérhető áron biztosította/biztosítja a sok kis habzószájú trollnak és mint egy misszionárius nyitja fel szemeiket és ismerteti meg velük a méltán híres manga kultúrát még ha kissé populáris anyagokkal tesz is azt(Bár az Alive nem tartozik ezek közé). Szal stfu damare fogd be kinek melyik tetszik és persze kinek nem inge ne vegye magára =))
Minőség: Nos fennt már írtam és ebből kitalálható hogy szvsz a mangafan a legkíválóbb kiadó ilyen téren. Az összes kiadványuk megvan és továbbra is támogatni fogom őket azért, hogy mégtöbb igényes szép mangával gazdagodjunk =)
Várakozás: Itt öszinte leszek. Sokat kell várni..s néha már elfelejtem mit olvastam az előző kötetben hahaha xD DE nem szomorkodom mert újra el kell olvasni az előző kötetet szal még jól is járok xD Amúgy meg itt a példa, hogy minek panaszkodni az ár miatt mikor úgy is 3 havonta kell kifizetni kemény 2e ft-ot..bele ne szakadjatok már =)
Hirtelen ennyi jutott eszembe ^^
beküldve: 2008-11-17 21:21:13
(#220) Aki anime manga ellenes tüntetést szervez annak a nevét írjátok ide(lásd Death Note ^^).Azt az egyént sem ember sem isten nem mentheti meg a haragomtól(puskámtól)^^!Csak így tovább szépek a mangák!
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
beküldve: 2008-10-30 17:01:46
(#219) Nem értem mi baja van mindenkinek a MangaFan-os árakkal...én vettem 1990-ért egy mangát valamelyik nap és közelről se volt ilyen szép SŐT a közelébe se ért...A csúszásokról meg annyit ha szereted azt a mangát amire vársz vagy amelyiket meg akarod venni abba a kis időbe már nem halsz bele...[vagy ki tudja...]
Ui.:Hajrá MangaFan(L)
Ui.:Hajrá MangaFan(L)
·#Japán a felkelő nap országa... Los Angeles pedig a lemenő nap városa...
(ezt egyszerűen muszáj volt ide írni)
De így?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:14:44
Yep, gondoltál már arra hogy újraolvasd amit lleírtál?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:14:08