Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
beküldve: 2008-09-09 07:45:30
(#201) Akkor tisztáztunk sok-sok dolgot a csúszással kapcsolatban.
Mint Naruto-fan kicsit sokat várok a kéthavi megjelenésre, de nem baj, mert eddig is remek lett a fordítás - kivéve egyet, az meg a Jetix-es szinkronnak köszönhető, ami kivételesen jól sikerült.
A borító szép, maradjon is ilyen! A 2kHuF-os ár lehet, hogy drága, de:
- ~ 4 doboz cigi, ami meg roncsolja a tüdőt
- 15 üveg sör - amitől meg hugyozhatsz, de erre jó a csapvíz is
- ~ 6 liter üzemanyag, az meg szennyezi a levegőt, ha elégeted,
- másfél mozijegy, tehát egy fél barátnővel mehetnél moziba,
- vagy egy Naruto kötet, ami megaélvezet - a tudatodat tisztíccsa' és közben még jól is szórakozol, arról nem is beszélve, hogy többször is előveheted.
Tehát kedves Csaba-Kun, csak csináljátok a kedvencemet, de két dolgot szeretnék kérni:
- karácsony előtt legyen még egy kötet
- a legközelebbi találkozón meg szeretnék egy exclusive Naruto-s szatyrot
További jó munkát kívánok!
Mint Naruto-fan kicsit sokat várok a kéthavi megjelenésre, de nem baj, mert eddig is remek lett a fordítás - kivéve egyet, az meg a Jetix-es szinkronnak köszönhető, ami kivételesen jól sikerült.
A borító szép, maradjon is ilyen! A 2kHuF-os ár lehet, hogy drága, de:
- ~ 4 doboz cigi, ami meg roncsolja a tüdőt
- 15 üveg sör - amitől meg hugyozhatsz, de erre jó a csapvíz is
- ~ 6 liter üzemanyag, az meg szennyezi a levegőt, ha elégeted,
- másfél mozijegy, tehát egy fél barátnővel mehetnél moziba,
- vagy egy Naruto kötet, ami megaélvezet - a tudatodat tisztíccsa' és közben még jól is szórakozol, arról nem is beszélve, hogy többször is előveheted.
Tehát kedves Csaba-Kun, csak csináljátok a kedvencemet, de két dolgot szeretnék kérni:
- karácsony előtt legyen még egy kötet
- a legközelebbi találkozón meg szeretnék egy exclusive Naruto-s szatyrot
További jó munkát kívánok!
Különben is, a csúszás miatt csak még jobban várja az ember a mangát, és még nagyobb kincs lesz, mikor végre kézhez kapja. :) Én legalább is sokkal jobban megbecsülöm azokat a köteteket, amikre heteket/hónapokat/éveket kellett várnom, mert sokkal több erőfeszítésembe került, mint amit hirtelen felindulásból leemeltem a polcról.
ebbe nagyon sok igazság van !! én is igy vok ! másrészt hiába dühöngünk meg minden ugy se lesz kész hamarabb.
Amúgy jaaaaa
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Én csak most kezdem el magát olvasni. Eddig egy Árnybírom van, de az az éke a könyvtáramnak!!!!!
helyess!!!!! ohh az árnybíróóóóó imádom
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-05 19:16:12
(#198) Én csak most kezdem el magát olvasni. Eddig egy Árnybírom van, de az az éke a könyvtáramnak!!!!!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Különben is, a csúszás miatt csak még jobban várja az ember a mangát, és még nagyobb kincs lesz, mikor végre kézhez kapja. :) Én legalább is sokkal jobban megbecsülöm azokat a köteteket, amikre heteket/hónapokat/éveket kellett várnom, mert sokkal több erőfeszítésembe került, mint amit hirtelen felindulásból leemeltem a polcról.
ebbe nagyon sok igazság van !! én is igy vok ! másrészt hiába dühöngünk meg minden ugy se lesz kész hamarabb.
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-03 09:58:14
(#196) Különben is, a csúszás miatt csak még jobban várja az ember a mangát, és még nagyobb kincs lesz, mikor végre kézhez kapja. :) Én legalább is sokkal jobban megbecsülöm azokat a köteteket, amikre heteket/hónapokat/éveket kellett várnom, mert sokkal több erőfeszítésembe került, mint amit hirtelen felindulásból leemeltem a polcról.
"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2008-08-30 00:57:12
(#195) teljesen jogos ez a cikk, én tökéletesen elégedett vagyok amangával (és egyetértek a pozitív hozzászólásokkal) sztem sokkal jobb így igényesen, pontosan és szépen kiadni mint elírásokkal ronda előlappal meg iesmikkel .ebből is látszik mennyire lelkiismeretesen végzitek a munkátokat^^ én inkább várok pluszba csakhogy szépen és pontosan kiadjátok^^, az előlap meg a ráadás éljenéljen mangafan^^,
beküldve: 2008-08-14 21:30:32
(#194) Az utolsó betűig egyet kell értenem azzal, ami ide le van írva.
A védő borítós megoldásnak különösen örültem, mert -bár halálosan vigyázok az én drágaságaimra xD- előfordul hogy megtörik a könyv gerince, attól meg idegbajt kapok ha csak ránézek Íggy viszont nem kell látnom, hehe x33
Plusz az egyszerű csomagolás (én így hívom, nemtom van-e erre szakkifejezés xD) hátránya, hogy a fólia pár olvasás után elkezd feljönni vagy leválni vagy mit tudom én, ami nagyon csúnyán néz ki :3 Plusz 1 pont a védőborító javára ^^
Csúszás ide vagy oda, végül úgyis meglesz, és ez a lényeg, nem?
És végül! Az, hogy a mangák igényesek, nekem sokkal többet jelentenek, mint az hogy pontosan megjelenjen (Mondjuk én könnyen beszélek, aki szinte sosem rögtön a megjelenés után csap le rá xD)
A véleményem összefoglalva tehát: A MangaFan kiadványai megérik az árukat, tényleg, csak gratulálni tudok hozzá
(((A legboldogabb akkor lennék, ha a kedvenc mangám, a Yu-Gi-Oh! is a MangaFan kiadónál jelenne meg *___* Vagy sehol...de az előbbi megoldás jobban teccene x33 )))
A védő borítós megoldásnak különösen örültem, mert -bár halálosan vigyázok az én drágaságaimra xD- előfordul hogy megtörik a könyv gerince, attól meg idegbajt kapok ha csak ránézek Íggy viszont nem kell látnom, hehe x33
Plusz az egyszerű csomagolás (én így hívom, nemtom van-e erre szakkifejezés xD) hátránya, hogy a fólia pár olvasás után elkezd feljönni vagy leválni vagy mit tudom én, ami nagyon csúnyán néz ki :3 Plusz 1 pont a védőborító javára ^^
Csúszás ide vagy oda, végül úgyis meglesz, és ez a lényeg, nem?
És végül! Az, hogy a mangák igényesek, nekem sokkal többet jelentenek, mint az hogy pontosan megjelenjen (Mondjuk én könnyen beszélek, aki szinte sosem rögtön a megjelenés után csap le rá xD)
A véleményem összefoglalva tehát: A MangaFan kiadványai megérik az árukat, tényleg, csak gratulálni tudok hozzá
(((A legboldogabb akkor lennék, ha a kedvenc mangám, a Yu-Gi-Oh! is a MangaFan kiadónál jelenne meg *___* Vagy sehol...de az előbbi megoldás jobban teccene x33 )))
Szerk: Miyako_m 2008-08-14 21:32:38
beküldve: 2008-08-13 10:56:56
(#193) Szerintem az olvasók nem bánják a csúszást, és kifejezetten örülnek ha az anyag figyelmesen készül és nem összecsapott lesz....Én örülök, hogy a Mangafan így áll hozzá a dologhoz. Köszönet! Meghajlás!
beküldve: 2008-08-03 14:29:54
(#192) A csúszással nincs probléma, viszont szeretném kérni, hogy ha kiderül egy kötetről, hogy csúszni fog, akkor frissítsétek a megjelenési időt itt a honlapon. Így sokkal egyszerűbb, mert tudni fogjuk, hogy mikortól érdemes zaklatni a könyvesbolti alkalmazottakat.
beküldve: 2008-07-31 14:14:34
(#191) Szerintem még jól is írtad. Mert a csúszás lett elmagyarázva, ergo nem az a lényeg a mondatban, hogy valaki elmagyarázott e valamit vagy sem. A lenti kommentek pusztán kötözködésre utalnak imho.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem. El lett magyarázva.
De ez borzalmasan hangzik...
Ugyan teljesen magyartalanul és borzalmasan hangzik, nyelvtanilag sajnos mégis helyes... ezt hívják hivatalosan (és szerintem roppant találóan) szenvedő szerkezetnek... híres példamondata: "A macska fel van mászva a fára."
Ui.: Bocs az off-ért...
Jó, ne sírjatok. Ellégé hülyén fogalmazok, de szerintem nem tartozik ide, hogy mit,ki,hogyan ír félre. De örüljetek, már megjelentek a mangák.
Nem. El lett magyarázva.
Ugyan teljesen magyartalanul és borzalmasan hangzik, nyelvtanilag sajnos mégis helyes... ezt hívják hivatalosan (és szerintem roppant találóan) szenvedő szerkezetnek... híres példamondata: "A macska fel van mászva a fára."
Ui.: Bocs az off-ért...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-07-30 14:49:20
Nem. El lett magyarázva.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jó, tudom, egyéni szoc. prob., de akkor is... El lett magyarázva? Brrrr... Talán elmagyarázták, nem? Eh...
Nem. El lett magyarázva.
Laissez faire, laissez passer.