• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2008-09-09 07:45:30
(#201)
Al Bundy
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]
Akkor tisztáztunk sok-sok dolgot a csúszással kapcsolatban.

Mint Naruto-fan kicsit sokat várok a kéthavi megjelenésre, de nem baj, mert eddig is remek lett a fordítás - kivéve egyet, az meg a Jetix-es szinkronnak köszönhető, ami kivételesen jól sikerült.

A borító szép, maradjon is ilyen! A 2kHuF-os ár lehet, hogy drága, de:
- ~ 4 doboz cigi, ami meg roncsolja a tüdőt
- 15 üveg sör - amitől meg hugyozhatsz, de erre jó a csapvíz is
- ~ 6 liter üzemanyag, az meg szennyezi a levegőt, ha elégeted,
- másfél mozijegy, tehát egy fél barátnővel mehetnél moziba,

- vagy egy Naruto kötet, ami megaélvezet - a tudatodat tisztíccsa' és közben még jól is szórakozol, arról nem is beszélve, hogy többször is előveheted.

Tehát kedves Csaba-Kun, csak csináljátok a kedvencemet, de két dolgot szeretnék kérni:
- karácsony előtt legyen még egy kötet
- a legközelebbi találkozón meg szeretnék egy exclusive Naruto-s szatyrot

További jó munkát kívánok!

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-09-08 16:34:17
(#200) Válasz R.A.M.E.N (#197) üzenetére
ヴェゼンディ・バラージュ
ヴェゼンディ・バラージュ
[ Gyalog ]
Különben is, a csúszás miatt csak még jobban várja az ember a mangát, és még nagyobb kincs lesz, mikor végre kézhez kapja. :) Én legalább is sokkal jobban megbecsülöm azokat a köteteket, amikre heteket/hónapokat/éveket kellett várnom, mert sokkal több erőfeszítésembe került, mint amit hirtelen felindulásból leemeltem a polcról.

ebbe nagyon sok igazság van !! én is igy vok ! másrészt hiába dühöngünk meg minden ugy se lesz kész hamarabb.

Amúgy jaaaaa

Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2008-09-07 14:09:31
(#199) Válasz ヴェゼンディ・バラージュ (#198) üzenetére
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]
Én csak most kezdem el magát olvasni. Eddig egy Árnybírom van, de az az éke a könyvtáramnak!!!!!

helyess!!!!! ohh az árnybíróóóóó imádom

Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-05 19:16:12
(#198)
ヴェゼンディ・バラージュ
ヴェゼンディ・バラージュ
[ Gyalog ]
Én csak most kezdem el magát olvasni. Eddig egy Árnybírom van, de az az éke a könyvtáramnak!!!!!

Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2008-09-05 14:02:51
(#197) Válasz Erda Zin (#196) üzenetére
R.A.M.E.N
R.A.M.E.N
[ Rászokóban ]
Különben is, a csúszás miatt csak még jobban várja az ember a mangát, és még nagyobb kincs lesz, mikor végre kézhez kapja. :) Én legalább is sokkal jobban megbecsülöm azokat a köteteket, amikre heteket/hónapokat/éveket kellett várnom, mert sokkal több erőfeszítésembe került, mint amit hirtelen felindulásból leemeltem a polcról.

ebbe nagyon sok igazság van !! én is igy vok ! másrészt hiába dühöngünk meg minden ugy se lesz kész hamarabb.

Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-09-03 09:58:14
(#196)
Erda Zin
Erda Zin
[ Új arc ]

"Amely istenhez nincs közöd, az nem bűntet"
beküldve: 2008-08-30 00:57:12
(#195)
nery
nery
[ Új arc ]
teljesen jogos ez a cikk, én tökéletesen elégedett vagyok amangával (és egyetértek a pozitív hozzászólásokkal) sztem sokkal jobb így igényesen, pontosan és szépen kiadni mint elírásokkal ronda előlappal meg iesmikkel .ebből is látszik mennyire lelkiismeretesen végzitek a munkátokat^^ én inkább várok pluszba csakhogy szépen és pontosan kiadjátok^^, az előlap meg a ráadás éljenéljen mangafan^^,

beküldve: 2008-08-14 21:30:32
(#194)
Miyako_m
Miyako_m
[ Új arc ]
Az utolsó betűig egyet kell értenem azzal, ami ide le van írva.

A védő borítós megoldásnak különösen örültem, mert -bár halálosan vigyázok az én drágaságaimra xD- előfordul hogy megtörik a könyv gerince, attól meg idegbajt kapok ha csak ránézek Íggy viszont nem kell látnom, hehe x33
Plusz az egyszerű csomagolás (én így hívom, nemtom van-e erre szakkifejezés xD) hátránya, hogy a fólia pár olvasás után elkezd feljönni vagy leválni vagy mit tudom én, ami nagyon csúnyán néz ki :3 Plusz 1 pont a védőborító javára ^^

Csúszás ide vagy oda, végül úgyis meglesz, és ez a lényeg, nem?

És végül! Az, hogy a mangák igényesek, nekem sokkal többet jelentenek, mint az hogy pontosan megjelenjen (Mondjuk én könnyen beszélek, aki szinte sosem rögtön a megjelenés után csap le rá xD)

A véleményem összefoglalva tehát: A MangaFan kiadványai megérik az árukat, tényleg, csak gratulálni tudok hozzá

(((A legboldogabb akkor lennék, ha a kedvenc mangám, a Yu-Gi-Oh! is a MangaFan kiadónál jelenne meg *___* Vagy sehol...de az előbbi megoldás jobban teccene x33 )))

Szerk: Miyako_m 2008-08-14 21:32:38
beküldve: 2008-08-13 10:56:56
(#193)
Schwarzi
Schwarzi
[ Új arc ]
Szerintem az olvasók nem bánják a csúszást, és kifejezetten örülnek ha az anyag figyelmesen készül és nem összecsapott lesz....Én örülök, hogy a Mangafan így áll hozzá a dologhoz. Köszönet! Meghajlás!

beküldve: 2008-08-03 14:29:54
(#192)
A mordályos nyul
A mordályos nyul
[ Addiktgyanús ]
A csúszással nincs probléma, viszont szeretném kérni, hogy ha kiderül egy kötetről, hogy csúszni fog, akkor frissítsétek a megjelenési időt itt a honlapon. Így sokkal egyszerűbb, mert tudni fogjuk, hogy mikortól érdemes zaklatni a könyvesbolti alkalmazottakat.

beküldve: 2008-07-31 14:14:34
(#191)
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]

Szerintem még jól is írtad. Mert a csúszás lett elmagyarázva, ergo nem az a lényeg a mondatban, hogy valaki elmagyarázott e valamit vagy sem. A lenti kommentek pusztán kötözködésre utalnak imho.

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-31 12:33:11
(#190) Válasz フリツク オル シィ (#189) üzenetére
Bán Barbara
Bán Barbara
[ Új arc ]
Nem. El lett magyarázva.

De ez borzalmasan hangzik...

Ugyan teljesen magyartalanul és borzalmasan hangzik, nyelvtanilag sajnos mégis helyes... ezt hívják hivatalosan (és szerintem roppant találóan) szenvedő szerkezetnek... híres példamondata: "A macska fel van mászva a fára."
Ui.: Bocs az off-ért...

Jó, ne sírjatok. Ellégé hülyén fogalmazok, de szerintem nem tartozik ide, hogy mit,ki,hogyan ír félre. De örüljetek, már megjelentek a mangák.

beküldve: 2008-07-30 14:48:46
(#189) Válasz alister (#188) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Nem. El lett magyarázva.

Ugyan teljesen magyartalanul és borzalmasan hangzik, nyelvtanilag sajnos mégis helyes... ezt hívják hivatalosan (és szerintem roppant találóan) szenvedő szerkezetnek... híres példamondata: "A macska fel van mászva a fára."
Ui.: Bocs az off-ért...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-07-30 14:49:20
beküldve: 2008-07-30 14:18:59
(#188) Válasz John Scineram (#187) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Nem. El lett magyarázva.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-30 14:15:47
(#187) Válasz alister (#185) üzenetére
John Scineram
John Scineram
[ Gyalog ]

Jó, tudom, egyéni szoc. prob., de akkor is... El lett magyarázva? Brrrr... Talán elmagyarázták, nem? Eh...

Nem. El lett magyarázva.

Laissez faire, laissez passer.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>