Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Valami naon okosat meg igazságosat mondtál,eggyet értek!
(Csak nem naon értem... )
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Szerk: Csaba 2008-07-28 18:04:18
beküldve: 2008-07-26 20:24:20
(#170) Boccs ezért a hosszúúúúúúúúúúú hszm-ért de ezt muszáj volt leírnom:
Én naon nem értem az embereket...és ez így is marad:
3-4 napot csúszott a kiadás...ÉS?
Íme,ittvannak pontokbaszedve a véleményeim,meglehet érte szólni,annyira nem is értek hozzá h vitába kevereedjek ezen a téren,egyszerűen EZ A VÉLEMÉNYEM
1.:,,csak azért mentem el a Conra h azt a mangát megvegyem..."
Válaszom:ilyen erővel nemtudott volna még néhány napot várni amíg a könyves boltokban megjelenik?Vagy nem tudta volna interneten megrendelni?Még a belépő árát is megspórolta volna(ezt most nem azért írtam h arra buzdítsak mindenkit h ne menjen Conra)Nincs otthon internet?Már itt,Nyházán is vannak olyan helyek ahol lehet ingyen internetezni.
Akinek meg van internete az meg már valószínű ha nem is az egészet,de egy részét biztos elolvasta(ugyanis nem tök ismeretlen mangákról beszélünk)akinek meg nincs internete:ha nemtom hány évet tudott várni akk ez a 3-4 nap már semmi
2.:TÚL DRÁGAAA!???Majd kiesett a szemem amikor ezt megláttam!Én meg még azon csodálkoztam h ilyen igényesen elkészített mangákat 2000Ft-ért megkapom.Jó az átírások egy kicsit zavarnak,de most tegyük fel h egy olyan valakinek kerül kezébe egy manga aki még életében nem látott mangát.Megveszi,elolvassa,aztá n egy nap szóba elegyedik pár manga/anime-fan emberrel akik jórt röhögnek rajta mert rosszul mondta ki egy szereplő nevét.Ezek után nekem is elmenne a mangáktól.
3.:Valakinek azis megfordult a fejében h ti azért késtek csak h szivassátok őket!?Gyerekek, az akkor BETEG.Bocsánat h ezt most így fejetem ki,bocsánat attól is aki a szívére vette dehát azért ez már túlzás;nem?
Amúgy meg örülnének h egyáltalán kiadják magyarul.Ha meg nemtetszik,nem kell megvenni
Kalap kabát pont.
Én naon nem értem az embereket...és ez így is marad:
3-4 napot csúszott a kiadás...ÉS?
Íme,ittvannak pontokbaszedve a véleményeim,meglehet érte szólni,annyira nem is értek hozzá h vitába kevereedjek ezen a téren,egyszerűen EZ A VÉLEMÉNYEM
1.:,,csak azért mentem el a Conra h azt a mangát megvegyem..."
Válaszom:ilyen erővel nemtudott volna még néhány napot várni amíg a könyves boltokban megjelenik?Vagy nem tudta volna interneten megrendelni?Még a belépő árát is megspórolta volna(ezt most nem azért írtam h arra buzdítsak mindenkit h ne menjen Conra)Nincs otthon internet?Már itt,Nyházán is vannak olyan helyek ahol lehet ingyen internetezni.
Akinek meg van internete az meg már valószínű ha nem is az egészet,de egy részét biztos elolvasta(ugyanis nem tök ismeretlen mangákról beszélünk)akinek meg nincs internete:ha nemtom hány évet tudott várni akk ez a 3-4 nap már semmi
2.:TÚL DRÁGAAA!???Majd kiesett a szemem amikor ezt megláttam!Én meg még azon csodálkoztam h ilyen igényesen elkészített mangákat 2000Ft-ért megkapom.Jó az átírások egy kicsit zavarnak,de most tegyük fel h egy olyan valakinek kerül kezébe egy manga aki még életében nem látott mangát.Megveszi,elolvassa,aztá n egy nap szóba elegyedik pár manga/anime-fan emberrel akik jórt röhögnek rajta mert rosszul mondta ki egy szereplő nevét.Ezek után nekem is elmenne a mangáktól.
3.:Valakinek azis megfordult a fejében h ti azért késtek csak h szivassátok őket!?Gyerekek, az akkor BETEG.Bocsánat h ezt most így fejetem ki,bocsánat attól is aki a szívére vette dehát azért ez már túlzás;nem?
Amúgy meg örülnének h egyáltalán kiadják magyarul.Ha meg nemtetszik,nem kell megvenni
Kalap kabát pont.
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2008-07-26 20:26:32
Én megrendeltem és már postázták.
Aha nekem is. Úgy szerintem hétfőre már meg is hozza postás. Remélem-
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-26 16:31:43
(#168) beküldve: 2008-07-26 10:50:01
(#167) Hmm..azt mondták hogy igen, de se az alexandrában sem a trillianban ne is hallottak róla...
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-07-26 10:36:52
(#166) Ez a vita...
Kész o.O
És teljesen értelmetlen volt...
Frissen a nyomdából.. hmm.
Na és már kapható az üzletekben?
Kész o.O
És teljesen értelmetlen volt...
Frissen a nyomdából.. hmm.
Na és már kapható az üzletekben?
MIANEVED?!
Meg a jégen is elcsúsztam..még az télen volt
Szerk: Songá 2008-07-26 09:55:34
Szerintem meg a végtelenségig fog folytatódni a személyeskedés. Valakinek van véleménye esetleg a "csúszások" témához is?
Tegnap a nagy esőben elcsúsztam a vizes aszfalton..
Azzzta. Te vagy az én lelki társam.
Ha senki nem ordítja le a fejemet, Nekem is lenne véleményem:
Mind különbözőek vagyunk, különbözőek az elvárásaink, és a másikét tiszteletben kell tartani. Nekem am. nincs túl sok közöm a csúszás témához, mert: 1. nem voltam conon; 2. nem hiszem, hogy meg akarom venni a Death Note mangát. (meg a Narutót sem, meg a Kens(h?)int sem... de akkor mit is veszek? Árnybírót, Élnit, és ha lesz még hasonló oneshot mangája a kiadónak, azt)
Oké, abbahagyom nemsoká énis a személyeskedést, és aki elkezdte az ilyen anyagi témát fölhozni, azt Én nem szeretem, mert sztem nem illik pénzről beszélgetni, ill írogatni. Egyéni probléma.(meg az is, hogy Én kit szeretek és kit sem, oké, ügyes vagy Kíra...)
Sztem fölösleges volt annyit vitáznotok Picilány, mert a Te véleményed is maradni fog és az Övé is. Miért kezdtétek kkor el? Hogy leordítsátok a másikat? Mert akkor csak égetitek Magatokat, hogy ilyen szinten vagytok.
Teljesen egyetértek...
Szerintem azért kezdték el,mert volt egy üres órájuk, de hát ez az üres óra aztán továbbkígyóuzott üres 2-3 órává,míg végül napokká és -majdnem- hetekké. Szóval aki idejön az abszolút ürességet talál (ha értitek mire gondolokxD)...
A műltkor én is elkezdtem olvasgatni a mangákat a libribexDés ott láttam,hogy valóban egyik sem tökéletes.
Mostmár csak azt nem értem (hogy így viszaolvasva) mindenki azt mondja,hogy "én elnézem a késést,meg "inkább haladjunk a tökéletes felé",stb,stb...
Akor mi itt a vita?
Gyakrolatilag a vita már nem a késésekről szól, hanem az átlagéletkorról (mellesleg nem tehetek róla hogy anyukám 93-ban lett terhes...), a pénzről és minden olyan dologról,amelyben a lehető legjobban különbözünk^^
Szerk: Songá 2008-07-26 09:56:13
Szerintem meg a végtelenségig fog folytatódni a személyeskedés. Valakinek van véleménye esetleg a "csúszások" témához is?
Tegnap a nagy esőben elcsúsztam a vizes aszfalton..
Azzzta. Te vagy az én lelki társam.
Ha senki nem ordítja le a fejemet, Nekem is lenne véleményem:
Mind különbözőek vagyunk, különbözőek az elvárásaink, és a másikét tiszteletben kell tartani. Nekem am. nincs túl sok közöm a csúszás témához, mert: 1. nem voltam conon; 2. nem hiszem, hogy meg akarom venni a Death Note mangát. (meg a Narutót sem, meg a Kens(h?)int sem... de akkor mit is veszek? Árnybírót, Élnit, és ha lesz még hasonló oneshot mangája a kiadónak, azt)
Oké, abbahagyom nemsoká énis a személyeskedést, és aki elkezdte az ilyen anyagi témát fölhozni, azt Én nem szeretem, mert sztem nem illik pénzről beszélgetni, ill írogatni. Egyéni probléma.(meg az is, hogy Én kit szeretek és kit sem, oké, ügyes vagy Kíra...)
Sztem fölösleges volt annyit vitáznotok Picilány, mert a Te véleményed is maradni fog és az Övé is. Miért kezdtétek kkor el? Hogy leordítsátok a másikat? Mert akkor csak égetitek Magatokat, hogy ilyen szinten vagytok.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-07-25 20:04:22
(#162) Napokban beültem a libribe és elkezdtünk olvasni a barátnőmmel mangákat :'D.. Jó.. hülyék vagyunk, voltak rajtunk kívül még egy csomóan akik ott olvastak mangát, szóval lényegtelen. De nem csak a mangafan ejt hibákat. Az ördög menyasszonyát olvastam, és volt mikor alig tudtam elolvasni a dolgokat, mert a fele le volt vágva, stbstb... A makrancos hercegnő-ben is voltak hibák, most mondja barátnőm xD szóval... előfordul.
Ti vagytok a legjobbaaaaaak!!! ^^
Chika: Arigatoou hogy kiadtátok a kedvenc mangám (Death Note). Sok sikert! Tudom, hogy nagyon sok jó mangát fogtok még kiadni.
Ti vagytok a legjobbaaaaaak!!! ^^
Chika: Arigatoou hogy kiadtátok a kedvenc mangám (Death Note). Sok sikert! Tudom, hogy nagyon sok jó mangát fogtok még kiadni.
Nem vadoocot védem,mert nem idevaló amit írt.Meg az se ahogy tette.
De annyi degenerált ember van itt.
Nem hiába szidják mindenhol az itt lévő fórumosokat.Aki más fórumokon is van az tudja miről beszélek.
De látszik azért a 14 éves átlagéletkor.
(tisztelet a kivételnek)
Nem hiába szidják mindenhol az itt lévő fórumosokat.Aki más fórumokon is van az tudja miről beszélek.
(tisztelet a kivételnek)
Hát degeneráltat azért nem mondanék, de tény, hogy az átlagéletkor kábé 14. Ezért taszító kicsit ez a fórum, de pl Trigunról kaptam jó infókat itt. :) Amúgy a legjobb, amikor vitát akarsz kezdeményezni (persze nem bunkó vitát, hanem tartalmasat), és a vitapartnered csak néz, hogy mi van. Aztán meg jön apu a gép elé, és lépnie kell. :)
na de ez nagyon off
Jó nem degenerált,de azéret kb az elején 3-4 ember értette meg mit is akar vadooc mondani.
És ahelyett,hogy ha nem értik nem szólnak hozzá elkezdett mindenki szitkozodni.(amit belátok késöbb már realitást kapott)Azért azt ne felejtsük el,hogy mindenhez több ember kell.
Nem vadoocot védem,mert nem idevaló amit írt.Meg az se ahogy tette.
(tisztelet a kivételnek)
(tisztelet a kivételnek)
Hát degeneráltat azért nem mondanék, de tény, hogy az átlagéletkor kábé 14. Ezért taszító kicsit ez a fórum, de pl Trigunról kaptam jó infókat itt. :) Amúgy a legjobb, amikor vitát akarsz kezdeményezni (persze nem bunkó vitát, hanem tartalmasat), és a vitapartnered csak néz, hogy mi van. Aztán meg jön apu a gép elé, és lépnie kell. :)
na de ez nagyon off
beküldve: 2008-07-25 17:40:12
(#159) Nem vadoocot védem,mert nem idevaló amit írt.Meg az se ahogy tette.
(tisztelet a kivételnek)
(tisztelet a kivételnek)
nekem mostantól nem lehet véleményem, se negatív, se pozitív.
Bingo!
no pussy, just the dicks
Hát egyesek nagyon szeretnek beszólogatni.
Nem tudom, hogy miért peddig már a csúszások is korigálva lettek.
Nem tudom, hogy miért peddig már a csúszások is korigálva lettek.
...És mivel itt csak hülyeséggel való agytágítások mennek, akár be is lehetne zárni a témát,nem?