Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Amúgy meg örülnének h egyáltalán kiadják magyarul.Ha meg nemtetszik,nem kell megvenni
Kalap kabát pont.
Úgy legyen!!! Am az egész bejegyzéssel egyetértek, de had ne legyen már itt mégegyszer Sztem a 2000 Ft nem sok, pláne ha azt vesszük, hogy vannak hobbik, amik jóval efölött az ár fölött mozognak. Pl. próbáltatok már Louis Vuitton táskákat gyűjtögetni? érdekes lenne
Kalap kabát pont.
Úgy legyen!!! Am az egész bejegyzéssel egyetértek, de had ne legyen már itt mégegyszer Sztem a 2000 Ft nem sok, pláne ha azt vesszük, hogy vannak hobbik, amik jóval efölött az ár fölött mozognak. Pl. próbáltatok már Louis Vuitton táskákat gyűjtögetni? érdekes lenne
"A keserű vörös könnyek áradnak és egyesülnek a végtelen homokkal...táplálva a bennem lévő káoszt, amitől még erősebb leszek."
el lett magyarázva
Jó, tudom, egyéni szoc. prob., de akkor is... El lett magyarázva? Brrrr... Talán elmagyarázták, nem? Eh...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-30 09:00:53
(#184) Bocsi, de már el lett magyarázva a csúszás oka, csak máshol. Nézd meg talán a szerkesztői blogban az "Animecon után"-t.
Egyébként ha késik, akkor az ember még jobban várja és még jobban örül neki, hogy megszerezte. Én nem haragszom a csúszás miatt, mert fontos a minőség. Több kedvem van egy szép, védőborítós (már megint az a borító) mangát olvasni, mint egy olyat, aminél figyelnem kell, hogy ne essen szét.
Egyébként ha késik, akkor az ember még jobban várja és még jobban örül neki, hogy megszerezte. Én nem haragszom a csúszás miatt, mert fontos a minőség. Több kedvem van egy szép, védőborítós (már megint az a borító) mangát olvasni, mint egy olyat, aminél figyelnem kell, hogy ne essen szét.
Nem vettem meg Nem adtam volna ki az addigra megmaradt pénzem hatvan százalékát egy olyan manga első kötetére, amit egészben eltudok olvasni egy olyan oldalon, ami bevan rakva kedvencekhez
Edit: Ha 2000-2600 körül lett volna, megvettem volna.
Edit: Ha 2000-2600 körül lett volna, megvettem volna.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-29 16:35:26
Én eddig egyetlen mangát drágálltam csak, 3300-ért angol Love Hina 1-et, conon...
Hú, jól lehúztak. :) Emlékszem, egyszer con-on vettem Love Hinát (alapesetben "olcsó helyről" szoktam rendelni), 2300 volt, az eladó viszont azt mondta, "ha tudsz apróban adni, akkor 2000".
Mondjuk a Love Hina minden pénzt megér. ^^
Én minőséggel mindig is elégedett voltam, átírások ellen elvből ellen vagyok, de üssekő, úgyis csak olyat veszek ami tényleg érdekel, ha pedig tényleg érdekel, nem az átíráson múlik. A néhánynapos késések DN esetében sem érdekeltek, engem inkább a 'három hónapja nincs, kéthavonta jelenik meg' dolgok zavarnak inkább.
az 1990 forintos dologhoz - nekem a kétezer valahogy mindig kevesebbnek tűnik, benyúlok a pénztárcába és egyben kinntvan az egész. Tízforintos visszajárókkal amúgyse hülyülök..
Az árakhoz pedig - hát aki drágállja a kétezret a hobbijára, egy könyvre, az főhet a saját levében. Én eddig egyetlen mangát drágálltam csak, 3300-ért angol Love Hina 1-et, conon...
Amúgy szerintem jó volna egy külön modul, ahol a sorozatok tervezett (!) dátumai lennének. Nana 2, igyekszünk ekkorra kihozni. És ez időről időre frissülne. Ezzel lehet hogy elkerülhető lenne az arguing a sorozat topikjában.
az 1990 forintos dologhoz - nekem a kétezer valahogy mindig kevesebbnek tűnik, benyúlok a pénztárcába és egyben kinntvan az egész. Tízforintos visszajárókkal amúgyse hülyülök..
Az árakhoz pedig - hát aki drágállja a kétezret a hobbijára, egy könyvre, az főhet a saját levében. Én eddig egyetlen mangát drágálltam csak, 3300-ért angol Love Hina 1-et, conon...
Amúgy szerintem jó volna egy külön modul, ahol a sorozatok tervezett (!) dátumai lennének. Nana 2, igyekszünk ekkorra kihozni. És ez időről időre frissülne. Ezzel lehet hogy elkerülhető lenne az arguing a sorozat topikjában.
Trilliannál vetted a Love Hinát, nemde? Én meg a Bleach 6ot vettem náluk 2600ért... Drágálltam bizony...
beküldve: 2008-07-29 16:03:45
(#180) Én minőséggel mindig is elégedett voltam, átírások ellen elvből ellen vagyok, de üssekő, úgyis csak olyat veszek ami tényleg érdekel, ha pedig tényleg érdekel, nem az átíráson múlik. A néhánynapos késések DN esetében sem érdekeltek, engem inkább a 'három hónapja nincs, kéthavonta jelenik meg' dolgok zavarnak inkább.
Több helyen sem értek egyet veled, de ilyen kis hülyeségeken vitázni sincs kedvem :)
Viszont lent van vki, aki egy az egybe ezt a szuperhosszú kommentet egészben idézte (ráadásul közvetlenül a komment fölött...)
Viszont lent van vki, aki egy az egybe ezt a szuperhosszú kommentet egészben idézte (ráadásul közvetlenül a komment fölött...)
Szerk: Nagashi 2008-07-28 17:43:38
beküldve: 2008-07-28 16:53:58
(#178) Én figyelni szoktam az "apróságokra" és örulök hogy a mangafan mindig a legjobbat nyújtja.Csak így tovább!!!!!!!!
Biztos csak elnézte! ^^'
Már más topikban is ezt csinálta, azért írtam. Lehet, hogy nem vette észre és azért írtam, hogy észrevegye. Nem lecseszésnek.
Én csak az entert nyomom mielött írok.
SRY.
Azt nem kell nyomni. De figyelj oda legközelebb, hogy ne a quotationbe írj mert nagyon nehéz kibogozni
Nah végre egy mosolygó smiley amikor nekem írsz, de még nem eléggé mosolyog...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Biztos csak elnézte! ^^'
Már más topikban is ezt csinálta, azért írtam. Lehet, hogy nem vette észre és azért írtam, hogy észrevegye. Nem lecseszésnek.
SRY.
Azt nem kell nyomni. De figyelj oda legközelebb, hogy ne a quotationbe írj mert nagyon nehéz kibogozni
Biztos csak elnézte! ^^'
SRY.
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Biztos csak elnézte! ^^'
beküldve: 2008-07-26 22:07:45
(#173)