Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
beküldve: 2008-09-06 11:15:46
(#105) Én kiskoromban(Kb.3évesen) Ninára hasonlítottam a Fullmetal alchemistből
csak az én szemem barna nem kék!
csak az én szemem barna nem kék!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-08-20 20:14:53
(#104) Én tulajdonképpen senkire De ha a hajamat megnövesztem TALÁN egy kicsit Obitóra.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Totoro-ra.
ez cuki volt
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-20 20:12:04
(#102) beküldve: 2008-08-20 19:56:00
(#101) régen nem voltak barátaim senki se kedvelt nem is játszotak velem ( nemtom miért ) aztán bekerültem 1 manga cluba ot let pár utána több is több ez narutora hasonlit picit elég bosszúáló természet vagyok és könyen felehet dühiteni ez is kicsit naruto és jófej vagyok!!! . de a mygyar hangom nem nyávog !! szerencsére!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Szerk: R.A.M.E.N 2008-08-20 20:01:06
Örülök hogy ennyire biztos vagy benne.
Az alapján, amit leírtál, biztos is lehet benne. A vita esetleges folytatásához meg legyetek jók keresni vagy csinálni egy megfelelő topikot.
Szerk.: csináltam egyet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-20 00:08:12
beküldve: 2008-08-19 23:45:28
(#99) Oh, most én lettem a csúnya, gonosz mumus...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Kösz, így most már értem, mit akart mondani és egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem nagyon vágja a Trigunt.
Egyébként tudtommal nincs Trigun topic.
Örülök hogy ennyire biztos vagy benne. Én sem tudok Trigun topicról, de inkább az őszinte véleményemet megtartom mert nem tűrné a nyomdafestéket.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Kösz, így most már értem, mit akart mondani és egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem nagyon vágja a Trigunt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-19 23:20:35
Mert nehéz ölnie főleg olyat "aki" ártetlan előtte térdel és nem ölt meg senkit csak rossz oldalra állt.
Ezt biztos az én hozzászólásomra válaszoltad? Csak mert nem igazán értem, mire akarsz kilyukadni.
Amennyire én látom, ez még a Trigun-nal kapcsolatos vitába ment (amit nem értek, hogy miért itt, és nem a saját topikjában kell folytatni, de ez egy. szoc. prob.). Jelesül hogy Vash ezért habozott volna megölni Legatót. Ez szvsz baromság: Legato többszörös tömeggyilkos volt, ráadásul éppen meg akarta ölni a két biztosítós csajt.
beküldve: 2008-08-19 23:10:13
(#95) Egyikre sem... Bár egy helyen tipikusan fel szokott állni egy tincs a hajamból (ott van egy forgó), de kb ennyiben kimerül a hasonlóság. :)
Mert nehéz ölnie főleg olyat "aki" ártetlan előtte térdel és nem ölt meg senkit csak rossz oldalra állt.
Ezt biztos az én hozzászólásomra válaszoltad? Csak mert nem igazán értem, mire akarsz kilyukadni.
Szerk: Mariko 2008-08-19 23:03:49
sztem ezt azért mondhata mert mindgi verem az egyik fiú oszt. társam ha valami hülyeséget csinál XD
Ez inkább Csidori Kaname jellemzője
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Szerk: Milady 2008-08-19 14:33:42
A bátyám teljesen ugyanaz mint Bleachból Grimmjow ugyanaz a haj ugyanaz az őrült fej
Engem is érdekel a bátyád