Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
beküldve: 2008-08-09 17:29:58
(#60) Szeretnék Lucyra hasonlítani az Elfen Liedből... klassz kis jeleneteket rendeznék az Örs vezér téren.
De a valóságban Orochimarura hasonlítok Megnyerő személyiség vagyok, szimpatizálok a hüllőkkel, és kergetem a szépfiúkat... no de viccen kívül: a hangunk teljesen egyforma
De a valóságban Orochimarura hasonlítok Megnyerő személyiség vagyok, szimpatizálok a hüllőkkel, és kergetem a szépfiúkat... no de viccen kívül: a hangunk teljesen egyforma
beküldve: 2008-08-09 17:21:04
(#59) Csak hogy további érdekességeket fedezzünk fel magunkban.
Kinézetre vagy vislekedésre?
És akkor már nevezük meg az anima-kat
Kinézetre vagy vislekedésre?
És akkor már nevezük meg az anima-kat
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-09 16:40:38
(#58) hát én Kaneme Chidorira külsőleg magyarul vékony ,magas lány vok,jah kicsit verekedős xD de most már annyira nem..mint 3 évvel ezelőtt,nah akk rosszabb voltam mint Kaname^^ de igazából inkább Tessára akarok külsőleg^^
" Ha egyszer el is jön az az idő,mikor mindenkiben ellenséget látsz,én akkor is végig melletted állok, hát soha ne add fel,én egyetlen virágom!"
Öhhmm.... háát...Ryuk
Plasztikai sebészet?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-07 21:41:00
(#56) beküldve: 2008-08-07 21:20:32
(#55) hátt...igazat megvalva először Kaname-ra kezdtem gyanakodni, h talán olyan vagyok mint ő...., de aztán rájöttem h legkevésbé sem hasonlítok rá.
Ha FMP-t akarok mondani pl akkor már inkább Mellisa Mao X)
Én Haruhi Suzumiya-ra szeretnék hasonlítani, mert olyan menő...de hát, ez van, ezt kell szeretni
Ha FMP-t akarok mondani pl akkor már inkább Mellisa Mao X)
Én Haruhi Suzumiya-ra szeretnék hasonlítani, mert olyan menő...de hát, ez van, ezt kell szeretni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-05 23:06:54
(#54) Hogy melyikre, arról fogalmam sincs - de Kiora-csan egy az egyben Csidori Kaname a Full Metal Panic!-ból...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha jobban belegondolok talán némely tulajdonságokban nem is az, hogy olyan vagyok mint ő, hanem inkább olyan szeretnék lenni?
Ki mondtad a varázsszót. Már a topic eleje óta az az érzésem, hogy többségében "arra fogok hasonlítani akire hasonlítani szeretnék." Ezért nem is írtam ide semmit ebben a kérdésben még.
Szerk: miyu 2008-08-05 22:52:12
beküldve: 2008-08-05 19:00:56
(#52) Chiyo-chan-ra!!! ! ugyanúgy nézek ki,szeretek "főzöcskézni" ,csak nincs annyi eszem
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szerk: Child prodigy 2008-08-05 19:01:17
Inteee-chaaan.
De komolyan. Csak ő szebb. Az a nő én vagyok kreol bőrrel, faszányosabb szemüveggel, és magsabb termettel. Hosszabb lábbal, szebb alkattal, több fizikai erővel stb...
De hogy belül mennyire ugyanolyanok vagyunk, az hihetetlen.
(Sir Integral Fairbrook Wingates Hellsing)
De komolyan. Csak ő szebb. Az a nő én vagyok kreol bőrrel, faszányosabb szemüveggel, és magsabb termettel. Hosszabb lábbal, szebb alkattal, több fizikai erővel stb...
De hogy belül mennyire ugyanolyanok vagyunk, az hihetetlen.
(Sir Integral Fairbrook Wingates Hellsing)
Percek óta azon töprengek, hogy ez jó vagy rossz-e inkább...
:( Arrogancia szempontjából végül is nem éppen előnyös. But she is my idol *_*
Ha jobban belegondolok talán némely tulajdonságokban nem is az, hogy olyan vagyok mint ő, hanem inkább olyan szeretnék lenni? Hm, ez most egy jó kérdés. Csodálom a lelki erejét, mi mindenen ment keresztül, és mégis milyen fantasztikus vezető maradt.
Ezen még el kell gondolkoznom. :/
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Egyik szülőd fogorvos, ugye? Biztos ők mondnak neked ilyen bal ketteseket
Egyáltalán nem. Fodrász és cégvezető igazgató.
Majdnem
Egyáltalán nem. Fodrász és cégvezető igazgató.
beküldve: 2008-08-01 21:13:56
(#48) Én 1 kicsit naruto-ra ha megnövesztem a hajamat.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mellesleg még nagyon sokmindenkiből van bennem..
Akkor más én is sok egyénra hasonlítok. Ichigo-ra is hasonlítok, mert hasonlít a jobb orrlukunk. És képzeljétek: az alsó bal 2-s fogam teljesen olyan, mint L-é.
Mellesleg még nagyon sokmindenkiből van bennem..
Akkor más én is sok egyénra hasonlítok. Ichigo-ra is hasonlítok, mert hasonlít a jobb orrlukunk. És képzeljétek: az alsó bal 2-s fogam teljesen olyan, mint L-é.