• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Vampire Knight
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 <<>>
beküldve: 2008-07-28 22:27:23
(#30)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Inteee-chaaan.
De komolyan. Csak ő szebb. Az a nő én vagyok kreol bőrrel, faszányosabb szemüveggel, és magsabb termettel. Hosszabb lábbal, szebb alkattal, több fizikai erővel stb...
De hogy belül mennyire ugyanolyanok vagyunk, az hihetetlen.

(Sir Integral Fairbrook Wingates Hellsing)

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-07-28 22:21:19
(#29) Válasz Sakamoto Riku (#11) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Riku, クイックシルバー: előtettek a lehetőség, kivan írva a címem x)

Szerk: miyu 2008-07-28 22:22:11
beküldve: 2008-07-28 22:09:38
(#28)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

Azért olyat s elát mindennap az ember, h vki szétoffolja a sajét topikját...

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-28 22:06:32
(#27) Válasz .., (#25) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Hát szerintem én leginkább...nem is tudom..belsőleg Talához, vagy Ulquiorrához....külsőleg szerintem leginkább egyikre se, olyan egyedi vagyok...na jó, talán Yami Yugira vagy Insector Hagára

Amúgy még szerencse hogy itt van Bence-kun, aki a sok Ichigo kaliberű gyereket nagyjából féken tartja

Bene-kun
Hirtelen nem esett le, hogy miért "Ichigo kaliberű", mondom Ichigo jó arc, de aztán leesett, hogy nem a Kurosakiról, hanem kedves fórumtársunkról van szó

Jah, kösz leesett...

"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 22:03:40
(#26) Válasz Necrokid Moonshadow (#24) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Hát szerintem én leginkább...nem is tudom..belsőleg Talához, vagy Ulquiorrához....külsőleg szerintem leginkább egyikre se, olyan egyedi vagyok...na jó, talán Yami Yugira vagy Insector Hagára

Amúgy még szerencse hogy itt van Bence-kun, aki a sok Ichigo kaliberű gyereket nagyjából féken tartja

Ja, csak az fura ,h ő magának Ichigót írt...XD

"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 22:02:12
(#25) Válasz Necrokid Moonshadow (#24) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Bene-kun
Hirtelen nem esett le, hogy miért "Ichigo kaliberű", mondom Ichigo jó arc, de aztán leesett, hogy nem a Kurosakiról, hanem kedves fórumtársunkról van szó

beküldve: 2008-07-28 22:00:29
(#24) Válasz Necrokid Moonshadow (#23) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-28 21:59:43
(#23)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-07-28 21:18:34
(#22)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
Olyan viccesek vagytok h. az már fáj. Amúgy én naon szeretem az ilyen topicokat! Csak nem kéne elrontani sok idióta vitával! Habár engem jobb kedvre derítenek XD

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-28 21:08:36
(#21) Válasz 漫画 Smiley (#20) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Na mind 1...

Hát inkább.

beküldve: 2008-07-28 21:02:11
(#20) Válasz .., (#19) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Hé , nincs jobb dolgot mint szekálni ?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?

Most nem is szekáltalak. Csak közöltem, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Látom van sok időd keresgélni az én topikjaimat. Ha nincs más szórakozásod, hát hajrá...

Na mind 1...

beküldve: 2008-07-28 20:59:50
(#19) Válasz 漫画 Smiley (#18) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Hé , nincs jobb dolgot mint szekálni ?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?

Most nem is szekáltalak. Csak közöltem, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Látom van sok időd keresgélni az én topikjaimat. Ha nincs más szórakozásod, hát hajrá...

beküldve: 2008-07-28 20:56:52
(#18) Válasz .., (#16) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Az, ha látom, hogy egy oldalnyi hsz. érkezett egy topichoz, már nem jelent túl jót. Mostanában már az sem, ha megnézem a címét. Most is ez a helyzet nagyjából. Tudom, hogy nem lett kérdezve a véleményem, de értelmetlen a topic. Ismerjük meg egymást. Találkozzatok, vagy MSN. Ezt én mondom, akinek 22 partnere van MSN-en a fórumról. Jut eszembe: Miyu, felvehetlek MSN-re? Szimpatikusnak talállak, szeretnélek megismerni.

Külsőre: képzeljetek el egy 161 cm-es, 14 éves, torzarcú Light-ot.

Na látod, Smiley, nem csak szerintem értelmetlen a topic.

Miyu, engem is felvehetnél msnre

beküldve: 2008-07-28 20:55:31
(#17) Válasz Winchester (#15) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Még nem született meg az az enimeszereplő, aki annyira klassz lenne, mint én...

És annyira szerény

Sajnos a szerénység, mint olyan, nem egyeztethető össze a népszerűségemmel... amúgy meg: eddig egy kicsit beképzelt voltam, de mostmár tökéletes vagyok...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-07-28 20:54:32
(#16) Válasz Sakamoto Riku (#11) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Az, ha látom, hogy egy oldalnyi hsz. érkezett egy topichoz, már nem jelent túl jót. Mostanában már az sem, ha megnézem a címét. Most is ez a helyzet nagyjából. Tudom, hogy nem lett kérdezve a véleményem, de értelmetlen a topic. Ismerjük meg egymást. Találkozzatok, vagy MSN. Ezt én mondom, akinek 22 partnere van MSN-en a fórumról. Jut eszembe: Miyu, felvehetlek MSN-re? Szimpatikusnak talállak, szeretnélek megismerni.

Külsőre: képzeljetek el egy 161 cm-es, 14 éves, torzarcú Light-ot.

Na látod, Smiley, nem csak szerintem értelmetlen a topic.

Miyu, engem is felvehetnél msnre

Szerk: .., 2008-07-28 20:54:54
Oldalak: ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 <<>>