Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Hé , nincs jobb dolgot mint szekálni
?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?
?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?Most nem is szekáltalak. Csak közöltem, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Látom van sok időd keresgélni az én topikjaimat. Ha nincs más szórakozásod, hát hajrá...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Hé , nincs jobb dolgot mint szekálni
?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?
?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?Most nem is szekáltalak. Csak közöltem, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Látom van sok időd keresgélni az én topikjaimat. Ha nincs más szórakozásod, hát hajrá...
Winter is coming
Az, ha látom, hogy egy oldalnyi hsz. érkezett egy topichoz, már nem jelent túl jót. Mostanában már az sem, ha megnézem a címét. Most is ez a helyzet nagyjából. Tudom, hogy nem lett kérdezve a véleményem, de értelmetlen a topic. Ismerjük meg egymást. Találkozzatok, vagy MSN. Ezt én mondom, akinek 22 partnere van MSN-en a fórumról. Jut eszembe: Miyu, felvehetlek MSN-re? Szimpatikusnak talállak, szeretnélek megismerni.
Külsőre: képzeljetek el egy 161 cm-es, 14 éves, torzarcú Light-ot.
Na látod, Smiley, nem csak szerintem értelmetlen a topic.
Miyu, engem is felvehetnél msnre
?MIért az milyen topik már az h "Lost-Eltüntek"?"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
Még nem született meg az az enimeszereplő, aki annyira klassz lenne, mint én...
És annyira szerény
Sajnos a szerénység, mint olyan, nem egyeztethető össze a népszerűségemmel... amúgy meg: eddig egy kicsit beképzelt voltam, de mostmár tökéletes vagyok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Az, ha látom, hogy egy oldalnyi hsz. érkezett egy topichoz, már nem jelent túl jót. Mostanában már az sem, ha megnézem a címét. Most is ez a helyzet nagyjából. Tudom, hogy nem lett kérdezve a véleményem, de értelmetlen a topic. Ismerjük meg egymást. Találkozzatok, vagy MSN. Ezt én mondom, akinek 22 partnere van MSN-en a fórumról. Jut eszembe: Miyu, felvehetlek MSN-re? Szimpatikusnak talállak, szeretnélek megismerni.
Na látod, Smiley, nem csak szerintem értelmetlen a topic.
Miyu, engem is felvehetnél msnre
Winter is coming
Szerk: クイックシルバー 2008-07-28 20:54:54
És annyira szerény
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Na, TE vagy az én emberem!!!!
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-28 20:52:15
(#13) Még nem született meg az az animeszereplő, aki annyira klassz lenne, mint én...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-07-28 21:00:30
beküldve: 2008-07-28 20:25:32
(#12) egy kicsit Misa a DN-ből (tudom h sokan utálják nyahh
)
FMPből meg Melissára
Külsőleg még nem találtam megfelelő animeszereplőt XD
)FMPből meg Melissára
Külsőleg még nem találtam megfelelő animeszereplőt XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-28 19:44:08
(#11) Az, ha látom, hogy egy oldalnyi hsz. érkezett egy topichoz, már nem jelent túl jót. Mostanában már az sem, ha megnézem a címét. Most is ez a helyzet nagyjából. Tudom, hogy nem lett kérdezve a véleményem, de értelmetlen a topic. Ismerjük meg egymást. Találkozzatok, vagy MSN. Ezt én mondom, akinek 22 partnere van MSN-en a fórumról. Jut eszembe: Miyu, felvehetlek MSN-re? Szimpatikusnak talállak, szeretnélek megismerni.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-28 20:49:44
ihh, de kemény lett valaki^P^
Ez már bannt ér
Ez már bannt ér
Nem azért, csak túl sok a felesleges topik. Mondjuk ennek több értelme van, mint a "Szoktál animeszereplőről álmodni?"-nak
ihh, de kemény lett valaki^P^
Ez már bannt ér
Ez már bannt ér
Nem azért, csak túl sok a felesleges topik. Mondjuk ennek több értelme van, mint a "Szoktál animeszereplőről álmodni?"-nak
Winter is coming
Szerk: クイックシルバー 2008-07-28 14:27:08
beküldve: 2008-07-28 14:24:06
(#8) ihh, de kemény lett valaki^P^
Ez már bannt ér
Ez már bannt ér
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Én Ichigora vagy Ishidára szvsz.
Nem kérdeztem a véleményedet, borotválatlan szőkécske. Amúgy meg tök baromság a topik szvsz.
beküldve: 2008-07-28 14:16:09
(#6) Én Ichigora vagy Ishidára szvsz.
Amúgy meg tök baromság a topik szvsz.
Winter is coming