Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
De komolyan. Csak ő szebb. Az a nő én vagyok kreol bőrrel, faszányosabb szemüveggel, és magsabb termettel. Hosszabb lábbal, szebb alkattal, több fizikai erővel stb...
De hogy belül mennyire ugyanolyanok vagyunk, az hihetetlen.
(Sir Integral Fairbrook Wingates Hellsing)
Azért olyat s elát mindennap az ember, h vki szétoffolja a sajét topikját...
Amúgy még szerencse hogy itt van Bence-kun, aki a sok Ichigo kaliberű gyereket nagyjából féken tartja
Bene-kun
Hirtelen nem esett le, hogy miért "Ichigo kaliberű", mondom Ichigo jó arc, de aztán leesett, hogy nem a Kurosakiról, hanem kedves fórumtársunkról van szó
Amúgy még szerencse hogy itt van Bence-kun, aki a sok Ichigo kaliberű gyereket nagyjából féken tartja
Bene-kun
Hirtelen nem esett le, hogy miért "Ichigo kaliberű", mondom Ichigo jó arc, de aztán leesett, hogy nem a Kurosakiról, hanem kedves fórumtársunkról van szó
Most nem is szekáltalak. Csak közöltem, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Látom van sok időd keresgélni az én topikjaimat. Ha nincs más szórakozásod, hát hajrá...
Most nem is szekáltalak. Csak közöltem, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Látom van sok időd keresgélni az én topikjaimat. Ha nincs más szórakozásod, hát hajrá...
Külsőre: képzeljetek el egy 161 cm-es, 14 éves, torzarcú Light-ot.
Na látod, Smiley, nem csak szerintem értelmetlen a topic.
Miyu, engem is felvehetnél msnre
És annyira szerény
Sajnos a szerénység, mint olyan, nem egyeztethető össze a népszerűségemmel... amúgy meg: eddig egy kicsit beképzelt voltam, de mostmár tökéletes vagyok...
Külsőre: képzeljetek el egy 161 cm-es, 14 éves, torzarcú Light-ot.
Na látod, Smiley, nem csak szerintem értelmetlen a topic.
Miyu, engem is felvehetnél msnre