Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Nos tartozkodó?
írtam de jobbnak láttam, inkább átírni erre,
nem vagyok valami nagy önelemző
annyit mondok külső Itachi
Szerk: Kál 2008-08-11 21:47:37
Valóban akkor Te kire hasonlítasz?
És a viselkedésed?
És a viselkedésed?
Én tartózkodom
Tartózkodni nem ér hát nem is tudom külsőleg talán Saya kissé mixelve....
Viselkedés azt már írtam és ha valaki nem értené Legatót:
VAn konkrét célja elszántsága, hogy meg is valósítsa nekem ez hiányzik és szeretném.
Nos tartozkodó?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
hát már eléggé el lett térítve a topik
Valóban akkor Te kire hasonlítasz?
És a viselkedésed?
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Biztos vagy benne hogy ember volt? Szerintem nem:)
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy igen. Ez dramaturgiailag is indokolt, mert így kap megfelelő súlyt az, amit mond, hisz és tesz.
Amúgy szvsz az ő halála az egyik legjobban megkomponált és legalaposabban előkészített jelenet az egész animében.
Amúgy szvsz az ő halála az egyik legjobban megkomponált és legalaposabban előkészített jelenet az egész animében.
Szerintem ő nem ember hanem hasonló mint Wash és Nives(K) energia a lételemük. Csak igazából nem is tudom miért csinálja azon kívül , higy Washt konkrét gyilkosságra kötelezze, hisz valóban ölt már előtte is....
Szerk: Milady 2008-08-11 20:43:30
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy igen. Ez dramaturgiailag is indokolt, mert így kap megfelelő súlyt az, amit mond, hisz és tesz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tény, hogy Knives csinált ezt-azt vele, pl. megkapta Vash fél karját, de attól még ember maradt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Főleg mert befolyásolni tudja mások agyát meg annyira kiismerhetetlen.
Te tudod ki is ő igazán? És képes-e valóban meghalni?
Láttam a Trigunt... párszor. Legato képessége tényleg eléggé imba,
de ezt leszámítva ember volt és rendesen megmurdelt a végén.
Láttam a Trigunt... párszor. Legato képessége tényleg eléggé imba,
de ezt leszámítva ember volt és rendesen megmurdelt a végén.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-11 18:35:12
(#65) Hát....én 1 kicsit obitora,de inkább akarék olyan lenni mint Zero
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Miért akarsz Legatóra hasonlítani? A fazon a csótányoknál is kevesebbre tartotta önmagát...
Miért akarsz Legatóra hasonlítani? A fazon a csótányoknál is kevesebbre tartotta önmagát...
beküldve: 2008-08-11 17:43:26
(#62) Hát igazából sok karakter van akire szeretnék hasonlítani Kaleido Star: Leila Hamilton; Yu-Yu Hakusho: Kurama; Bleach: Yourichi; Death Note: Yagami Light; Trigun; Legato Bliesummer, vagy Wolfwood:)
Szerk: Milady 2008-08-11 18:22:14
beküldve: 2008-08-09 17:58:59
(#61) Itt lehetne is a kérdés második fele, kire SZERETNÉL hasonlítani Én leginkább Shin-re a Nanából. Ő olyan király.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White