Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Akkor én is leírom az új, összesített változatot xD
belső tulajdonságokban leginkább Konata Izumi (Lucky Star), mert én is olyan lusta disznó vagyok, aki csak mangákat olvas/animéket néz x3, utána külső...hmm... azt nem nagyon tudom...a belső még: Chidori Kaname (fiú-verés xD), utána még Komatsu Nana (Nanából), én is mindenben vesztes vagyok, és u.úgy mindent többször átgondolok...
Belső tulajdonságokban: Sakura (Naruto), Kurama (Yu Yu Hakusho), Integra (Hellsing), L (Death Note) - nem igazán tudom ez mind hogy jött össze. XD
Külsőre pedig leginkább L-re hasonlítok. Igaz lány vagyok, de ez van! XD
az nem baj csak a végén nehogy higgy nekik és az esti híradóban te legyél a főszám
Amúgy meg egyikre sem, mert nem vagyok fekete-fehér, nem férek bele egy 1/6-oldalnyi kis négyzetbe, vastagabb a combom, mint a karom és nem lesz ×× a szememből, ha beverem a fejem.
Belsőre:
Lusta vagyok mint Shikamaru (Naruto).
Amikor ideges vagyok akkor dulifulizok mint Lina (Slayers) de néha olyan szerény vagyok mint Orihime (Bleach) és olyan szétszórt vagyok mint Naruto
Én is xD Semmi baj nincs ezzel xD
Ki milyen vagány etc...
Oké, nem mondom magamra kifejezetten, hogy punker vagyok, de csak fekete ruhákat hordok, láncal az oldalamon, most nagyon fáj a fogam egy acélbetétesre, és nem utolsó sorban csak rock meg punk zenét hallgatok... na jó az utobbi időben már metált is... de alkoholt nem iszom, semmibe, sehogy, semmilyen formába... egy kicsit szerintem is ellentmondásos a dolog... de tartom magam hozzá
Rocker az, aki rockot hallgat, punk az, aki punkzenét hallgat.
Nincs olyan szó hogy punker..
Azt pedig nem értem hogy miért nem iszol soha alkoholt, megijesztett a környezetismeret tankönyv negyedikben? X)
Elnézést kérek az itt jelen lévő, nálam jóval tapasztaltabb, és hozzám hasonló gyerekeket jól ismerő fórumozóktól, ezentúl bár nehéz lesz, igyekszem visszafogni magam, hogy ne nézzetek teljesen hülyének.