Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
beküldve: 2010-12-27 16:58:48
(#195) Én leginkább Kiryuu Zero-ra hasonlítok a Vampire Knight-ból.
Ezért is úgy szoktak hívni a suliban vagy Kiryuu vagy éppenséggel a többség Zero-nak hív.
De az osztályban le is szoktak sokszor vámpírozni.
Meg a Vampire Knight manga is nagyon 'Cool' úgyhogy engem nem zavar.
Ezért is úgy szoktak hívni a suliban vagy Kiryuu vagy éppenséggel a többség Zero-nak hív.
De az osztályban le is szoktak sokszor vámpírozni.
Meg a Vampire Knight manga is nagyon 'Cool' úgyhogy engem nem zavar.
Szerk: ZeRo 2010-12-27 17:06:20
beküldve: 2010-12-22 00:30:33
(#194) Akiben leginkább magamat látpm az Takemoto Yuuta (Méz és lóhere.) És ezt nem csak én látom így, hanem sok barátom is.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-12-21 23:59:00
(#193) külsőre Shinra Kishitani (női vörzsön) a Durarara!!-ból, belsőre meg..
..leginkább azt mondanám, hogy Arashi Nagase a Paradise Kiss-ből, de erősen hajazok Shizuo Heiwajimára is, szintén a DRRR-ből, a dühkitöréseim miatt^^"
..leginkább azt mondanám, hogy Arashi Nagase a Paradise Kiss-ből, de erősen hajazok Shizuo Heiwajimára is, szintén a DRRR-ből, a dühkitöréseim miatt^^"
/where should i go? what should i do? i don't understand what you want from me!/
engem meg már mindenki egy yagami light cosplayernek néz
Hallod nekem meg mindeki azt mondja hogy ojan vagyok mint L
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-18 18:44:53
(#191) Nekem a teszt rock Lee-r adta ki
Hogy a mennyekbe emelkedj elöször a poklot kell megjárnod!
beküldve: 2010-12-18 11:23:42
(#190)
Szerk: C-san 2010-12-18 11:25:48
beküldve: 2010-01-11 18:28:55
(#189) elég összetett személyiség vagyok, mindenkiből egy kicsit: Shizuma (Strawberry panic)
Natsuki (Mai-hime)
Suigintou (Rozen maiden)
Yumi (Maria sama ga miteru)
Natsuki (Mai-hime)
Suigintou (Rozen maiden)
Yumi (Maria sama ga miteru)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-01-10 16:40:53
(#188) Hát én egy úgymond Anime vizsgán mentem keresztül és a Narutobol Lee lettem.
Mi vagyunk Isten földi helytartói, az úr haragja és ökle.Feladatunk, hogy megsemmisítsünk minden olyan hitetlent, aki őellene merészel fordulni. Ámen
Szerk: Alexander Anderson 2010-01-10 16:42:40
beküldve: 2010-01-10 15:17:58
(#187) egy felsőbbrendű ítélet szerint egyértelműen Taurus Aldebaran női megtestesülése vagyok a Saint SeiyábólXD máris jobban érzem magam...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
engem meg már mindenki egy yagami light cosplayernek néz
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-10 14:56:01
(#185) Belsőleg... Talán Tatsuki a Bleach-ből, de külsőleg (haverok szerint) egyértelműen Amane Misa!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-01-10 14:56:39
beküldve: 2010-01-10 12:56:05
(#184) hmm... változó, attól függ milyen hangulatban vagyok vagy ki van mellettem. A két legjobb barátom szerint belsőre kiköpött Ichimaru Gin, az FMA-sok szerint Ultros a Final Fantasy VI-ból, egy kis Koizumi Risa beütéssel.
Saját bevallásom szerint belsőleg kalóz vagyok a Going Merry-n, de talán mások jobban látnak mint én magamat... Külsőre szerintem senkire
Saját bevallásom szerint belsőleg kalóz vagyok a Going Merry-n, de talán mások jobban látnak mint én magamat... Külsőre szerintem senkire
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-10 12:58:06
beküldve: 2010-01-10 12:49:12
(#183) Belsőre olyan vagyok mint Tenma a School Rumleből (párom ezt állítja ) De azért annyira ostoba nem vagyok...
Külsőre, hát nem tudom. Talán olyan mint Yuki a Vampire Knigtból, de a Szalagavatómon (volt már az 2 éve ) olyan volt a hajam, hogy tökre Yunára hasonlított a Final Fantasy nem tudom hányból De hogy kire hasonlítok, azt inkább azok tudnák megmondani akik ismernek, és objektíven meg tudnak ítélni
Külsőre, hát nem tudom. Talán olyan mint Yuki a Vampire Knigtból, de a Szalagavatómon (volt már az 2 éve ) olyan volt a hajam, hogy tökre Yunára hasonlított a Final Fantasy nem tudom hányból De hogy kire hasonlítok, azt inkább azok tudnák megmondani akik ismernek, és objektíven meg tudnak ítélni
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-10 12:43:49
(#182) Hát akire én hasonlítok(főleg belső tulajdonságra): Aoi Nagisa (Strawberry Panic) és Kid (Soul Eater)
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-01-04 09:11:05
(#181) Kettőt és könnyebbet,ha lehet,de azért megpróbálok válaszolni.
Külső: Kei Kurono (Gantz) esetleg Shiki (Vampire Knight),csak ezt a fránya szemüveget kéne jó messzire eldobnom.
Belső: Bunshiki-kun (Tenjou Tenge),Archer (Fate/stay night),Kenpachi (Bleach),Black Star (Soul Eater).
Külső: Kei Kurono (Gantz) esetleg Shiki (Vampire Knight),csak ezt a fránya szemüveget kéne jó messzire eldobnom.
Belső: Bunshiki-kun (Tenjou Tenge),Archer (Fate/stay night),Kenpachi (Bleach),Black Star (Soul Eater).
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!