Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
beküldve: 2011-01-06 19:42:32
(#225) a barátaim szerint Shippou, mert sokat mosolygok és sokszor vagyok vidám, meg mert folyton ölelgettek, de nem tudom igaz e ^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: C-san 2011-01-02 12:37:02
beküldve: 2011-01-02 12:31:44
(#223) beküldve: 2011-01-02 12:15:26
(#222) Még most se jut eszembe olyan anime karakter akire hasonlitok. Mint már írtam olyan kéne, aki keveset beszél és néhány kivétellel kerüli az embereket, ez miatt néha különcnek tünik. Nincs sok humorérzéke, dolgokat inkább negatívan látja. De a komolyabb dolgokban mégis lehet rá számítani. Verekedésbe ritkán kezd, csak ha nagyon kiakasztják.
Ha tudtok ilyet írni, megköszönném.^^
Ha tudtok ilyet írni, megköszönném.^^
-
Szerk: C-san 2011-01-02 12:40:29
beküldve: 2011-01-02 10:01:53
(#220) Igazából én sem tudom kire hasonlítok
Mindig vidám vagyok a nap 24 órájában be nem áll a szám.
Mindenki szeret és nagyon jó barát vagyok mindenki szerint
Ha ismertek ilyen karaktert(legalább 75% illik rá) akkor írjatok köszike
Mindig vidám vagyok a nap 24 órájában be nem áll a szám.
Mindenki szeret és nagyon jó barát vagyok mindenki szerint
Ha ismertek ilyen karaktert(legalább 75% illik rá) akkor írjatok köszike
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
(Közben nevet váltottam)
Lehet, h hülye kérdés^^, de meg tudnád mondani; h váltottál nevet?
-
Szerk: C-san 2011-01-02 09:49:05
beküldve: 2011-01-02 00:52:32
(#217) Én nem tudom kire hasonlítok.Állandóan pofázok (xD) mindig vidám vagyok (legalábbis mások előtt) 10/9-szer pozítívan állok a dolgokhoz.Imádok fantáziálni.Szinte mindig Írónikus vagyok.
Ha valaki tudja kire hasonlítok leginkább igazán megköszönném ha írna
Ha valaki tudja kire hasonlítok leginkább igazán megköszönném ha írna
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Én szerintem akire leginkább hasonlítok az a Bleach-ből Grimmjow. Már mit nem úgy külsőre, hiszen lány vagyok, hanem csak az érzéseink hasonlóak. Én is néha eléggé arogáns, és verekedős típus vagyok, és utálom ha lenéznek! Ne értsetek félre! Mindig kedves, és szótlan vagyok, csak néha van olyan is amikor egyszerűen, csak kedvem van valakit jól megverni!
Én se szeretek fölöslegesen túl sokat beszélni általában, és bár az erőszakot nem kedvelem időnként velem is előfordúl, h ha nagyon kiakasztanak akkor bunyót kezdek (pedig én is lány vagyok). Azt meg ki szereti ha lenézik?
-
Szerk: C-san 2010-12-31 18:04:11
3 évnyi ismeretség után már a sorsnak sincs nagy beleszólása. ;)
Azt hiszem én még nem találtam olyan anime szereplőt, akire túlzottan hasonlítanék. Valahol a kedves, hallgatag és a rugdosós, beszólós között helyezkedem el.
Maity-sensei: te fiú vagy?
Mi más lennék?!(Közben nevet váltottam)
Mért, lánynak nézel?xD
U.I.: Én eddig Rólad azt feltételeztem hogy fiú vagy, de kezdek rájönni hogy tévedtem
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Ootani Atsushi 2010-12-31 10:41:44
Nekem is van egy "Ootanim". Bár ő csak néhány cm-rel kisebb nálam, de állandóan egymást oltogatjuk a csoporttársak nagy örömére. (Igaz, köztünk egyáltalán nincs vonzalom.)
Nem lehet tudni, mit hoz a sors, ahogy azt sem, hogy mit gondol rólad a másik ... Deee nem akarok kavarni ^^''
Énsem akarok kavarni, de a fiúk egyértelműbbek a szerelem terén, mitn a lányok(tapasztalatból mondom)
egyébként, énsem sokban térek el Ootanitól, cask kicsit magasabb avygok(165) és más a hajam( hosszú vörösesbarna) de ennyi :P
U.I.: Szeretem a Risákat xDD
Most megint mi van Risa-val? xD "Risa (L)" ??? Naa mind1, csak jól esett leírni xD
És az a srác, aki tetszik nekem is 165 körüli >.< Hosszú haj ... barna szem, barna haj xD (a végén még az e-mailjét is elmondom xD)
Csak annyi, hogy Risa szép lány és tetszik :É
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-31 10:35:00
(#213) Én szerintem akire leginkább hasonlítok az a Bleach-ből Grimmjow. Már mit nem úgy külsőre, hiszen lány vagyok, hanem csak az érzéseink hasonlóak. Én is néha eléggé arogáns, és verekedős típus vagyok, és utálom ha lenéznek! Ne értsetek félre! Mindig kedves, és szótlan vagyok, csak néha van olyan is amikor egyszerűen, csak kedvem van valakit jól megverni!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerintem én Lizre hasonlítok a Soul Eaterből Nem csak azért, mert nyakigláb vagyok (175cm) de még félős is....O.o Jó, azért annyira nem, mint Liz, de elég könnyen betojok a legkisebb dolgoktól is. >.< Kicsit ciki beismerni, de így van.
Ha a magasságot nézzük akkor én is Lizre hasonlítok. De én eggyáltalán nem vagyok ilyedős, és most ezt nem csak úgy mondtam. Igazábol szemályiségre nem is annyira tudom melyik karakterre hasonlítok. Valaki olyan aki kiáll azért a néhány emberért aki fontos neki szinte bármilyen körülmények között, de azon a néhány emberen kívül a többivel bármi történhet a részéröl nem érdekli...Ja, és humor érzéke se sok van . Tudtok ilyen anime karit?
-
Szerk: C-san 2010-12-31 09:40:50
beküldve: 2010-12-31 08:49:33
(#211) Szerintem én Lizre hasonlítok a Soul Eaterből Nem csak azért, mert nyakigláb vagyok (175cm) de még félős is....O.o Jó, azért annyira nem, mint Liz, de elég könnyen betojok a legkisebb dolgoktól is. >.< Kicsit ciki beismerni, de így van.
A számodra fontos dolgokat, bármilyen nehéz és fájdalmas, akár az életed árán is meg kell védened!