Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Hmm...most, hogy elkezdtem nézni végre a Durararát, biztos vagyok benne, hogy találni fogok vmi hozzád illő szereplőt.
Szerintem inkább hasonlítasz Lightra a DN-ból, mint Gutsra.
Akkor már az öreg Yagamira. Ő legalább szemüvegesMeg 'szott szekszi
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-12-28 21:07:00
Az utolsó mondaton majd kiestem a székből xD Mondjuk a "Maity"-t nézve nyilván fiú :P(NEM PISZKÁLÓDÁS >.<)
Az nem jelent semmit. Csomó fórumos lány választja magának a kedvenc bishije nevét. XD És a postjaiból nem tudtam eldöntei korábban, ezért gondoltam...
Remélem nem haragudott meg.^^"
Kis fórumos segítség: errefelé nem szeretik a duplapostokat (két hozzászólás ugyanattól a személytől egymás alatt), meg a toronyidézeteket (sok idézet). Légyszi legközelebb használd a szerkesztés gombot.
Szerk: Yaven 2010-12-28 21:09:18
Nekem is van egy "Ootanim". Bár ő csak néhány cm-rel kisebb nálam, de állandóan egymást oltogatjuk a csoporttársak nagy örömére. (Igaz, köztünk egyáltalán nincs vonzalom.)
Nem lehet tudni, mit hoz a sors, ahogy azt sem, hogy mit gondol rólad a másik ... Deee nem akarok kavarni ^^''
Énsem akarok kavarni, de a fiúk egyértelműbbek a szerelem terén, mitn a lányok(tapasztalatból mondom)
egyébként, énsem sokban térek el Ootanitól, cask kicsit magasabb avygok(165) és más a hajam( hosszú vörösesbarna) de ennyi :P
U.I.: Szeretem a Risákat xDD
Most megint mi van Risa-val? xD "Risa (L)" ??? Naa mind1, csak jól esett leírni xD
És az a srác, aki tetszik nekem is 165 körüli >.< Hosszú haj ... barna szem, barna haj xD (a végén még az e-mailjét is elmondom xD)
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
Szerk: Nagybőgő 2010-12-28 21:00:42
3 évnyi ismeretség után már a sorsnak sincs nagy beleszólása. ;)
Azt hiszem én még nem találtam olyan anime szereplőt, akire túlzottan hasonlítanék. Valahol a kedves, hallgatag és a rugdosós, beszólós között helyezkedem el.
Maity-sensei: te fiú vagy?
Az utolsó mondaton majd kiestem a székből xD Mondjuk a "Maity"-t nézve nyilván fiú :P(NEM PISZKÁLÓDÁS >.<)
3 évnyi ismeretség után már a sorsnak sincs nagy beleszólása. ;)
Azt hiszem én még nem találtam olyan anime szereplőt, akire túlzottan hasonlítanék. Valahol a kedves, hallgatag és a rugdosós, beszólós között helyezkedem el.
Maity-sensei: te fiú vagy?
Szerk: Yaven 2010-12-28 20:49:59
Nekem is van egy "Ootanim". Bár ő csak néhány cm-rel kisebb nálam, de állandóan egymást oltogatjuk a csoporttársak nagy örömére. (Igaz, köztünk egyáltalán nincs vonzalom.)
Nem lehet tudni, mit hoz a sors, ahogy azt sem, hogy mit gondol rólad a másik ... Deee nem akarok kavarni ^^''
Énsem akarok kavarni, de a fiúk egyértelműbbek a szerelem terén, mitn a lányok(tapasztalatból mondom)
egyébként, énsem sokban térek el Ootanitól, cask kicsit magasabb avygok(165) és más a hajam( hosszú vörösesbarna) de ennyi :P
U.I.: Szeretem a Risákat xDD
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-28 20:20:18
(#202) hm...talán Yomi a Ga-rei: Zero-ból..
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2010-12-28 20:15:40
(#200) Fúúúú .... Risa! Kívül is ( a barna szemek kivételével) hasonlít rám, de belül még inkább ... Ootanit látásból felismerem, hogy melyik "ismerősömre" hasonlít ... a nézése is olyan. nagyon kemény xD
beküldve: 2010-12-28 20:15:02
(#199) Nos, én régen olyan votlam mitn Kenshin; midennki mellett keményen kiálltam és senkitsem bírtam utálni...
De később megdöbbentett az az emberi vonás, ami azt mutatja, mekkora szemét szinte midnenki, tehát ejtettem ezt a viselkedést. Attól még ő az egyik kedvencem,c sak nem szeretem az embereket..Animések kivételben részesülnek!
Most úgy érzem, olyan vagyok mint Ootani
De később megdöbbentett az az emberi vonás, ami azt mutatja, mekkora szemét szinte midnenki, tehát ejtettem ezt a viselkedést. Attól még ő az egyik kedvencem,c sak nem szeretem az embereket..Animések kivételben részesülnek!
Most úgy érzem, olyan vagyok mint Ootani
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerintem inkább hasonlítasz Lightra a DN-ból, mint Gutsra.
(Bocs, már megint gonosz vagyok.)
beküldve: 2010-12-28 19:34:35
(#197) Ezt a topicot még nem is láttam szerintem...
Gutsra a Berserkből amúgy
Gutsra a Berserkből amúgy
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-12-27 17:29:55
(#196)