Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
(Ezt a 'Csak'Norris poént nem ismertem xD)
Alister: Avatár topic #1131. hsz.
Chuck Norrisnak nem akkora, mint a lovaké. A lovaknak akkora, mint Chuck Norrisé.
és az aláírásod is üt...XD
Itt a baj, ugyanis nincs pénzem.
nyámmmm....nem mintha nekem lenne x3 most pillanatnyilag nincs....majd valahonnan kerítek :3
*figyelem: az értelmetlen hangutánzó szavak ráragadtak, miután Lucky Star-t néz*
moziba?
hát..ha veszel 4cuccot (vagyis 3at fizetsz 4et vihetsz xD) a MangaFannál, akkor elvileg kapsz egy ingyenjegyet ^w^
Itt a baj, ugyanis nincs pénzem.
moziba?
hát..ha veszel 4cuccot (vagyis 3at fizetsz 4et vihetsz xD) a MangaFannál, akkor elvileg kapsz egy ingyenjegyet ^w^
én direkt ezért veszem meg a karácsonyi ajándékomat is (amit a nagyimtól kapok majd xD) a DN DVD boxot :3
nembaj...kint úgyis találkozunk ^^ majd igyekezz odaérni 10re x3
Yumi:
énis! már nem bírom ki! *és addig még lesz egy infó OKTVje is >w<*
L-smink xD kíváncsi vagyok...vágj majd hozzá olyan nagy-nagy-cuki és holdkóros szemeket xD , amilyeneket L is szokott x3
Végül is L "sminkben" tudok menni - ha már suliba is mentem úgy, max fehér pulcsim nem lesz XD
A vetítésekre én is nagyon kíváncsi vagyok. Remélem sok mindent látok majd. És remélem hamar eltelik ez a 10 nap még ^^
AnimeKari!!! ^^ Úgy várom már azt is!!! :3 Még 2hét (najó, kicsit kevesebb), és a Lurdy házba azért mégsem megy cosplayben az ember T__T mondjuk nem tudom mennyien leszünk...feltehetőleg elég sokan ^w^ remélem beférek majd a DN2 vetítésre x3 xD
Én is én is!! De hogy tavaszig kell várni rá...... Nem tudom addig mihez kezdek majd, pl megyek AnimeKarácsonyra! De az azért mégsem ugyan olyan
nyááhhh!!! ^^ de szupi!!! úgy várom már a cont x3