Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Nemtom miért hasonlítanál sakurára, hacsak nem rózsaszín a hajad (Nem szeretem a narutot, mégis csapból is az folyik, és tudom a szereplők neveit )
sztem ezt azért mondhata mert mindgi verem az egyik fiú oszt. társam ha valami hülyeséget csinál XD
Nemtom miért hasonlítanál sakurára, hacsak nem rózsaszín a hajad (Nem szeretem a narutot, mégis csapból is az folyik, és tudom a szereplők neveit )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-19 13:46:40
(#88) egyik osztálytársam egyszer leszólit az osztálytermünkben h tök oan vok mint sakura de nem tom h kire hasonlítok meg azt se tom h kire akarok hasonlítani de inkáb lennék szmkivetett aki egy szerencse fojtán bekerül a községbe mint aki magányos farkasként hal meg. inkább nyitnék egy új karaktert mint hogy vlaki stílusát lekoppincsoljam. megn nem vok akkora fan h hasonlítsak vkire de attól manga+anime4ever
beküldve: 2008-08-18 22:57:48
(#87) Én talán Sakurada Jun-ra a Rozen Maidenből....vagyis mostmár nem, de volt olyan időszakom mint neki
KEMAC^^
beküldve: 2008-08-18 22:39:46
(#86) Én úgy vergődöm az önmegvalósítás útján, mint Takemoto (Honey and Clover). De tényleg, félelmetes a hasonlóság.
(az a rész, mikor biciklivel nekivágott a nagyvilágnak... )
(az a rész, mikor biciklivel nekivágott a nagyvilágnak... )
hát én nemnagyon tudom kire. külsőre állítólag hasonlítok Lucyra az Elfen Lied-ből (rövid hajjal xD ) meg Hino Kahokora-ra a La Corda D'Oro-ból. belsőre meg állítólag tök olyan vagyok mint Nana-ból Komatsu Nana :] bár valaki szerint külsőre is hasonlítok rá, csak másabb a hajam :] Csak sajnos körülöttem nincsenek olyan pasik, mint például Nobu vagy Shin Pedig bármelyiknek örülnék xD
váááááh *.* imádom a bátyád. kell
A bátyám teljesen ugyanaz mint Bleachból Grimmjow ugyanaz a haj ugyanaz az őrült fej
váááááh *.* imádom a bátyád. kell
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-13 12:39:12
(#84) külsőre 2 éve még rukiára barna hajjal, most inkább 1 fekete haju Lucy/Nyu vagyok...vagy Tifa az FFből...vele elég gyakran hasonlítanak össze... belül Neji: önző egoista osztályelső (máramiből nemsokból )
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-08-12 18:43:00
(#82) A bátyám teljesen ugyanaz mint Bleachból Grimmjow ugyanaz a haj ugyanaz az őrült fej
Szerk: Sabani Urim 2008-08-12 18:43:30
Szerintem ő nem ember hanem hasonló mint Wash és Nives(K) energia a lételemük. Csak igazából nem is tudom miért csinálja azon kívül , higy Washt konkrét gyilkosságra kötelezze, hisz valóban ölt már előtte is....
Vash és Knives plantok, olyan lények, mint amik a "villanyégőkben" vannak, és fajtájukból egyedül ők ketten szaladgálnak szabadon.
Vash pedig Legato előtt nem ölt meg senkit se, July pusztulását sem önszántából okozta és nem is halt meg benne senki sem, csak az azt követő zűrzavarban, amiért max. közvetve lehet Vasht okolni.
Vash pedig Legato előtt nem ölt meg senkit se, July pusztulását sem önszántából okozta és nem is halt meg benne senki sem, csak az azt követő zűrzavarban, amiért max. közvetve lehet Vasht okolni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-12 12:37:42
(#80) beküldve: 2008-08-12 09:01:32
(#79) nincsenek is rossz tulajdonságai!Mindent azért tett hogy Sasuke erősebb legyen és boldog.Mindent az öccséért tett!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igazad van de vannak azért megmozdulásai
Én leginkább Sakurára hasonlítok. Ugyanúgy vanegy belső énem aki kicsit őrültebb, mint jómagam lennék. De van bennem egy kevés Itachi mert tudok olyan kegyetlen lenni mint ő és egy kicsi Kakashi.
Itachi nem kegyetlen
csak állatire kötelességtudó
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2008-08-11 21:42:13
(#76) Én leginkább Sakurára hasonlítok. Ugyanúgy vanegy belső énem aki kicsit őrültebb, mint jómagam lennék. De van bennem egy kevés Itachi mert tudok olyan kegyetlen lenni mint ő és egy kicsi Kakashi.