Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
beküldve: 2010-01-02 23:06:45
(#180) remélem valami nagyon-nagyon perverzre mondjuk Ginre, Ultrosra vagy nemtom de valószínüleg Aldebaranra jellemben
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-02 23:02:54
(#179) Higurashi Kagome, Winry Rockbell és Akashiya Moka jöhet szóba. ^^
Kagome és Winry is elég ideges típusok, én is hamar felkapom a vizet, ugyanakkor tudnak kedvesek is lenni, és segítőkészek. Ami Mokát illeti, az ő karaktere is nagyon közel áll hozzám.
Kagome és Winry is elég ideges típusok, én is hamar felkapom a vizet, ugyanakkor tudnak kedvesek is lenni, és segítőkészek. Ami Mokát illeti, az ő karaktere is nagyon közel áll hozzám.
”私は青空をみるのが好きだ。”
Ki beszél itt képernyőről Simán papír... Nah de ez amolyan "polyén" akart lenni bár ténleg durvára sikeredett!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-21 14:12:03
(#177) Azér annyira nem vagyok olyan
milyen papírt képernyőt te. Nem ám
Nincs fény sötétség nélkül
El is képzelem h beleszeretsz egy animecsajba. Egész nap smárolod a papírt... Aztán Cosplayen találkozol vele és.......... X'D
beküldve: 2009-07-21 13:35:27
(#175) Szerintem nem mert én nem 1 olyan konténerben vagy miben lakok a ház tetején és Takumi csak az anime lányokat szereti én meg nem és én nem képzelem hogy az egyik animés lány bíztat rá hogy igenis játszak
Akkor nem hasonlítasz hanem te magad vagy!
Én Takumi-ra hasonlítok (Chaos Head) én se szeretek kimozdulni sehova de azért én szeretem a "3D-s lányokat"
Érthető.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-21 12:11:00
(#172) Én Takumi-ra hasonlítok (Chaos Head) én se szeretek kimozdulni sehova de azért én szeretem a "3D-s lányokat"
beküldve: 2009-07-21 12:08:24
(#171) Én szerintem a saját manga karakteremre hasonlitok,magamról terveztem.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-21 10:24:42
(#170) Én szentem Soulra (SE--->Soul Eater) Mivel ő bazi laza és ez tök jó... Tehát én is törekszem a lazaságra, illetve minden szituáción mosolyogni egyet!
beküldve: 2009-07-21 09:50:42
(#169) Nos.. én külsőre talán Yuki (Vampire Knight) vagy Haruhi (Suzumiya Haruhi no Yuuutsu)..
Belsőre? egyértelműen Hachi (Nana).. ezt még anyu is megerősítette.. xD vagy talán Konata (Lucky Star)..
Belsőre? egyértelműen Hachi (Nana).. ezt még anyu is megerősítette.. xD vagy talán Konata (Lucky Star)..
"Aki szeret, az magában hordozza a gyűlölés veszélyeit is." /Uchiha Sasuke/
beküldve: 2009-07-21 09:27:55
(#168) Vissza kéne hozni az életbe ezt a topicot.
Én kb 3 centis hajvágással egy farmerrel, a fehér hosszú ujjúban, nyalókával a számban, enyhén meggörnyedt testtartással egészen olyan vagyok mint L. Nameg a tulajdonság amivel már osztozkodni kell néhányakkal, hogy ehetek egész nap cukrot meg édes löttyöket egy dekát se hízok. Belső tulajdonság: hm...
1. szerintem nincs még egy akkora idióta mint én
2. nagyjából 6-7 animéből fejenként 2 szereplővel összelehet hasonlítani.
Én kb 3 centis hajvágással egy farmerrel, a fehér hosszú ujjúban, nyalókával a számban, enyhén meggörnyedt testtartással egészen olyan vagyok mint L. Nameg a tulajdonság amivel már osztozkodni kell néhányakkal, hogy ehetek egész nap cukrot meg édes löttyöket egy dekát se hízok. Belső tulajdonság: hm...
1. szerintem nincs még egy akkora idióta mint én
2. nagyjából 6-7 animéből fejenként 2 szereplővel összelehet hasonlítani.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hehe, ebből a szempontból én is hasonlítok L-re. A különbség csak az, hogy ő valamilyen rejtélyes oknál fogva bármennyi édességet töm is magába nem hízik egy dekát sem.
Erre L azt felelte Misa Misának, hogy azért nem mert az ő fejében van olyasmi ami felhasználja a sok energiát nem úgy mint neki...XD (kb)
Hehe, ebből a szempontból én is hasonlítok L-re. A különbség csak az, hogy ő valamilyen rejtélyes oknál fogva bármennyi édességet töm is magába nem hízik egy dekát sem.
Hehe, én sem
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.