Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Oké, csak gondolta, feldobom, mert pár ilyen szólást láttam már errefele... (:
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Mehetünk másik topikba trécselni, mert én sem vagyok lekötve (:
MIért kéne másikba menni? Amig valakinek ez nem tetszik akkor majd átmegyünk. De amíg nem szól valaki addig nembaj.
amúgy ez tudtommal nem Hatóságilag Tilos
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Akkor képben vagy
Nekem am lenne egy tippem. Ha vágod az Egy akatsukis életét, akkor az abban szereplő Konan :3
Vágom, hogy nem igazán anime, de na!
imádooom *-*
Nekem am lenne egy tippem. Ha vágod az Egy akatsukis életét, akkor az abban szereplő Konan :3
Mehetünk másik topikba trécselni, mert én sem vagyok lekötve (:
Szerk: Kyoro-chan 2011-03-09 20:23:06
Tavalyi évben visszahúzódó szomorú lány voltam mindig csak sírtam,mindenki utált,én is utáltam magamat.
engem is be lehet vinni az ökörködésbe
Nekem most nagyon deja vum van. Engem lehet belevinni legjobban. Bármi probléma van a fiúkkal egyből én voltam... Ebben csak az a poén h semmit nem csináltam... Fantasztikus. Am nem baj ha hosszú. Legalábbis nekem nem mert unom magam 2000-rel...
beküldve: 2011-03-09 20:14:09
(#248) én általában vidám vagyok de komolyis. valamiben mindigis különböztem a többiektől és sokan aztmondják kicsit bogaras vagyok ^_^'' nemvok annyira lányos , a stílusom mindigis a lányos és fiús között volt . nemvok annyira finnyás ha arról van szó . eközben kedvesis és idegesítőis xD naés nehagyjukki aztse h a káromkodás mindennapos és elég agresszív vagyok, gyorsan felkapom a vizet amire nem vok büszke. mindenkivel jól kijövök és nemszokásom összeveszni másokkal. fogalmamsincs melyik anime szereplőre hasonlítok , még nemtalálkoztam ilyesfajtával
Szerk: misszi 2011-03-09 20:18:13
Tavalyi évben visszahúzódó szomorú lány voltam mindig csak sírtam,mindenki utált,én is utáltam magamat.
Én most vagyok pont ilyen... Kerülöm a konfliktusokat, ami elég nehéz, mert 4 fiú ül körbe és minden 2. szavuk hozzám vagy oltás vagy h segítsek má' a dogában, persze aztán szarnak a fejemre egyikőjüket leszámítva, de őt is beleviszik az ökörségekbe -.-"
Énis ilyen brühühü vagyok, ha beszólnak, mert általában senkivel nem vagyok rosszban és ha ok nélkül szólnak be egyből morfondírozok, hogy bennem van a hiba tényleg, vagy valamit elkövettem ellene...
Van egy aktuális eset most is és a csaj a FACEBOOKon oltogat (holott egész évbe beszélünk 3mondatot) és visszaszóltam, de rögtön melléállt a fél osztály, csak mert modellkedik és az összes srác arra hajt, h végigmenjen rajta -.-" Mindegy, ez annyira nem ide tartozik.
Az egómat még annó lezúzták a béka popója alá, így minden második szavam "bocsánat"...CSak annyit tudok még hozzátenni, hogy kukán ülök a helyemen a hátsó padban és általában olvasom a magyarfaktos kötelezőket, közben fél füllel figyelek, h mi folyik körülöttem és egy-egy barom beszólásnál levonom a következtetést, hogy mekkkora egy ovis osztályunk van.
Egyébként az osztály nagy részével kijövök, de nem bírják elviselni, h nem szokásom osztani az észt. Meg hogy kiiszom őket a vagyonukból 1-1pábtúra után
Egyébkén a barátaim közt folyik belőlem a szó és ha már nem bírnak, lekajabálják a hajat a fejemről xD
Ritkán vagyok szörnyen mérges, de akkor bárkinek a torkába tudnám rúgni a seggét... Csak senki nem nézi ki belőlem és amikor egyszer megesett az ilyen, mindenki le volt fagyva. (Vicces volt a fejük )
Egyébként engem is be lehet vinni az ökörködésbe, mert ha belejövök a röhögőgörcsig nincs megállás, de vannak határok.
Hát ez már megint kicsit baromihosszúra sikeredett, sajnálom! ^^" (megint ömlött belőlem a duma ^^")
Tavalyi évben visszahúzódó szomorú lány voltam mindig csak sírtam,mindenki utált,én is utáltam magamat. Meg utálom a kisgyerekeket>.<
Szerintetek ki lehetek?
Szerintetek ki lehetek?
Háát szerintem valami szomorú antipedomaci.... De ugye engem nem utállsz?
hmm nem láttam az animét de majd megnézem ha végeztem a mostaniakkal x'D
Én a mangát kezdtem el, de a rajzolás nem győzött meg...Deamennyit olvastam belőle aszerint tényleg..,
meh....
beküldve: 2011-02-11 21:47:23
(#244) Most hogy elkezdtem nézni a Bleachet úgy érzem h Ikkakura vagy Chadra/Ichigora hasonlítok...De leginkább Ikkakura
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
A jellemzés láttán nekem most a Kuragehime egyik szereplője jutott az eszembe rólad; Mayaya.
hmm nem láttam az animét de majd megnézem ha végeztem a mostaniakkal x'D
Miya^^Neko-chan^^
A jellemzés láttán nekem most a Kuragehime egyik szereplője jutott az eszembe rólad; Mayaya.
beküldve: 2011-02-11 21:34:40
(#241) Szerintetek én kire? nagyon furcsa vagyok,megpróbálom összegezni:
Tavalyi évben visszahúzódó szomorú lány voltam mindig csak sírtam,mindenki utált,én is utáltam magamat.Önbizalmam még a nullán sem volt,de viszont amikor nyár lett és nem volt suli,meg a többi ember akik miatt így összetörtem így "újjászülettem" és azóta mosolygós,kedves vagyok meg jó sok barátra tettem szert:).Nagyon sokat röhögök és kedves vagyok.Vagy nem. xD Szadista is vagyok meg még mindig amikor beszól valaki ugyanúgy brühhühü kedvem lesz Meg utálom a kisgyerekeket>.< Elvetemült otaku is vagyok és ha egyszer elkezdek valakivel animékről beszélni akkor megállíthatatlan vagyok xD És ahhoz képest hogy mennyit gépezek(azaz hazajövök 1-kor és este 8-kor írok 5percig leckét aztán gépezek újra fél 11-ig utána meg írom a könyvem) teljesen jó tanuló vagyok egyedül egy 4-esem van.
És legfontosabb:Lány létemre nem a yaoi hanem a yuri a kedvencem *-*
Szerintetek ki lehetek?:/ Mert szerintem ilyen nem is létezik mint én x"D
Tavalyi évben visszahúzódó szomorú lány voltam mindig csak sírtam,mindenki utált,én is utáltam magamat.Önbizalmam még a nullán sem volt,de viszont amikor nyár lett és nem volt suli,meg a többi ember akik miatt így összetörtem így "újjászülettem" és azóta mosolygós,kedves vagyok meg jó sok barátra tettem szert:).Nagyon sokat röhögök és kedves vagyok.Vagy nem. xD Szadista is vagyok meg még mindig amikor beszól valaki ugyanúgy brühhühü kedvem lesz Meg utálom a kisgyerekeket>.< Elvetemült otaku is vagyok és ha egyszer elkezdek valakivel animékről beszélni akkor megállíthatatlan vagyok xD És ahhoz képest hogy mennyit gépezek(azaz hazajövök 1-kor és este 8-kor írok 5percig leckét aztán gépezek újra fél 11-ig utána meg írom a könyvem) teljesen jó tanuló vagyok egyedül egy 4-esem van.
És legfontosabb:Lány létemre nem a yaoi hanem a yuri a kedvencem *-*
Szerintetek ki lehetek?:/ Mert szerintem ilyen nem is létezik mint én x"D
Miya^^Neko-chan^^