Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
a tv-zés helyett nekem azafajta órákig tartó szenvedés amikor vagy a szüleim agyára megyek (-anya -mivan? -semmi vagy mondmegmitcsináljakmondmegmitcs ináljakmondmegmitcsináljak - állj tótágast -.-) vagy a földön vetrengek esetleg püfölöm a párnákat : D
Lol... nekem ehez naon unnom kéne magamat.
A mangákat én is sokszor elolvasom, de nekem még nincs valami sok... csak mostanában kezdtem gyűjteni.
ajjaj amikor én unom magam az anya szerint kiborító xD (minta mérgezett egér) . szerintem sírva fakadnál ha látnál olyankor xD
Nos, én bevallom valójában eléggé antiszoc-féleség vagyok, mert szinte már kórósan félénk vagyok, épp ezért általában kerülöm az emberekkel való személyes találkozást. Így érthető h barátom se sincs valami sok.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 19:43:31
beküldve: 2011-03-11 19:38:34
(#283) de emberek itt a tavasz ! : DDD a legjobb évszak amikor kint lehet tölteni az időt. korizás, gördeszkázás , futás , séta vagy hülyülés barátokkal a "faluban"(vagyis nállunk a falu közepét jelenti ahol vannak a közösségi helyek ) , akinek van rá lehetősége . nah én eztcsinálom : D
a tv-zés helyett nekem azafajta órákig tartó szenvedés amikor vagy a szüleim agyára megyek (-anya -mivan? -semmi vagy mondmegmitcsináljakmondmegmitcs ináljakmondmegmitcsináljak - állj tótágast -.-) vagy a földön vetrengek esetleg püfölöm a párnákat : D
Lol... nekem ehez naon unnom kéne magamat.
A mangákat én is sokszor elolvasom, de nekem még nincs valami sok... csak mostanában kezdtem gyűjteni.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 19:39:35
Mangát én is sajna fél óra - 1 óra alatt elolvasok. De akkor is el tudom még magam foglalni a többivel, amit írtam. + még rajzolni is sokat szoktam. Az én napom így telik, bár bele kéne még h férjen a tanulás de az már altalában nem naon megy.
Viszont a téma sztem is inkább a társalgóba illene már.
nálamazarossz h nemmindig tudok rajzolni . csak akkor ha olyan kedvem van vagy ha teljesen nyugodt vagyok ami elég ritka . én a mangákat általában 6szor , naponta 3 mangát olvasok amíg megnem unom őket. ha megunom akkoris olvasom xD
Jó neked. Sajna én bármit megunok viszonylag igen hamar. Egy manga leköt, de 1-másfél óra alatt elolvasok egyet, onnantól megyek kockulni megunom magam 1-2 óra alatt aztán nézem a tv-t 1 óráig megint kockulok... Szóval az én napom igen unalmas...
szerk.: És hát nincs annyi pénz h minden egyes nap vegyek egy mangát. Nincs annyi pénz. Hisz másra is kell.
szerk.: És hát nincs annyi pénz h minden egyes nap vegyek egy mangát. Nincs annyi pénz. Hisz másra is kell.
Mangát én is sajna fél óra - 1 óra alatt elolvasok. De akkor is el tudom még magam foglalni a többivel, amit írtam. + még rajzolni is sokat szoktam. Ja, meg még időnként (hetente legalább egyszer) úszni is eljárok. Az én napom így telik, bár bele kéne még h férjen a tanulás de az már altalában nem naon megy.
Viszont a téma sztem is inkább a társalgóba illene már.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 19:34:11
Jó neked. Sajna én bármit megunok viszonylag igen hamar. Egy manga leköt, de 1-másfél óra alatt elolvasok egyet, onnantól megyek kockulni megunom magam 1-2 óra alatt aztán nézem a tv-t 1 óráig megint kockulok... Szóval az én napom igen unalmas...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2011-03-11 19:23:23
Manga ill. könyv olvasás nálam is okés. De animéket neten nézek, filmeket pedig DVD-ről. Na meg én azzal is órákat tudok tölteni h elindítok valami zenét és aztán órákig csak fekszem és hallgatom. És így is remekül megvagyok.^^
énisilyenvagyok : D csak este nézek tv-t (néha) de a vv-t általában megszoktam
beküldve: 2011-03-11 19:02:41
(#276) Manga ill. könyv olvasás nálam is okés. De animéket neten nézek, filmeket pedig DVD-ről (még jobb is mint TV; nincsenek reklámok). Na meg én azzal is órákat tudok tölteni h elindítok valami zenét és aztán órákig csak fekszem és hallgatom. És így is remekül megvagyok.^^
-
Szerk: C-san 2011-03-11 19:08:02
Nem nézel TV-ééét?! Számomra ez furán hangzik hisz én panelben lakok, és a TV, manga olvasás, és fügzésen kívül nem sok mindent tudok csinálni... Am TV nézés helyett mit csinálsz?
beküldve: 2011-03-11 18:47:37
(#274) eszembejutott mégegy : magas a vér koleszterin szintje helyett magas a vér szén-dioxid szintje xD
alekoszt mindig minden körülmények között szeretni kell : D
Ja Tv-s dolog, akkor ezért nem tudtam. (Én nem nézek magyar TV-t, sőt általában semmilyen TV-t nem nézek.)
-
Szerk: C-san 2011-03-11 18:38:02
Szerintem azért pörögnek itt az emberek, ugyanis itt kialakult egy beszédtéma, és már lusták átmenni a Társalgóba. Habár a Társolgó praktikusabb, de nem baj az...
LOL
Ez még semmi,ennek a topiknak nagyobb a látogatottsága és a hozzászólások száma is,mint a Társalgó topiknak.Jobbanmondva lassan többen írnak ide,mint a Társalgóba.Az ki van halva,itt meg pörögtök,mint a ganészóró xD
Át kéne nevezni Offtopiknak,nem? xD
Pikácsu,villámcsapástámad s!
Ez még semmi,ennek a topiknak nagyobb a látogatottsága és a hozzászólások száma is,mint a Társalgó topiknak.Jobbanmondva lassan többen írnak ide,mint a Társalgóba.Az ki van halva,itt meg pörögtök,mint a ganészóró xD
Át kéne nevezni Offtopiknak,nem? xD
Pikácsu,villámcsapástámad s!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-03-11 16:51:31