Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
beküldve: 2013-07-27 19:35:34
(#300) beküldve: 2013-07-27 19:06:08
(#299) Ez jó kérdés. Mert a kedvenc karaktereim közül külsőre egyikre sem hasonlítok,de belsőleg annál inkább. Amit nem tudok hova tenni anime szemszögből az a félénkségem.
Kedves cicás,cinikus Sebby chan
Komoly rideg kötelesség tudó Kuchiki Byakuya
Démoni független Sesshoumaru
Érzékeny és hűséges Kuran Kaname
Kedves cicás,cinikus Sebby chan
Komoly rideg kötelesség tudó Kuchiki Byakuya
Démoni független Sesshoumaru
Érzékeny és hűséges Kuran Kaname
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-07-27 14:37:56
(#298) Nekem azt mondta egy lány, akitől ezt kérdeztem, hogy a Karnevalból Yogi-ra hasonlítok.
Bár nemtudom, lehet igaza van
Bár nemtudom, lehet igaza van
Szerk: Zoinberg 2013-07-27 14:40:24
beküldve: 2013-07-27 14:08:56
(#297) beküldve: 2013-03-07 16:56:32
(#296) Őszintén szólva sok anime karakterben ismerek magamra, szerintem hosszú lenne összefoglalni kiben-miért x3
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-10-02 22:12:53
(#294)
Szerk: WifeOfMyPrince 2012-10-02 22:13:22
beküldve: 2012-10-02 12:20:30
(#293) én kívűlről olyan vagyok mint orichime olyan gyenge és törékeny de nem vagyok sem gyenge sem törékeny még ha egy kicsit érzékenyebb is vagyok mint sakura de ő is tud keménylenni
lucza dalma
beküldve: 2012-10-01 21:11:56
(#292) Görögország a Hetáliából. Mert mindig nyugodt vagyok. De amikor pörgök akkor Amerika.
beküldve: 2012-09-06 18:30:16
(#291) Olyan karaktereket választok kedvenceimnek,akiknek a személyisége hasonlít az enyémhez.
at the end,we all die alone
beküldve: 2011-03-11 21:33:18
(#290) Nálunk a suliban ünnepség se volt. Valami filmet néztünk meg (nemtom mit, én aludtam), de nekem így is okés volt.
Azonban misszi, a félénkséget jobb ha nem kivánod magadnak. Tapasztalatból beszélek; nem jó az.
Azonban misszi, a félénkséget jobb ha nem kivánod magadnak. Tapasztalatból beszélek; nem jó az.
-
Szerk: C-san 2011-03-11 22:25:44
Nálunk is égés volt az ünnepség. Nem mi adtuk elő de az osztály aki előadta nagyon beégett. Csak egy ember tanulta meg a versét a többi mind felírta a kezére/felolvasta. Volt egy gyerek aki egyáltalán nem tudta a versét azaz tudta csak a végét nem. Érdekes módon a vége a Szózat szövege volt. Aztán végül az oszifőjük mondta el helyette. Azért a Szózatot csak tudnia kéne egy felsős gyereknek...
háteznagy xD nállunk élő zene volt (2szer is (park és suli)) ... a koma olyan hamis volt néha o_O am a parkba szerencsére csak kb 20an voltak szóval nemnagygond xd deegyegészsuli
Szerk: misszi 2011-03-11 20:11:31
Nálunk is égés volt az ünnepség. Nem mi adtuk elő de az osztály aki előadta nagyon beégett. Csak egy ember tanulta meg a versét a többi mind felírta a kezére/felolvasta. Volt egy gyerek aki egyáltalán nem tudta a versét azaz tudta csak a végét nem. Érdekes módon a vége a Szózat szövege volt. Aztán végül az oszifőjük mondta el helyette. Azért a Szózatot csak tudnia kéne egy felsős gyereknek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2011-03-11 20:00:23
(#287) énigazábol örülnék ha néha "félénkebb " lennék ^^. elvállaltam h szereplek a márc 15.ei műsorban (mavolt) és ultrabeégés az egész ... énvoltam a vesmondó 1es barátnőm mesélő 2es bnőm pedig a 12pontos. nahés olvastam a nemzeti dalt és utána jött a mesemondó és az uccsó előtti szöveg helyett az uccsót olvasta. és sorrendben az uccsó előtti verset olvastam és vártam h bnőm kijavitsa a hibáját és az uccsó előttit (felcserélve) felolvassa. ránéztam mondom tejössz elkezd lapozgatni én várok *csönd* és oldalt mondják h a verset a verset . elolvastam a hangom közben megbicsaklott (xD) és végre vége.. elkeztem osztani bnőmet h nemtud lapozni és miatta én égtem be xD közben a 12pontos bnőm végig azsitte őcseszteel xD ilyetsefogoktöbbetelvállalni
Bezonyáám! Itt a tavasz, és itt Nyiregyhátán még mindig hideg van kissé. Legalábbis a kicsik kabátban szaladgálnak az udvaron. ÉS lehet sportolni: görkorizáás. Habár én azokat a sportokat szeretem ahol nem kell futni: (kivéve kosárlabda azt imádom) fociban is mindig kapus vagyok ...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!