Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Death Note DVD
Kapcsolódó tartalom: Death Note
A death note dvd-k magyar szinkronal vannak ?
igen
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-17 18:57:00
(#326) Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2. díszdoboz extra lemezén lévő kisfilm kapott magyar feliratot?
Van rajta kisfilm?Milyen?
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Death Note 1. dvd díszdoboz lesz e még? Mert épp most akartam megrendelni, de azt írja, hogy kifogyott.
Én is próbáltam aztán kaptam egy levelet , hogy nem tudják teljesíteni a rendelésemet. És kénytelen voltam vateráról beszerezni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Ha jól értesültem már nem. Nézz szét vaterán, vagy eladnék/vennék topik.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-12 19:48:14
(#322) Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Death Note 1. dvd díszdoboz lesz e még? Mert épp most akartam megrendelni, de azt írja, hogy kifogyott.
beküldve: 2010-08-17 11:37:25
(#321) Azt szeretném megkérdezni, hogy a 2. díszdoboz extra lemezén lévő kisfilm kapott magyar feliratot?
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Szerk: Junichi-san 2010-08-17 11:37:55
beküldve: 2010-04-30 18:03:59
(#320) Gyóóó
már elkezdtem nézni de aztán abbahagytam... de akkor is megdöbbentő
meghal Light??
már elkezdtem nézni de aztán abbahagytam... de akkor is megdöbbentő
"Dattebayo"
Én arra lennék kíváncsi hogy a Death Note-ból lesz második évad mert úgy fejezték be ugye hogy Light
meghal
aki nem akarja megtudni ne nézze meg spoilereket és ugye nem kerül se a pokolba se a mennybe akkor lehet hogy a halálistenekhez kerül vagy éppen misza megtalálja a hlállistát és visszatér az emléke vagy valamim ilyesmi vagy ez az elmélet hülyeség?
Nem, nem, és nem lesz Death Note folytatás. Hivatalosan is lezárták a történetet. Igaz sok a teória hogy akkor most Light halálistené vált vagy sem, de mivel a mangaka sem akarta sose túlbonyolítani az ilyesmiket, így egyértelműen Light az örök vadászmezőre került és sem a mennybe, sem a pokolba nem jutott a lelke....de a halálistenek birodalmába sem.
Persze azóta rengeteg rajongói tovább gondolás is született. Ám egy kis poént azért az anime készítők beletettek a történetbe.
Pontosabban a Death Note R nevű OVA-ban. Ugye a történet úgy kezdődik és ér véget hogy egy ismeretlen halálisten megy Ryuk-hoz hogy meséljen a Földön átélt dolgokat, ám mikor L meghal ez a halálisten is elindul a Föld-re.
Ekkor Ryuk csak ennyit mond: "...azért csak jól elszórakoztunk...ugye Light?"
És sokan (köztük én is) elmosolyodtunk, hogy talán lehet ez az ismeretlen shinigami volt Light manifesztációja, csak persze nem mutatta be magát, hanem Ryuk rájött erre.
DE!
Ez csak egy kis poén az anime készítőitől, és nem szabad tényként venni hogy tényleg ő Light és hogy lesz folytatása a Death Note-nak.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2010-04-30 14:11:13
(#318) DN-ből nem lesz második szezon.
Light meghalt,a lelke megsemmisült,nincs tovább,Kira uralmának vége.
Szerk: JaakuHebi 2010-04-30 14:13:32
beküldve: 2010-02-15 20:31:39
(#317) Én arra lennék kíváncsi hogy a Death Note-ból lesz második évad mert úgy fejezték be ugye hogy Light
meghal
aki nem akarja megtudni ne nézze meg spoilereket és ugye nem kerül se a pokolba se a mennybe akkor lehet hogy a halálistenekhez kerül vagy éppen misza megtalálja a hlállistát és visszatér az emléke vagy valamim ilyesmi vagy ez az elmélet hülyeség?
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Ryuga 2010-02-15 20:32:00
beküldve: 2010-01-15 18:04:07
(#316) Még egy kérdés: a második díszdobozon milyen extrák vannak?
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2010-01-12 17:30:47
(#315) Hello!
Azt szeretném megkérezni, hogy az 1. díszdobozon ugyanazok az extrák vannak mint az egylemezeseken, illetve milyen extrák vannak rajta? Ja és digipack-os? Meglehet majd venni külön is az 1. díszdobozt(üresen)?
Azt szeretném megkérezni, hogy az 1. díszdobozon ugyanazok az extrák vannak mint az egylemezeseken, illetve milyen extrák vannak rajta? Ja és digipack-os? Meglehet majd venni külön is az 1. díszdobozt(üresen)?
Csak az első lemezen vannak extrák, a többi lemezen csak a tisztított OPening és Ending található, valamint concept art-ok (lemezenként mindig más és más).
Extrák terén a következők vannak:
- Concept Art képgaléria (lemezenként mindig új és új)
- Animax előzetesek és 1-2 perces bemutatók
- Death Note Live Action előzetes
- És egy animax-es amv nyertes 1 és fél perces videója
- tisztított Opening és Ending-ek.
Igen, maga a kiadvány digipack-es 100%-ig. Az oldalon is megnézheted ha rákattintasz a díszdoboz képre, akkor oldalt még tudsz nézelődni több szögből is a kiadványt.
Üresen külön a díszdobozt értesülésem szerint nem lesz rá alkalom. Ezt az akciót csak és kizárólag a Fullmetal Alchemist sorozat terén fogják bevezetni, miszerint az 5. dvd kiadás után együtt fog megjelenni kb. 1500 Ft-ért(EZ NEM BIZTOS CSAK TIPPELEK!!!) az üres díszdobozt, és belehelyezni a lemezeket az egylemezes kiadványokból.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2010-01-11 17:33:59
beküldve: 2010-01-11 13:39:17
(#313) XD tök jó rammsteint halgatni és közben death note-t olvasni/nézni XD érdekes
"A világ velejéig romlott"