Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
...tali.
Utana mar nem volt sor es meg tudtam venni a mangaimat.
2kor mar elment mindenki, de osszefutottam Chikaval es Rudyval. Beszelgettunk egy kicsit, aztan megceloztam a PS3makat. Egeszen 4ig (!) jatszottam a LOST: Via Domus-szal es dumaltam a jofej ps3as sraccal. LOST:VD nagyon kiraly jatek, must have itthon PC-re.
AK-s szerzemenyeim:
-Hellsing3
-DN2,3
-Nana3
Akiket hianyoltam a talirol:
Azzi, Envy, baniaa, Riku, Exiled
(sry, de PSP-vel egyszerre csak x betut lehet irni, ezt plz ne vegyetek duplap
Utana mar nem volt sor es meg tudtam venni a mangaimat.
2kor mar elment mindenki, de osszefutottam Chikaval es Rudyval. Beszelgettunk egy kicsit, aztan megceloztam a PS3makat. Egeszen 4ig (!) jatszottam a LOST: Via Domus-szal es dumaltam a jofej ps3as sraccal. LOST:VD nagyon kiraly jatek, must have itthon PC-re.
AK-s szerzemenyeim:
-Hellsing3
-DN2,3
-Nana3
Akiket hianyoltam a talirol:
Azzi, Envy, baniaa, Riku, Exiled
(sry, de PSP-vel egyszerre csak x betut lehet irni, ezt plz ne vegyetek duplap
beküldve: 2008-12-13 19:09:23
(#388) Jeee, már csak a "Gó-sarok" miatt is érdemes volt elmenni - végre sikerült nem digitális gó-köveket a kezembe vennem és megszületett a nagyon sokadik vesztes játszmám is ('~.~)...
tényleg oltári szívás volt a szervezők standa, a tömegnyomorrol és a hőségről nem is beszélve - azért aranyos volt az az illető, aki kutyapózban járt fel-alá a lábak között a sapiját keresve
Nemtom sokan mit rinyáltak a DN előtti Hellsingen... nekem pont kellett ennyi nosztalgiafaktor.
Még sikerült elmulasztani a Naruto 6. kötetet, de a be nem tervezett Bleach-es pólót viszont valami földöntúli oknál fogva nem tudtam nem elvinni...
Remélem a következő alkalommal nem ilyen felkészületlenül fognak szerepelni, de azért még így is jó volt már csak az "érdekes" DN miatt is...
tényleg oltári szívás volt a szervezők standa, a tömegnyomorrol és a hőségről nem is beszélve - azért aranyos volt az az illető, aki kutyapózban járt fel-alá a lábak között a sapiját keresve
Nemtom sokan mit rinyáltak a DN előtti Hellsingen... nekem pont kellett ennyi nosztalgiafaktor.
Még sikerült elmulasztani a Naruto 6. kötetet, de a be nem tervezett Bleach-es pólót viszont valami földöntúli oknál fogva nem tudtam nem elvinni...
Remélem a következő alkalommal nem ilyen felkészületlenül fognak szerepelni, de azért még így is jó volt már csak az "érdekes" DN miatt is...
beküldve: 2008-12-13 18:47:08
(#387) Itt van az en beszamolom:
Kicsivel 10 elott erkeztem, talalkoztam Daimoonnal es a szuleivel. Utana megjott Kaminagais, szulok el, es korbeneztunk a lurdyban. Idokozben csatlakott hozzank Chioin es ket baratja, meg Yumi.
2szer bealltunk a sorba mangat venni, de mind2szer feladtuk.
Forumtali nagyon IQ-lajtos volt, de persze sok intelligens vicc is elhangzott. xD
Ebben a tobbseg hamar elfaradt es elmentek AMV-vetitesre. Alister, Daimoon, Kaminaga es en meg farasztottuk egy picit egymast.
Szo mi szo, jo volt
Kicsivel 10 elott erkeztem, talalkoztam Daimoonnal es a szuleivel. Utana megjott Kaminagais, szulok el, es korbeneztunk a lurdyban. Idokozben csatlakott hozzank Chioin es ket baratja, meg Yumi.
2szer bealltunk a sorba mangat venni, de mind2szer feladtuk.
Forumtali nagyon IQ-lajtos volt, de persze sok intelligens vicc is elhangzott. xD
Ebben a tobbseg hamar elfaradt es elmentek AMV-vetitesre. Alister, Daimoon, Kaminaga es en meg farasztottuk egy picit egymast.
Szo mi szo, jo volt
beküldve: 2008-12-13 18:36:40
(#386) Húúú a sor olyan hosszú volt h, azna csak.Csaba a nagyon jó arc. Hogy miért?Nem volt zacsi és apa kb:3szor megkérdeszte hogy már van e?És Csaba odadta Death Note DVD-t.Vagyis zsákmányok:Bleach Box,Hellsing1-3-ig és DN DVD1
Kaptam én is olyan plakátot. Megnéztem a Hellsing-et.
Kajáltam is.Vagyis jó volt.(A tömeget kivéve )
Kaptam én is olyan plakátot. Megnéztem a Hellsing-et.
Kajáltam is.Vagyis jó volt.(A tömeget kivéve )
beküldve: 2008-12-13 18:28:07
(#385) beküldve: 2008-12-13 18:22:00
(#384) Na én is hazaértem valahogy.
Ez egy picit fail nap volt, or is it? Vegyük úgy, hogy nem számítottatok ekkora tömegre, mert úgy önmagában az a két szál összetolt asztal, ami mangapultként funkcionált egészen szánalmas látványt nyújtott. Nagyon sajnáltam, hogy nem volt Árnyékbáró 12.
Közönségtalálkozó hatalmas. Már csak illemből is a 4-es opciót választottam a "mennyire tetszik a Mondo?" kérdésnél, figyelmen kívül hagyva azt az apró tényt, hogy én még egy darab cikket nem olvastam belőle. x) És hogy mi kéne bele? Moar p0rn. Ez senkinek nem jutott eszébe. Animax "mi lesz?" és "meddig lesz kjúbiksz és kukucska?". No plz, no Gundam!!1 T_T Két bátor férfi összeölelkezik pár yaoista kislány előtt, ehehe. És Arashi poszter igenis kell!! xDDD
Aztán Hellsing "-mi is jön most? Desznót, nem?" "-Heeellsiiing". Eeerm. Nem, baj a DVD-n lesz japán hangsáv. Most fejtsem ki? Alucard soha nem beszélt flegmán. Tiztelettel, lenézően, harciasan, de soha nem flegmán. Gáborvagyok a "Gáborvagyok" hangszínnel szinkronizál, ami igencsak mókás. Az lehet a gond, hogy Gáborvagyok túl emberire veszi Alucard figuráját. Integra hangjában meg mintha szenvedély lenne. Az első részekben az se nagyon volt. "Valteré" pedig nem "öreges", csak mély, ami egyáltalán nem adja vissza azt az érzést, hogy ő tulajdonképp 64-69. Serasé nem számít.
Szóval kicsit siralmas. Alucardot ugye illene valamennyire figyelmen kívül hagyni (bár bennem mindig is mocorgott az az érzés, hogy Nakata egy lehelletnyit túl mély neki, de ez inkább az ovára vonatkozik, ahol nincs olyan markáns, férfias arca), de ez mégiscsak nem üti meg azt a bizonyos szintet. Najó, alulról érinti. De kiadják DVD-n.
Aztán "Desznót" alias Hellsing again. Áj láv "technikai malőrök". :'DD Így legalább az elvakult Desznót fangörlök is belekukkantottak.
Ezután mentünk elfelé, neutral end.
Ez egy picit fail nap volt, or is it? Vegyük úgy, hogy nem számítottatok ekkora tömegre, mert úgy önmagában az a két szál összetolt asztal, ami mangapultként funkcionált egészen szánalmas látványt nyújtott. Nagyon sajnáltam, hogy nem volt Árnyékbáró 12.
Közönségtalálkozó hatalmas. Már csak illemből is a 4-es opciót választottam a "mennyire tetszik a Mondo?" kérdésnél, figyelmen kívül hagyva azt az apró tényt, hogy én még egy darab cikket nem olvastam belőle. x) És hogy mi kéne bele? Moar p0rn. Ez senkinek nem jutott eszébe. Animax "mi lesz?" és "meddig lesz kjúbiksz és kukucska?". No plz, no Gundam!!1 T_T Két bátor férfi összeölelkezik pár yaoista kislány előtt, ehehe. És Arashi poszter igenis kell!! xDDD
Aztán Hellsing "-mi is jön most? Desznót, nem?" "-Heeellsiiing". Eeerm. Nem, baj a DVD-n lesz japán hangsáv. Most fejtsem ki? Alucard soha nem beszélt flegmán. Tiztelettel, lenézően, harciasan, de soha nem flegmán. Gáborvagyok a "Gáborvagyok" hangszínnel szinkronizál, ami igencsak mókás. Az lehet a gond, hogy Gáborvagyok túl emberire veszi Alucard figuráját. Integra hangjában meg mintha szenvedély lenne. Az első részekben az se nagyon volt. "Valteré" pedig nem "öreges", csak mély, ami egyáltalán nem adja vissza azt az érzést, hogy ő tulajdonképp 64-69. Serasé nem számít.
Szóval kicsit siralmas. Alucardot ugye illene valamennyire figyelmen kívül hagyni (bár bennem mindig is mocorgott az az érzés, hogy Nakata egy lehelletnyit túl mély neki, de ez inkább az ovára vonatkozik, ahol nincs olyan markáns, férfias arca), de ez mégiscsak nem üti meg azt a bizonyos szintet. Najó, alulról érinti. De kiadják DVD-n.
Aztán "Desznót" alias Hellsing again. Áj láv "technikai malőrök". :'DD Így legalább az elvakult Desznót fangörlök is belekukkantottak.
Ezután mentünk elfelé, neutral end.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jól hallom nem volt DN-box? NEEEEE és aki rendelt annak karácsonyig lesz?
nekem azt mondták, hogy hétfőre várható.
Nana??? Ez komoly???? OMFG!!!! Az egyik kedvencem!! >w<
Remélem, majd DVDn is megjelenik. ...egyszer....xD
Remélem, majd DVDn is megjelenik. ...egyszer....xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-13 16:21:55
(#381) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-12-13 15:39:30
(#380) Na végre hazaestem. Rettentően elfáradtam ebben a sorban állásban... hogy mekkora tömeg volt... tényleg olyan volt mint egy con, csak durvább mert az a rengeteg ember mind egy pulthoz nyomult oda.
Nah sebaj, a mangáimat becserkésztem szal nem panaszkodok
A termés Nana3, Hellsing3, DN3 és Kensin5. Nagyon szépek! *.*
Azért Árnybíró 12t hiányolom , kár hogy nem készült el még, de sebaj, majd jövőre őt is beszerzem!
Sajna DN és Bleach boxot nem tudtam venni, mert marhára le vok égve (ezek a mangák is a kaja pénzemből lettek kispórolva XD) de majd ők is a polcra kerülnek... valamikor...
Szal most hogy igy bevásároltam legalább lesz indokom, hogy miért nem tanulok a vizsgaidőszakban! XD
Nah sebaj, a mangáimat becserkésztem szal nem panaszkodok
A termés Nana3, Hellsing3, DN3 és Kensin5. Nagyon szépek! *.*
Azért Árnybíró 12t hiányolom , kár hogy nem készült el még, de sebaj, majd jövőre őt is beszerzem!
Sajna DN és Bleach boxot nem tudtam venni, mert marhára le vok égve (ezek a mangák is a kaja pénzemből lettek kispórolva XD) de majd ők is a polcra kerülnek... valamikor...
Szal most hogy igy bevásároltam legalább lesz indokom, hogy miért nem tanulok a vizsgaidőszakban! XD
lumana.wordpress.com
gondolom igen...sztem csak nem lett kész az AnimeKarira, szal nem kell aggódni
beküldve: 2008-12-13 15:21:05
(#378) Jól hallom nem volt DN-box? NEEEEE és aki rendelt annak karácsonyig lesz?
no pussy, just the dicks
olyan Vexille-os posztit én is szereztem xDDD
Hát amennyi nekem lejött:
- tömeg és meleg (ebben a tekintetben: minicon...)
-mangafan pulthoz képtelenség volt odajutni (na jó, "némi" sorban állás és konzervvé préselődés után igen )
-viszont kaptunk vmi ajándék posztert az emeleten (Vexille)
-sok ismerős arc
Én végülis jobbára a társaság miatt mentem, szóval nekem tetszett azért.
- tömeg és meleg (ebben a tekintetben: minicon...)
-mangafan pulthoz képtelenség volt odajutni (na jó, "némi" sorban állás és konzervvé préselődés után igen )
-viszont kaptunk vmi ajándék posztert az emeleten (Vexille)
-sok ismerős arc
Én végülis jobbára a társaság miatt mentem, szóval nekem tetszett azért.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-13 14:33:53
(#375)