Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2009-09-21 21:17:31
(#449) A Palace Lurdy mozi melyik városban van.
Ha valaki megtudja mondani az itt a hozzászolások hoz írja ide!!!!
Előre is köszönet..!!!
Ha valaki megtudja mondani az itt a hozzászolások hoz írja ide!!!!
Előre is köszönet..!!!
Valamikor biztos kifogják adni de az szerintem csak feliratos lesz
Ezer köszönet, monnyuk úgy is tökéletes lesz, legalább biztos nem lesz gubanc a szinkronizálással, hogy esetleg "nem illett a hang a szereplőhöz" vagy hasonló. =)
Boku wa... Kimi no... Vanilla
beküldve: 2008-12-22 08:19:47
(#447) Aki esetleg lemaradt volna a WONDERFUL DAYS-ről, az már a héten pótolhatja az Odeon-Lloyd moziban! Íme, az első vetítési időpontok:
Csütörtök (december 25.) 21:00
Vasárnap (december 28.) 21:00
Csütörtök (január 1.) 19:00
Szombat (január 3.) 19:00
Csütörtök (december 25.) 21:00
Vasárnap (december 28.) 21:00
Csütörtök (január 1.) 19:00
Szombat (január 3.) 19:00
beküldve: 2008-12-21 21:19:41
(#446) hát én sem bánnám azt a kiadást
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRHH Light muszáj megennem egy almááááááát!!!!!!!!!"
Am nem tudja vki h a Death Note filmeket nem akarják kiadni magyarosan???
Valamikor biztos kifogják adni de az szerintem csak feliratos lesz
beküldve: 2008-12-21 16:20:08
(#444) gjááá mért maradtam le erről????? jah megvan, nem engedtek el, de mind1>>> mikre nem jó a webbolt
Am nem tudja vki h a Death Note filmeket nem akarják kiadni magyarosan??? vagy az L Change the World-t nem fogják vmelyik következő anime/manga talikor vetíteni?
Am nem tudja vki h a Death Note filmeket nem akarják kiadni magyarosan??? vagy az L Change the World-t nem fogják vmelyik következő anime/manga talikor vetíteni?
Boku wa... Kimi no... Vanilla
beküldve: 2008-12-20 16:38:02
(#443) Szerintem nagyon jó volt, mondjuk azon eléggé meglepődtem, hogy voltak akik ide is beöltöztek, mondjuk én is gondolkodtam rajta, de aztán elvetettem, arra gondoltam ide csak nem fog senki beöltözni, hát elég nagyot tévedtem .
Bár eléggé sajnáltam, hogy a Death Note díszdobozos verzió nem készült el, leginkább amiatt, nomeg a filmvetítés miatt mentem el, de azért így is rendesen a pénztárcám fenekére néztem.
Bár eléggé sajnáltam, hogy a Death Note díszdobozos verzió nem készült el, leginkább amiatt, nomeg a filmvetítés miatt mentem el, de azért így is rendesen a pénztárcám fenekére néztem.
Azzinak is be van már ígérve egy FMA/Hellsinges
Nem felejtettem ám És a Chihoin által beígért Naruto-s szatyrot sem
Tudom, én se
Eddig
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-16 16:26:06
Azzinak is be van már ígérve egy FMA/Hellsinges
Nem felejtettem ám És a Chihoin által beígért Naruto-s szatyrot sem
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-16 14:50:50
(#439) jó ötlet,lehet hogy én is (aztán a nagy csomag miatt felárat kell fizetned! )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-16 14:19:38
(#438) malyd megbeszéljük még kicsit messze van((majd gls-el megyek ))
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-16 14:16:45
(#437) És? Talizunk a con-on egy megbeszélt helyen,aztán együtt megyünk mindenhová
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-16 14:11:44
(#436) beküldve: 2008-12-16 14:08:41
(#435) menjünk együtt