Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
A nagy kérdés: Menni vagy nem menni?
Igazából erre a kérdésre a válasz alapból az hogy MENNI De ha nemtudsz akkor az nemjó
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-12-03 21:36:37
(#493) Yéééy, legalább lesz valami progi az elmaradt Con helyett... Vérciki, hogy mi lett azzal... :P
"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam azt gondolnám, hogy nem vagyok vicces."
beküldve: 2009-12-03 21:31:05
(#492) A nagy kérdés: Menni vagy nem menni? Az énekkaros programot félig lemondták, így lenne esélyünk menni Fisivel AK-ra. Csakhogy! Du. 3-ra tudnánk odajutni legkorábban, ráadásul sztem egyikünk sem számolta a belépőt a decemberi pénzébe. Jaaaj...ugyanakkor meg ez lesz az év utolsó animés/mangás conja és olyan jó lenne ott lenni. De így is valószínűleg inkább nem megyünk. Max. majd aznap délután animéket nézegetve rátok fogunk gondolni; mázlista conosokra.
beküldve: 2009-12-03 21:22:17
(#491) Akármennyire is vártam, és el szerettem volna menni, most úgy néz ki hogy mégse. Ez az idei év nem úgy sikerül, ahogy eltervezem.
De még próbálkozom, de nem hiszem.
De még próbálkozom, de nem hiszem.
beküldve: 2009-11-28 08:12:46
(#490) Akkor ha jól értettem erre a rendezvényre az AnimeCon bérlettel rendelkezők bemehetnek ingyen? Mármint ha felmutatom a bérletem, vagy pedig valahol meg kellene előtte rendelni a jegyet...?
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
beküldve: 2009-11-28 04:44:58
(#489) most akkor lehet menni anyázni? XDDD áhh nincs rá esély hogy 12-e után még legyen energiám... rakjuk át egy másik napra XD
Hat új loot? Ezt nem hagyhatom ki
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-23 21:14:20
(#487) Nos ? Közeleg az idő, kik azok akik jelen lesznek ?
Úgy tűnik, h én most 100%, h ott leszek végere..
Úgy tűnik, h én most 100%, h ott leszek végere..
MIANEVED?!
Itt egy honlap, csak nem értem, mi a francnak.
Mindent el kell kezdeni valahol; különben is, kicsit átláthatóbb lesz így, mintha a MondoConos fórumos bejelentősdi menne.
Legalábbis szerintem
BTW, ha jól rémlik, akkor a matos "nagy" Conok honlapja is hasonlóan sok infóval szokott indulni...
(ha nem jól rémlik, tessék nyugodtan megkövezni, nem találom a Cavintont... )
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2009-11-18 15:02:26
(#485) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-13 20:10:59
(#484) ahh...nekem mostanában túl sok jutott ki az animés rendezvények zűrjeiből, és ez elvette egy időre a kedvem tőlük...de remélem jól fogtok szórakozni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-10 22:25:00
(#483) oO... ti énekeltek??
hm... ezt eddig nem is tudtam ^^"
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-09 18:32:20
(#481) Mert én is ua. énekkarba járok, mint Yaven, és muszáj elmennünk a győri próbára, mert elég pocsékul megy a darab...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.