Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
Jó is volt a Hungexpós választás a Mangafantól. Érdemes lesz szerintem erre is eljönni.
Erre konkrét választ nem kaptunk, hogy mindenből fog jönni, de amint láthatod Naruto és DN újabb kötet már biztosan lesz. A többiről majd hamarosan kiderül.
Erre konkrét választ nem kaptunk, hogy mindenből fog jönni, de amint láthatod Naruto és DN újabb kötet már biztosan lesz. A többiről majd hamarosan kiderül.
Mangafanos MondoConos bejelentés alapján minden futó sorozatból jön arra újabb kötet.
Azokból is amikből MondoCon-ra már jött ki egy rész?
Mert akkor az LOL. És nem csak LOL hanem COOL is.
De azért én elmegyek arra az animekarácsonyra. Megint K épület? Mert nekem az tetszett, de lehet hogy csak azért mert még csak azt láttam =D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-11-02 20:34:28
(#462) Lehet a köveket/sziklákat zúdítani, de lehetőleg inkább csak apró kavicsokat kérek...
Nekem nem gyere be az idei animekarácsony "programja". Jó szép, meg minden, de feleslegesnek tartok ennyi cosplayt egy évben, meg a többi animeconos program. A vetítés jó dolog, ha a sok ember nem tömörül be abba a cickafarknyi kis terembe, és hering style-ra nyomuljanak egymás hegyén-hátán.
De csakis a MangaFan miatt ott leszek, és ha jön Envy, rászedem, és megint megyünk kifaggatjuk Csaba-senseit.
Nekem nem gyere be az idei animekarácsony "programja". Jó szép, meg minden, de feleslegesnek tartok ennyi cosplayt egy évben, meg a többi animeconos program. A vetítés jó dolog, ha a sok ember nem tömörül be abba a cickafarknyi kis terembe, és hering style-ra nyomuljanak egymás hegyén-hátán.
De csakis a MangaFan miatt ott leszek, és ha jön Envy, rászedem, és megint megyünk kifaggatjuk Csaba-senseit.
Kukucska díszdobozt a népnek!
Már egy éve húzzák a mézesmadzagot...
Díszdoboz nem tom, lesz-e, első két fapados kiadás viszont már megjelent
beküldve: 2009-11-02 19:30:24
(#460) Kukucska díszdobozt a népnek!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
elvileg az is már a gyártás stádiumában van, de az állítólag a kínaiakon múlik, hogy mikor kerül valóban hozzánk
beküldve: 2009-11-02 18:09:09
(#458) beküldve: 2009-11-02 18:00:02
(#457) éjjen!
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Szerk: elmebetegsenki 2009-11-02 18:00:37
És várhatóan fog arra kijönni valami újdonság?
Mangafanos MondoConos bejelentés alapján minden futó sorozatból jön arra újabb kötet.
beküldve: 2009-11-01 18:24:37
(#455) Kapunk karira díszdobozokat?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-01 18:14:12
(#454) És várhatóan fog arra kijönni valami újdonság?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
de remélhetőleg idén is lesz
ja én is remélem
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Szerk: Yaven 2009-09-21 21:22:37