Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Na lányok, ki jön rá ennyiből, hogy kire gondoltam?
Usagi-sanXMisaki~ <3 *nyáladzás+orrvérzés, gyorsan megnéz egy JR részt*
most megyek aludni (<---valójában nem)
hát bizony... XD
Akkor a szemüveget cseréld le vörös hajfestékre
Micsoda megtiszteltetés...vagy mi. XD
Motoros szemüveg már van, csíkos póló, meg bőrmellény kéne (utóbbi lenne is 2500-ért, csak azt már kicsit soknak érzem).
igazából csak emiatt jelentkeztem be
... hát most na... keríts hasítottbőrmellényt szőrmecsíkokkal, meg motorosszemüveget 1230 forintból XD
^^" Hoppá. Azt hittem ez a post el fogja kerülni a figyelmedet.
A remény hal meg utoljára, de Matt cp nélkül amúgy sem eléggé csábító a dolog.
azért ettől független még remélem hogy el tudtok jönni^^
(és most semmilyen gyilkos hátsó szándék nincs bennem XD)
*ROTFL* A rózsaszín póló nagyon zsír lenne. XD Ősz hajjal és szemüveggel akár még egy bizonyos "nyulat" is cosplayelhetnél...
Na lányok, ki jön rá ennyiből, hogy kire gondoltam?
És akkor Yoroival végre a csoportos performance alatt megpecsételhetnétek a 'kapcsolatotokat'. Garantált közönségsiker lenne, egy évig csak rólatok beszélnének! (Valószínűleg ki is zárnának érte a Conokról, de ennyi áldozatot megérne ;))
Azért az idézőjelet kikérem magamnak. Ugyanolyan cosplay, mint akármelyik másik, csak elég hozzá bemenni egy turkálóba (okké, ezt én se hittem el..).
Egyébként lehetne akár Toujou is, az adoniszi testem megvan hozzá. Ráadásul ahhoz rózsaszín pólót kéne viselnem, ami trendi.
MondoConon cosplay-versenyen szerepeltünk; na az most tuti kimarad. Fiszi szokott rajzversenyen indulni, az megint kérdéses. Táncpadozni eléggé bénán tudunk (*visszaemlékezik a japán-napra* XDXDXD), szóval a verseny ott is kiesik. A konzolok mindig foglaltak, habár nem is annyira vágyom velük játszani, tekintve hogy otthon is játszom sokat. Uhm...AMV csináláshoz nem értek, más verseny meg most nem jut az eszembe. De a terv az volt, hogy mindketten beöltözünk (én Mattnek a DN-ból és keresek magamnak egy Mellot ).
Te miket tervezel csinálni AK-n? Cosplayelni, egyéb versenyen indulni szoktál?
Béla: ha mész és megcsinálod a "Cp-det", akkor kérj már meg valakit, hogy kamerázzon le, mert ez tuti 'must see' lesz! A tájszólást meg majd tudod gyakorolni Azzi-mesterrel Mikkunon.XD
Gyertek! Mert ha nem jönnétek, akkor hiányoznátok!