Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
beküldve: 2009-12-11 23:05:48
(#554) Már csak kevesebb, mint 11 óra van hátra!
Kíváncsi vagyok, hogy ebbe hogyan fog beleférni az egész hetes fáradalmak kialvása, plusz még egy parókavágás is.
Kíváncsi vagyok, hogy ebbe hogyan fog beleférni az egész hetes fáradalmak kialvása, plusz még egy parókavágás is.
Őszinte leszek.
Képes vagyok a másik irányba menni metróval xD
Igen, a 100as busz tudom, h nem igazán jó, elvégre egy kis sétától nem halunk meg, és azt a 300+ FT-at is elrakhatom pl. mangára amit jegyre kéne költeni.. :P
Ok, megpróbálok eljutni a Pillangó utcához xD
Bár ha valaki tele van szabad idővel és metrózhatnékja van szombat reggel és még bérletes is, eljöhetne Kőbányára elém XD
Igen, a 100as busz tudom, h nem igazán jó, elvégre egy kis sétától nem halunk meg, és azt a 300+ FT-at is elrakhatom pl. mangára amit jegyre kéne költeni.. :P
Bár ha valaki tele van szabad idővel és metrózhatnékja van szombat reggel és még bérletes is, eljöhetne Kőbányára elém XD
Envy, én nem ismerlek, de elmennék, csak egy gond van. Nekem Pécsről jön fel egy ismerős csaj+a barátnője meg egy vietnámi csaj oszttársam a hugocskájával Gyálról,akivel bevárjuk a csajokat és a Népligetből megyünk majd együtt.
Ha gondolod gyere.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2009-12-10 23:18:01
Őszinte leszek.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-10 22:49:51
A "cp" sajnos úgy néz ki, hogy elmarad, levágattam a hajam, és nem tudom már csak úgy hátrafésülni...
De megoldom, maximum veszek zselét, vagy valami hajfixálót.
Szóval majd elválik.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-10 22:16:23
Mellesleg most meg az jutott eszembe, h mindenki külön megy a rendezvényre innen, vagy valahol lesz egy kisebb tali, és onnan együtt?
Én még pontosan nem tudom, h jutok el, ha végül BKV, akkor segítség kellene...
Szerintem találkozzunk a M2-es Pillangó utcai megállójánál, onnan meg besétálunk (semmi értelme felülni a 100-as buszra). De lássuk mit mond Yoroi, ha már ő is velünk akar sorban állni.
Yess, lesz velünk egy bishi sztár is! Lehetne ennél még jobb? (Khm...lesz "cp"-d? )
Szerk: Yaven 2009-12-10 22:10:35
beküldve: 2009-12-10 22:04:30
(#549) Egy kérdés: Azok, akik helyben vásárolnak, úgy kb. mikor terveznek megérkezni fagyni? Mert akkor akörül megyek én is... Bár azt hiszem, hogy van valami kavarás a conbérlettel (érvényes, vagy valami ilyesmit hallottam), de a sorban állás mindig élmény, most se akarom kihagyni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-10 22:04:53
beküldve: 2009-12-10 21:57:02
(#548) áááh én sajnos nem tudok elmenni:( sőt mondoconon sem voltam. kövezzétek a szánalmast
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Én sztem tudok menni de lesz e még jegy mire odaérek? (Szegedről autózni Bp-re nemsemmi xD)
Lesz, nyugi
@Envy: itt az odajutáshoz az info : [Link]
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2009-12-10 21:16:34
beküldve: 2009-12-10 20:06:11
(#546) Mellesleg most meg az jutott eszembe, h mindenki külön megy a rendezvényre innen, vagy valahol lesz egy kisebb tali, és onnan együtt?
Ugyan is Kőbánya Kispestről indulok metroval fölfelé, de hogy utánnna hogy s merre ahhoz túl n00b vagyok.
Ugyan is Kőbánya Kispestről indulok metroval fölfelé, de hogy utánnna hogy s merre ahhoz túl n00b vagyok.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-10 20:07:27
(Szegedről autózni Bp-re nemsemmi xD)
szerintem nem para. pláne nem autóval. mondjuk vonattal sem para. én heti 2* teszem meg a szeged-bp utat
-
beküldve: 2009-12-10 15:23:39
(#544) Én sztem tudok menni de lesz e még jegy mire odaérek? (Szegedről autózni Bp-re nemsemmi xD)
...dinamit?
Hosszú kanócú dinamitot meggyújtod, mielőtt lefekszel, aztán az ágyad alá teszed, és reggel a robbanás garantáltan kihajít az ágyból...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Akkor meg vagyok nyugodva..
Már csak annyi a gondom, h h a fenébe fogok tudni felkelni...
Már csak annyi a gondom, h h a fenébe fogok tudni felkelni...
MIANEVED?!
Dehogy. Odamész, megveszed :)
Elég félre érthető voltam:
Azok a forumosok akik mondták nekem múlthéten, hogy ők is helyben veszik a jegyet, előre foglaltak neten ? Vagy nincs foglalás, csak oda mennek (megyünk) és vesszük ?
pl. Yaven ?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-09 23:19:54