Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
AnimeKarácsony!
Kapcsolódó tartalom: Animekarácsony
Miért van,minden animés találkozó pesten?
Ez egy nagyon jó kérdés
at the end,we all die alone
beküldve: 2011-12-13 21:49:49
(#614) Idén már semmiképp. Szerintem már nem kapnak új árut év végéig a könyvkereskedések, szal üzletekben max januárban.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-13 21:44:01
(#613) beküldve: 2011-12-13 16:45:51
(#612) beküldve: 2011-12-12 21:07:31
(#611) beküldve: 2011-12-12 19:18:39
(#610) Van fennt kép aZ Animax facebook oldalán ,... asszem ... :) nekem is nagyon tetszett a con , csak egy kicsit szűkösen voltunk. és végre láttam Doctor Who-s cosplayt is
beküldve: 2011-12-11 21:44:28
(#608) Sziasztok!
Ez nagyon jó con volt *.* első kari conom :)
Lécci írjátok már le azokat az oldalakat,ahová felkerülnek a kari conos képek (hátha találok magamról is xD ) .Nagyon megköszöném .:)
Ez nagyon jó con volt *.* első kari conom :)
Lécci írjátok már le azokat az oldalakat,ahová felkerülnek a kari conos képek (hátha találok magamról is xD ) .Nagyon megköszöném .:)
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-13 13:11:39
Kössz az infót... Remélem nagyon jó lesz, mert a tavai nagyon tetszett.A nyári con után ez a második fő esemény számomra
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-12-08 00:15:26
Új Mangafan megjelenésesk: Chrno Crusade 8, Death Note 12, Naruto 14, Vampire Knight 3
De ezt a főoldalon is olvashatod.
A többi kiadó terveiről nem tudok.
De ezt a főoldalon is olvashatod.
A többi kiadó terveiről nem tudok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-11-30 02:08:07
(#605) Hát ide már nagyon régen nem írtak. Pedig hamarossan újra itt az ANIMEKARÁCSONY!!! Én már alig várom. Remélem lesznek újdonságok, bár az mindíg van....Márcsak másfél hét és itt van.... Jeeeeeeeeeee!!!!!!
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
De még milyen jó XD... hát igen...az a földönrajzolás is nagyon ott volt
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Moderátor 2011-04-06 13:53:54
beküldve: 2010-12-22 20:43:08
(#603) Naon joo volt!! ^^ Találkozás isméét(na meg ujj emberekkel is)^^ Mangaa,(rajzrajzrajz) ^^ *még mindig a hatása alatt áll*
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-12-22 20:29:30
(#602) Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Az árnybíró gaiden majd lesz webboltban is ?
Az Animekarácsonyra megjelenő újdonságok csak a rendezvényen és itt a webboltban lesznek kaphatóak. Februárig a boltok már nem fogadnak új beszállításokat.
beküldve: 2010-12-08 23:05:59
(#600) Valaki tudja hogy mit takar ez a "felzárkózási akció" vagy mi? Nagyon érdekelne kicsit elvagyok csúszva 1-2 manga sorozattal és érdekelne milyen lehetőségek, kedvezmények mellett mennyiért tudnék "felzárkózni" :P Előre is kösz a választ.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!